Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

Jau senokai dazau vien sruogelemis,kitaip ir nenoriu biggrin.gif kol kas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 13, 12:51)
as laukiau kol nuaugs apie 3 men ax.gif

O kokios spalvos naturalus plaukai? Nes man tai baisiai atrodo kai plaukai sviesus o nuauge saknys tamsios doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 13, 11:51)
as laukiau kol nuaugs apie 3 men ax.gif

doh.gif eina sau... neištversiu blush2.gif

QUOTE(wife @ 2010 05 13, 13:14)
O kokios spalvos naturalus plaukai? Nes man tai baisiai atrodo kai plaukai sviesus o nuauge saknys tamsios doh.gif

pas mane irgi ne koks būtų vaizdelis blink.gif

būtų įdomu nuotraukų pažiūrėt, kaip galima gražiau nudažyt - ar sruogomis ar visą galvą kai dažai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazira: 13 gegužės 2010 - 16:12
QUOTE(wife @ 2010 05 13, 14:14)

labai normaliai atrode,nes mano naturali tokia tamsus blondas,i pilkuma, tad jokiu problemu smile.gif
Atsakyti
man grazu tik keliais tonais sviesesnes sruogos nei visi plaukai, tada atrodo naturaliau, nei vienodai nudazyti plaukai ir prideda gyvybingumo, bet jau kai tamsiaplaukes visai sviesiom sruogelem dazo doh.gif vietoj dazymo viena spalva, man atrodo , jog dazyt bazine spalva reikia 'vientisai' o srogom tik tona pagyvint-pasviesint
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 05 14, 10:10)
labai normaliai atrode,nes mano naturali tokia tamsus blondas,i pilkuma, tad jokiu problemu smile.gif

Tai as ir sakau jei naturalus tamsus tai tada baisiai atrodo, jei nera tamsus tai nieko tada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 14, 10:50)
man grazu tik keliais tonais sviesesnes sruogos nei visi plaukai, tada atrodo naturaliau, nei vienodai nudazyti plaukai  ir prideda gyvybingumo, bet jau kai tamsiaplaukes visai sviesiom sruogelem  dazo  doh.gif vietoj dazymo viena spalva, man atrodo , jog dazyt bazine spalva reikia 'vientisai' o srogom tik tona pagyvint-pasviesint

sutinku drinks_cheers.gif + dar as naudoju pilkinamaji sampuna,tai jis man ataugimo metu labai susvelnindavo skirtuma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miss.elle @ 2010 05 14, 09:50)
dazyt bazine spalva reikia 'vientisai' o srogom tik tona pagyvint-pasviesint

o tai toks dažymas čia gaunasi dvigubas? ta prasme, vieną kartą nudažo, tada ant to fono daro sruogeles? tada dalis plaukų dažoma 2 kartus g.gif
ar iš karto dažo keliom spalvom? bet tada kažkaip keistai tos šaknys atrodyt turėtų...
apšvieskit, prašau, kaip čia yra blink.gif
Atsakyti
as vasarai noriu kelias sruogas isimesti, bet galvoju ar verta g.gif ana ziema buvau su daug sruogeliu sviesiai rudu atrode visai nieko, bet greitai tapo ryzos teko tamsinti.. o vasara nuo saules ir visu vandenu dar geiciau nubluks g.gif
Atsakyti
QUOTE(ohochips @ 2010 06 02, 09:22)
o vasara nuo saules ir visu vandenu dar geiciau nubluks g.gif

as dabar sruogom daziau pries 2-3 savaite ir eisiu dazytis tik jau rudeniop,i vasaros pabaiga,nes man naturaliai isblunda vasaros begyje ax.gif
Atsakyti
Seniai labai dažydavau plaukus šviesiai, bet jau kokius 5 metus dažau tik sruogelėmis ir esu labai patenkinta thumbup.gif ir plaukas atsigavo ir ilgus užsiauginau ir dažyt reikia kas 3 - 2 mėnesius kažkur, žiūrint kaip atauga pas mane jie smile.gif aš už sruogeles
Atsakyti
As irgi dazau tik sruogelemis, mazdaug kas 3men. Klausiau kirpejos, gal nesikankinti su tom sruogelemeis, ir sviesinti visus plaukus, nes visada prasau padaryti kuo daugiau smulkiu sruogeliu, tada plaukai sviesesni, bet ji atsisake ta daryti, nes kai svisinami visi plaukai, labai pazeidziama galvos oda ir plakai prie saknu, o kai dazoma sruogelemes, dazai nesiliecia su galvos oda, tai ne taip kenksminga plaukams. Ir kai plaukai nudazyti sruogelemis, ne taip baisiai atrodo, kai atauga biggrin.gif
Atsakyti