na cia gal taip supratot bet tikrai as nepasakiau kad loreal blogi dazai bent spalvu gamos pasirinkimo paletej, turbut nelabai ir surastume kitos firmos.
na cia gal taip supratot bet tikrai as nepasakiau kad loreal blogi dazai bent spalvu gamos pasirinkimo paletej, turbut nelabai ir surastume kitos firmos.
As uz sruogeles.Kadangi man sis variantas labiausiai tinka.Beje dabar man kirpeja sugadino plaukus,nes norejau vienos spalvos crem brule-o gavosi viso to snipstas ir plauku sugadinimas.Tai kada atsiauginsiu dazysiu vel sruogelem,tik jau virsugalvi,visu plauku nebesruoguosiu,nes ir taip manau bendras vaizdas bus blondine,ir nebutina visu plauku padeginti
man patinka sruogytes,tiek vadinamieji highlights tiek ir lowlights,bet nelabai patinka kai buna tokios storos,lyg dryziai,labai megstu itin smulkutes,taip atrodo naturaliau ir pagyvina spalva.
man patinka sruogytes,tiek vadinamieji highlights tiek ir lowlights,bet nelabai patinka kai buna tokios storos,lyg dryziai,labai megstu itin smulkutes,taip atrodo naturaliau ir pagyvina spalva.
Siaip tai visada dazau visa galva, o sruogas isbandziusi tik karta. Tamsus plaukai ir sviesios sruogos. Daze tik T zona, bet isejo klasiskai, kad kazkodel daug kam susidarydavo ispudis kad as sviesiaplauke. Ka noriu pasakyti - kad nereikejo visos galvos sruogomis dazytis, o efektas gavosi geras. Daze kirpykloje, pati nesu tokio varianto namuose bandziusi. taip kad gal kartais galima tiesiog taip pabandyti (T zoną) ir paziureti, ar paciai patinka dažymas sruogelemis.
Mane tai nervuodavo kai dazydao sruogelemis.Grazu,tikrai pritariu,bet galai buna nusviesinti o prie saknu siek tiek yra ir naturaliu plauku sruogu,tai -pridejus galiukus prie saknu skirtumas ziaurus.
Tai dabar tik uz viena spalva. Geras dalykas kai kirpeja kazkoki augalini fona uzdeda,tai spalva naturalesne : )