Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

As jau keleri metai dazau visus plaukus keune 1517 dazais,bet man labai negrazu,kai ka tik nudazau saknis,todel galvoju gal pabandyti saknis sruoginti? g.gif idomu kaip atrodytu tada,kai visi plaukai sviesus ir db pradeciau sruogint saknis,aisku,noriu daug tu sruogeliu,kaip ir sviesi vistiek likciau. Ir dabar galvoju dar ka daryti,dazydavau su 12 % emulsija,tai sruogint tai gal ten milteliais dazo,kazin ne labiau kenkia tie milteliai. Ar cia per visa ilgi isimesti naturalios spalvos sruogu,bet bijau gadinti spalva,nes paskui jei nebenoresiu,tai jau nebenukas tu tamsiai dazytu,gal kuri esat bandziusi visus sviesintus plaukus pradet saknis tik sruogelem dazyt? ax.gif
Atsakyti
Aš esu bandžius dažyti sruogelėmis šviesiai dažytus plaukus. Nu, negražiai man atrodė, riba tarp nuaugusių visų dažytų plaukų matėsi, šiaip toks margumas, nepatiko, neištvėriau ilgai, persidažiau šaknis.Man kirpėja yra sakius, kad norint gražiai pereit prie sruogintų plaukų, reikia nudažyti visus šiek tiek tamsesne spalva ir išnaujo dėti sruogeles. Esu ir taip bandžius, bet ta tamsesnė pagrindo spalva man greit nubluko ir kai nuaugo šaknys, būtų reikėję vėl visus tamsint ir sruogint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 11, 17:32)
Aš esu bandžius dažyti sruogelėmis šviesiai dažytus plaukus. Nu, negražiai man atrodė, riba tarp nuaugusių visų dažytų plaukų matėsi, šiaip toks margumas, nepatiko, neištvėriau ilgai, persidažiau šaknis.Man kirpėja yra sakius, kad norint gražiai pereit prie sruogintų plaukų, reikia nudažyti visus šiek tiek tamsesne spalva ir išnaujo dėti sruogeles. Esu ir taip bandžius, bet ta tamsesnė pagrindo spalva man greit nubluko ir kai nuaugo šaknys, būtų reikėję vėl visus tamsint ir sruogint doh.gif

Tai vat as to ir bijau,bet kaip nudazyt tas saknis graziai,nes man kokia sav po nudazymo visu saknu kaip plika atrodau,labai jau negrazu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 11, 17:53)
Tai vat as to ir bijau,bet kaip nudazyt tas saknis graziai,nes man kokia sav po nudazymo visu saknu kaip plika atrodau,labai jau negrazu doh.gif

Aha, man su šaknim irgi taip būdavo, kaip plika savaitei kokiai atrodydavau, dar plius šaknys,kur pirmą kartą dažomos, su geltonu atspalviu gaudavosi, o galai balti doh.gif Bet dabar vienu tonu tamsesniais dažau nei ankščiau, tai ir iškart po nudažymo šaknys gerai atrodo, ne kaip pusplikė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaMaPiZaMa @ 2012 03 12, 14:12)
Aha, man su šaknim irgi taip būdavo, kaip plika savaitei kokiai atrodydavau, dar plius šaknys,kur pirmą kartą dažomos, su geltonu atspalviu gaudavosi, o galai balti doh.gif  Bet dabar vienu tonu tamsesniais dažau nei ankščiau, tai ir iškart po nudažymo šaknys gerai atrodo, ne kaip pusplikė biggrin.gif

o kokia spalva db dazot ir kokie jusu naturalus?
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 12, 14:16)
o kokia spalva db dazot ir kokie jusu naturalus?

Dabar dažau numeriuku 9.32- prigesintas auksas, anksčiau dažydavau Nr.10 įvairiais atspalviais. O naturalūs mano pilki,šiek tiek į rusvumą. Kirpėja yra sakiusi, kad pas mane plauko viduj stiprus ryžas pigmentas, todėl dažnai geltonai plaukai nusibalindavo, o tokia spalva, kokios norėdavau- tik su milteliais dažant išeidavo schmoll.gif
Atsakyti
Reikia tonuoti plaukus, kad nebūtų daug spalvų tongue.gif

Aš dažydavausi plaukus baltomis sruogomis kokius 7 metus...plaukai mano pilki, buvo iki užpakalio, stori stori, sveiki ir neišsipūtę...

Po tiek metų dažymo sruogomis pusę plaukų nutrupėjo, nors kirpėja mano plaukus tvarko profesionalė, išsišukuoti po plovimo tapo tikra kančia, plaukai susisukdavo į tokį guzulą, tapo lengvi ir pasišiaušę...

