baubas,2008 07 10, 23:04]
Kriste,
Jei tu skiri demesio seimai, namams, nori bendraut, nori kad viskas butu gerai, darai valgyt, rupinies vaiku, bandai kalbint savo vyra, laikai namu jaukuma savo rankose, myli savo vyra ir rodai tai ne tik namu jaukumu bet ir pastangomis lovoj ir t.t tada buk gera negrauzk saves, nes tu tikrai nekalta ir niekas taves nebaudzia.......
Skaitau ir man siurpas eina , nes tai lygiai ta pati situacija kaip man buvo, tik kad as vaiku neturiu. As irgi save grauziau, galvojau kad esu medinis vyras, niekam tikes, galvojau kad meiluzis as beviltiskas, galvojau kad nesugebu niek padaryt kad tikciau savo zmonai........ NĖ VELNIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Viska as sugebu, esu visiskai normalus. Patikek Kristina, su tavim viskas tvarkoj . O daba skaityk mano istorija:
Viskas prasidejo nekaltai.......nuo tokio pacio sedejimo internete ir jis atsirado tada , kai ivedziau neta namo. Dabar suprantu, kad namuose sedejimas prie kompo yra tesinys grizus is darbo. Ieini i kambari, langai greit nuleidziami, telefonas nepaleidziamas is ranku niekur, net einant i tulika ir kruvos kitu pozymiu. Kristina, nebuk naivi........ Jei tai vyksta jau ilgoka laika, tada jis tikrai eina na "lieva" net neabejok tuom. Pas mane seimoj pamazu darbas zmonos pasidare svarbiau, vis veliau gristama, sportuot pradejo ne 2 kart i savaite, bet 3 kart ir t.t. Apie seksa as ne nesneku.....jis lygus nuliui, tam zmogui negali itikt niekuom. Visa tai augo viduj zinok, taip kaip pas atve dabar auga, ir tu jau verki.....
Viena diena paemiau ir pasinaudojau proga kai netycia buvo paliktas strateginis irankis bendravime-telefonas, perskaiciau zinutes ir isitikinau....
kad as naivuolis ir kvailys. Jei kol kas neturi kito numerio, tai tures, nes vien interneto nepakanka.......o gal naudojasi tuom kuri dabar turi. Turi kantriai islaukt momento, kai galesi turet irodymus jo ejimo i kaire . Pazistu ne viena pora, kur po vestuviu zmonems viskas tik stipreja ir tvirteja.....ne minciu negali buti netgi nuejima su svetimu internetiniu asmeniu isgert netgi kavos, TAI JAU ISDAVYSTE ir tikru tikriausia. Po to buvo mano pokalbis apie seima prasme ir stebejimas kas atsitiks......Neatsitiko nieko, zmogus nesureagavo , net nesusidomejo kad siema byra ir yra ant ribos. Man tokios iskrypusios seimos nereikia.....zmona turi tikrai mylet savo vyra , namai ir seima moteriai turi buti viskas......turi buti visas aisbergas aplink kuri sukasi visas gyvenimas............
Tu lauki vyro, viskas paruosta , padaryta , laukia vakariene, tu tikiesi po to kazko......o jis kaip vilkas puola prie interneto. Surink irodymus ir atvirai pasisnekek......As nesiulau tikrai skirtis, bet kiekvienas mes esam pats atsakingas uz veiksmus, jei jis tikrai tave myli, tai supras. Tai nesamone kai sako kad myliu , o elgiasi priesingai ......tai ne meile, bile kas tik ne meile ir pagarba. JEI TIKRAI SEIMA, ZMONA JAM SVARBU, JEI TAVE MYLI, JIS SUPRAS ir TAM NEREIKIA 6 menesiu, tam gali uztekt ir vieno pokalbio laiko, nes mes zmones esam jau tokie, kartais patys nepastebim kad elgiames neteisingai, o pamatom ir pasitaisom kai pasako kiti. Jei po ilgo laikotarpio ir bandymu tau nepavyks.....tada geriausia iseitis yra skyrybos, nes tik tada po ilgo laiko tu igausi ramybe ir veliau suprasi kad esi laimingesne be jo. As dabar pats laimingiausias zmogus kad atsikraciau tokios nesamoningos seimos ir zmonos kuriai kruva bachuru svarbiau uz savo vyra.
Bet pirmu numeriu tai siulau surinkt irodymus ir bandyt vest pokalbius. Paprasyk butinai kad pazistama tavo pabandytu pakadrint ir suorganizuot pasimatyma ir viskas bus aisku. laikau spygas uz tave.
matosi kur zmogus is patirties sneka.kristinos vietoje elgciausi taip kaip siulote jus, bet ar ji toki kelia pasirinks ,cia jau jos valia