Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(Eljerny @ 2010 06 13, 09:59)
As irgi dazau tik sruogelemis, mazdaug kas 3men. Klausiau kirpejos, gal nesikankinti su tom sruogelemeis, ir sviesinti visus plaukus, nes visada prasau padaryti kuo daugiau smulkiu sruogeliu, tada plaukai sviesesni, bet ji atsisake ta daryti, nes kai svisinami visi plaukai, labai pazeidziama galvos oda ir plakai prie saknu, o kai dazoma sruogelemes, dazai nesiliecia su galvos oda, tai ne taip kenksminga plaukams. Ir kai plaukai nudazyti sruogelemis, ne taip baisiai atrodo, kai atauga  biggrin.gif

drinks_cheers.gif praktiskai mano kirpejos zodziai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_ @ 2011 01 30, 17:11)
o kuri nore mamytė dažo sruogelėmis namie?(pati) bigsmile.gif

as esu daziusi, labai sunku, paciai, kad prie pat saknu gautusi, o va visus plaukus lygiai, be problemu nusidazau
idomu gal kas turi koki "stebuklinga" buda, kad pati sruogelem nusidazyti arti saknu, gal per ta kepure? Na kad butu labai smulkios sruogeles. Kazkada bandziau per plona kepuraite, kantrybes neuzteko issitraukyti tas sruogeles, o be to kaip minejau gaunasi toli nuo saknu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Intravert @ 2011 02 02, 13:59)
as esu daziusi, labai sunku, paciai, kad prie pat saknu gautusi, o va visus plaukus lygiai, be problemu nusidazau
idomu gal kas turi koki "stebuklinga" buda, kad pati sruogelem nusidazyti arti saknu, gal per ta kepure? Na kad butu labai smulkios sruogeles. Kazkada bandziau per plona kepuraite, kantrybes neuzteko issitraukyti tas sruogeles, o be to kaip minejau gaunasi toli nuo saknu  g.gif

Yra tokios specialios sukos sruogom dazyt, jos tokios "triju aukstu" smile.gif Atskiria tris sluoksnius nuo stambios sruogos ir gali rinktis kurias sruogeles dazyt, stambesnes ar plonesnes. Norejau nusipirkt, bet buvo isparduotos kai buvau vitrinoj, gal kita kart tures. Tiesa nezinau kaip pakausi reiktu nusidazyt paciai, bet galima drauges paprasyt,kad padetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendal @ 2010 04 16, 15:13)
Siaip tai visada dazau visa galva, o sruogas isbandziusi tik karta. Tamsus plaukai ir sviesios sruogos. Daze tik T zona, bet isejo klasiskai, kad kazkodel daug kam susidarydavo ispudis kad as sviesiaplauke. Ka noriu pasakyti - kad nereikejo visos galvos sruogomis dazytis, o efektas gavosi geras. Daze kirpykloje, pati nesu tokio varianto namuose bandziusi. taip kad gal kartais galima tiesiog taip pabandyti (T zoną) ir paziureti, ar paciai patinka dažymas sruogelemis.

Ta prasme..? smile.gif Kaip su ta T zona čia g.gif
Atsakyti
as irgi dazau sruogelemis, taip daug graziau blush2.gif kadangi pati esu sviesiaplauke, dar nusisviesinu, ir plaukai atrodo kaip nusvieseje sauleje thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2011 03 20, 22:33)
Ta prasme..?  smile.gif Kaip su ta T zona čia g.gif

Cia turbut tiktai virsugalvis
Atsakyti
As taip pat sviesinu jau keleta metu sruogelemis thumbup.gif
Ir tikrai pasisakau uz wink.gif
Atsakyti
As irgi tik uz, sviesinu sruogelem ir vargo nematau smile.gif
Atsakyti
sruoginu jau 4rti metai ir net nemastau dazyti visos galvos. galiu eiti vos ne kas puse metu ir vargo nematau, aisku atauga bet taip i akis nekrenta, kaip visa galva. tik mano senoji kirpeja biski jau nugrybavusi su sruogom tai dbr mazai pereinantis tas varsugalvis.
Atsakyti
O ar sviesina kuri sruogom kieno naturalus plaukai tamsus?
Atsakyti
aš anksčiau dažiausi sruogelėmis šviesiomis, bet su laiku sruogelių nebeliko ir pasidarė, tik šviesūs plaukai ax.gif
Atsakyti
as visad dazydavausi 5 plaukus, nors mano ir pacios plaukai tamsus, mazdaug kazkur 5 ir yra.. pries kazkur 2 savaites nusidaziau sruogelemis.. kirpeja maise 7su4 ir isejo tokia grazi ruda spalva.. tai dabar mastau, kad dar daugiau tu sruogu noriu, kad plaukai vizualiai dar sviesesni atrodytu... plaukams nepasakyciau, kad lb pakenke, gal siek tiek pasausino, bet minimaliai...
Atsakyti