Įkraunama...
Įkraunama...

Šviesinimas sruogomis. Už ar Prieš?

QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 13, 20:16)
hmm nu idomiai cia nuskambejo  rolleyes.gif  o apie loreal labai jau tvirtai isreiskete savo nuomuone  rolleyes.gif

na cia gal taip supratot 4u.gif bet tikrai as nepasakiau kad loreal blogi dazai bent spalvu gamos pasirinkimo paletej, turbut nelabai ir surastume kitos firmos.
Atsakyti
QUOTE(pupa.jolita @ 2010 04 13, 20:44)
na cia gal taip supratot  4u.gif  bet tikrai as nepasakiau kad loreal blogi dazai  bent spalvu gamos pasirinkimo  paletej, turbut nelabai ir surastume  kitos firmos.

Jusu AZ pilna, sorry uz off topic ax.gif
Atsakyti
As uz sruogeles.Kadangi man sis variantas labiausiai tinka.Beje dabar man kirpeja sugadino plaukus,nes norejau vienos spalvos crem brule-o gavosi viso to snipstas ir plauku sugadinimas.Tai kada atsiauginsiu dazysiu vel sruogelem,tik jau virsugalvi,visu plauku nebesruoguosiu,nes ir taip manau bendras vaizdas bus blondine,ir nebutina visu plauku padeginti ax.gif
Atsakyti
man patinka sruogytes,tiek vadinamieji highlights tiek ir lowlights,bet nelabai patinka kai buna tokios storos,lyg dryziai,labai megstu itin smulkutes,taip atrodo naturaliau ir pagyvina spalva.
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 15, 21:51)
man patinka sruogytes,tiek vadinamieji highlights tiek ir lowlights,bet nelabai patinka kai buna tokios storos,lyg dryziai,labai megstu itin smulkutes,taip atrodo naturaliau ir pagyvina spalva.

paaiskink man neismanelei,kas cia per highlights and lowlights? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linuxox @ 2010 04 15, 21:51)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Siaip tai visada dazau visa galva, o sruogas isbandziusi tik karta. Tamsus plaukai ir sviesios sruogos. Daze tik T zona, bet isejo klasiskai, kad kazkodel daug kam susidarydavo ispudis kad as sviesiaplauke. Ka noriu pasakyti - kad nereikejo visos galvos sruogomis dazytis, o efektas gavosi geras. Daze kirpykloje, pati nesu tokio varianto namuose bandziusi. taip kad gal kartais galima tiesiog taip pabandyti (T zoną) ir paziureti, ar paciai patinka dažymas sruogelemis.
Atsakyti
Mane tai nervuodavo kai dazydao sruogelemis.Grazu,tikrai pritariu,bet galai buna nusviesinti o prie saknu siek tiek yra ir naturaliu plauku sruogu,tai -pridejus galiukus prie saknu skirtumas ziaurus. doh.gif

Tai dabar tik uz viena spalva. Geras dalykas kai kirpeja kazkoki augalini fona uzdeda,tai spalva naturalesne : )
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2010 04 16, 08:38)
paaiskink man neismanelei,kas cia per highlights and lowlights?  blush2.gif

oi,net pati nepastebejau kad taip issireiskiau doh.gif ,ziauriai nemegstu visokiu skoliniu,nes musu LT kalba-pati graziausia,geriausia ir turtingiausia,vat.
Highlights-yra sviesios sruogeles Lowlights-tamsios sruogeles.
Atsakyti
kazkada pati sviesinausi sruogelemis, man grazu thumbup.gif
Atsakyti
o kaip pereiti ant šviesinimo sruogomis, jei plaukai ištisai šviesinti? laukti kol kažkiek nuo šaknų paaugs?
Atsakyti
QUOTE(Jazira @ 2010 05 13, 09:34)
o kaip pereiti ant šviesinimo sruogomis, jei plaukai ištisai šviesinti? laukti kol kažkiek nuo šaknų paaugs?

as laukiau kol nuaugs apie 3 men ax.gif
Atsakyti