Jau nebeleido (ačiū D) mano kirpėja man sruogomis dažyti, sako - užteks, tai jau apie pusę metų dažau šaknis normaliai, ne sruogas, visa galvytė. Esu dabar šviesi, bet ne ta pigi šviesi spalva, tokia šilta ir lygi thumbup.gif plaukai atsigavo neapsakomai thumbup.gif auga daug greičiau, nebenutrupa thumbup.gif
Atsakyti
Buvo sveiki ir stori,paskui rasot nutrupejo g.gif
Papildyta:
QUOTE(mrs.mama @ 2012 01 26, 19:18)
Aš tai pati pasitonuoju namie po dažymo sruogelėm. Dažus ir oksidanta iš savo kirpėjos nusiperku  ax.gif

Kokiais dazais tonuoji? As Keune tonavau, labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Dancer @ 2012 03 13, 00:44)
Reikia tonuoti plaukus, kad nebūtų daug spalvų tongue.gif

Aš dažydavausi plaukus baltomis sruogomis kokius 7 metus...plaukai mano pilki, buvo iki užpakalio, stori stori, sveiki ir neišsipūtę...

Po tiek metų dažymo sruogomis pusę plaukų nutrupėjo, nors kirpėja mano plaukus tvarko profesionalė, išsišukuoti po plovimo tapo tikra kančia, plaukai susisukdavo į tokį guzulą, tapo lengvi ir pasišiaušę...

Jau nebeleido (ačiū D) mano kirpėja man sruogomis dažyti, sako  - užteks, tai jau apie pusę metų dažau šaknis normaliai, ne sruogas, visa galvytė. Esu dabar šviesi, bet ne ta pigi šviesi spalva, tokia šilta ir lygi thumbup.gif  plaukai atsigavo neapsakomai thumbup.gif auga daug greičiau, nebenutrupa thumbup.gif

o kas kiek laiko sruogas dazydavaisi? 4u.gif

as jau antri metai sruoginuos ir tonuoju, bet kolkas viskas puiku (tfu tfu tfu per kairi peti) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jauniute @ 2012 03 21, 13:05)
o kas kiek laiko sruogas dazydavaisi? 4u.gif

as jau antri metai sruoginuos ir tonuoju, bet kolkas viskas puiku (tfu tfu tfu per kairi peti) ax.gif

Sruogeles dažydavausi maždaug kas pusantro, kas du mėnesius ax.gif
Atsakyti
Sveikos

Visiškai nenusimanau apie dažus, bet norėjau paklaust, sakot ,kad plaukai po sruogelių dažymo nutrupėjo, nes dažniausiai dažo kažkokiais "miltukais", bet kelios kalbėjo, kad sruogas galima nudažyti ir gerais dažais, tai dabar galvoju, jei pasiklaust kirpėjos, kuo ji sruogas dažo ir jei tais miltukais, tai nusipirkt tų gerų sruoginių dažų, kad man tie plaukai taip nesusigadntų. Noriu šviesių sruogelių, tai plaukai lietuviškai pilki, tai manau, kad nereikėtų stiprių dažų, kad nublukintų iškart. Mokykloj buvau nusidažius, tai patiko, o dabar tokia natūrali pilkė pilkėe doh.gif
Atsakyti

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 11, 16:28)
As jau keleri metai dazau visus plaukus keune 1517 dazais,bet man labai negrazu,kai ka tik nudazau saknis,todel galvoju gal pabandyti saknis sruoginti?  g.gif

Ir dabar galvoju dar ka daryti,dazydavau su 12 % emulsija,tai sruogint tai gal ten milteliais dazo,kazin ne labiau kenkia tie milteliai.

Atsiprašau, nesusilaikiau nuo komentaro.... Tai ką jūs darote yra ne pagal instrukciją ir jūs rizikuojate savo plaukais wink.gif 1517 yra ne dažai, tai yra superšviesintojas. Juo jokiu būdu negalima dažyti jau dažytų plaukų, ty tik natūralius arba ataugusias šaknis. Tuo labiau su 12proc oksidantu, jūs tiesiog labai žiauri savo plaukams sad.gif

Milteliai palyginus su 1517+12% yra tiesiog plaukų serumas smile.gif

QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 04 17, 11:35)
Sveikos

Visiškai nenusimanau apie dažus, bet norėjau paklaust, sakot ,kad plaukai po sruogelių dažymo nutrupėjo, nes dažniausiai dažo kažkokiais "miltukais", bet kelios kalbėjo, kad sruogas galima nudažyti ir gerais dažais, tai dabar galvoju, jei pasiklaust kirpėjos, kuo ji sruogas dažo ir jei tais miltukais, tai nusipirkt tų gerų sruoginių dažų, kad man tie plaukai taip nesusigadntų. Noriu šviesių sruogelių, tai plaukai lietuviškai pilki, tai manau, kad nereikėtų stiprių dažų, kad nublukintų iškart. Mokykloj buvau nusidažius, tai patiko, o dabar tokia natūrali pilkė pilkėe doh.gif

Pabandysiu jums padėti susigaudyti smile.gif "Kažkokie miltukai" yra šviesintojas arba balintojas, kuris taip pat gali būti ir kremo bei gelio pavidalu. Tiek, kaip sakote - geri dažai, tiek miltukai yra saugūs naudoti, kai tai daroma pagal instrukcijas ir atsižvelgiant į plaukus. Jei jūsų plaukai tipiniai lietuviški, miltelių jums nereikia wink.gif
Atsakyti