Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(torika @ 2008 07 10, 13:22)
O gal tie susirasynejimai ir padejo vyriu? ar jie prasidejo veliau, nei pagerejo jusu santykiai?

Na tos problemos buvo mazdauk pries 2 men.o anketa susikure tik pries 3dienas.
Atsakyti
viena mano kaimyne pasakojo tokia istorija, Ir vyras ir zmona buvo uzsiregistrave toje pacioje svetaineje, tik apie vienas kita nezinojo, seimoj santykiai dar pries tai buvo paslija, tai vat nezinau kaip taip nutiko, greiciau likimas, bet jie susibendravo nete, nesuvokdami , kad jie ir taip pora ( nesnekejo apie asmenini gyvenima taip placiai). Viena diena jie vis gi isdriso susitikt, isivaizduok ju nuostaba, kai vienas kita pamate... doh.gif Atrodo keista, bet nuo tada pas jus viskas po mazu pradejo normalizuotis. Gal ir kvailas pasiulymas, bet o nenori pati uzsiregistruot tam paciam forume, ten juk nebutina nei tikra varda rasyt, nei savo tikro foto det ir tiesiog pabendraut su vyru, gal bent tuomet issiaiskintum ko jam istiesu truksta? Tik jei pati tam pasiruosus, juk gali suzinot ir visai ne tai ko gali tiketis
Atsakyti
Na jis istryne savo anketa is ten,tik klausimas ar neuzsiregistruos per nauja? g.gif
Atsakyti
O tai susekt tokiu dalyku nelabai iseina?
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 10, 14:21)
O tai susekt tokiu dalyku nelabai iseina?

Na nezinau,as apie ta anketa suzinojau paziurejus telefone sms,atejo su patvirtinimo kodu.O jis but ne nesakes bet kad pavelavo sms istrinti.O kaip kitaip susekti? g.gif
Atsakyti
Na darbe tai sudetinga butu, bet jei namie, juk visvien nuorodos lieka kur lankesi
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 10, 15:06)
Na darbe tai sudetinga butu, bet jei namie, juk visvien nuorodos lieka kur lankesi

Na nemanau kad sekimas gali padeti,kai nores tai padarys taip kad nematyciau.Nes kai as suzinojau kad jis prisiregistravo ir prasiau kad parodytu atsisake ir pasake kad parosdys vakare,o nuvazeves pas drauga istryne ta panele.Tik nezinojo kad tai eina matyti.Ir parodes kad ten nieko nera dar is pradziu priekaistavo neva kodel as juo nepasitikiu.O kai parodziau kad as maciu su kuo jis bendravo ir kada istryne tada prasidejo priekaistai atseit jis man uz tai kad as jem esu nusikaltusi ir t.t. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 15:18)
O kai parodziau kad as maciu su kuo jis bendravo ir kada istryne tada  prasidejo priekaistai atseit jis man uz tai kad as jem esu nusikaltusi ir t.t. doh.gif

Jūs dabar gerai jaučiatės? Gavote ko norėjot. Ir net daugiau - gavote nors laikiną, bet vyro neapykantą. Ar ji tęsis toliau - priklauso nuo jūsų. Bet pradžia gera.
Atsakyti
Kaip jau kazkas sake, tai tik jo ekspromtu sugalvotas pasiteisinimas g.gif priezastis tikrai ne sita...gal pamegink paruost romantiska vakara ir su juo paprasciausiai issikalbet?
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 10, 16:26)
gal pamegink paruost romantiska vakara ir su juo paprasciausiai issikalbet?

Po tokio akibrokšto? Asmeniškai su manim pokalbis būtų labai trumpas. Geriau jau miegočiau alkanas.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 17:30)
Po tokio akibrokšto? Asmeniškai su manim pokalbis būtų labai trumpas. Geriau jau miegočiau alkanas.

Niekas ir nesiule su Jumis vakarieniaut, del akibroksto is dalies jus teisus niekada netikrink ir nieieskok to, kam dar nesi moraliskai pasiruosus, nes viskas gali issivystyt neprognozuojamai, bet is kitos puses nukencia pasitikejimas tuo zmogumi o tai vel didelis smūgis santykiams...
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 16:26)
Jūs dabar gerai jaučiatės? Gavote ko norėjot. Ir net daugiau - gavote nors laikiną, bet vyro neapykantą. Ar ji tęsis toliau - priklauso nuo jūsų. Bet pradžia gera.

O ka jus man siulote,tyleti ir laukti kol jis man pagalius ims ant galvos tasyti?Pagalvokite kaip jaustumetes jus mano vietoje.O cia dabar taip iseina kad geriausia gynyba puolimas?
Papildyta:
niekada netikrink ir nieieskok to, kam dar nesi moraliskai pasiruosus, nes viskas gali issivystyt neprognozuojamai, bet is kitos puses nukencia pasitikejimas tuo zmogumi o tai vel didelis smūgis santykiams...
[/quote]
Tai gal man laukti kol jis zenks dar toliau vien del to kad as tam moraliskai nepasiruosusi?As nemanau kad aplamai tokiam dalykyui galima pasiruosti moraliskai...
Atsakyti