QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 03 11, 16:28)
As jau keleri metai dazau visus plaukus keune 1517 dazais,bet man labai negrazu,kai ka tik nudazau saknis,todel galvoju gal pabandyti saknis sruoginti?
Ir dabar galvoju dar ka daryti,dazydavau su 12 % emulsija,tai sruogint tai gal ten milteliais dazo,kazin ne labiau kenkia tie milteliai.
Atsiprašau, nesusilaikiau nuo komentaro.... Tai ką jūs darote yra ne pagal instrukciją ir jūs rizikuojate savo plaukais

1517 yra ne dažai, tai yra superšviesintojas. Juo jokiu būdu negalima dažyti jau dažytų plaukų, ty tik natūralius arba ataugusias šaknis. Tuo labiau su 12proc oksidantu, jūs tiesiog labai žiauri savo plaukams
Milteliai palyginus su 1517+12% yra tiesiog plaukų serumas
QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2012 04 17, 11:35)
Sveikos
Visiškai nenusimanau apie dažus, bet norėjau paklaust, sakot ,kad plaukai po sruogelių dažymo nutrupėjo, nes dažniausiai dažo kažkokiais "miltukais", bet kelios kalbėjo, kad sruogas galima nudažyti ir gerais dažais, tai dabar galvoju, jei pasiklaust kirpėjos, kuo ji sruogas dažo ir jei tais miltukais, tai nusipirkt tų gerų sruoginių dažų, kad man tie plaukai taip nesusigadntų. Noriu šviesių sruogelių, tai plaukai lietuviškai pilki, tai manau, kad nereikėtų stiprių dažų, kad nublukintų iškart. Mokykloj buvau nusidažius, tai patiko, o dabar tokia natūrali pilkė pilkėe
Pabandysiu jums padėti susigaudyti

"Kažkokie miltukai" yra šviesintojas arba balintojas, kuris taip pat gali būti ir kremo bei gelio pavidalu. Tiek, kaip sakote - geri dažai, tiek miltukai yra saugūs naudoti, kai tai daroma pagal instrukcijas ir atsižvelgiant į plaukus. Jei jūsų plaukai tipiniai lietuviški, miltelių jums nereikia