Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 11:22)
Nezinau...tikrai nezinau verysad.gif
Kartais pagalvoju kad cia man gyvenimo bausme,uz padarytas klaidas. doh.gif

Tik vat nesuprantu, jei po išdavystės atleidai, tai stengiesi, kad to nebebūtų, saugai šeimą. Bet kai po kiek laiko pradedi priekaištauti, kerštauti tai, kam tada reikėjo atleisti gal geriau eit savais keliais, būti laimingesniu, bet ne reik užgriaužt save ir kitą tik kiek tos laimės...?
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 11:13)
Toky sprendima prijimsiu tik paciu paskutiniu atveju.

O iki to smagiai sau naršysit po parašytus laiškus, mazochistiškai stebėsit kaip jis virsta kiaule ir kankinsit. Save. Jį....
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 10:22)
Nezinau...tikrai nezinau verysad.gif
Kartais pagalvoju kad cia man gyvenimo bausme,uz padarytas klaidas. doh.gif

Na tik nosi auksciau ir nereikia saves kaltinti, vyreliui dabar labai palanku bendrauti su panom primenant buvusias Jusu klaidas.Jis net nesijaucia kazka blogo darantis, tad ir pati nesijauskite kalta 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Va tik buk gera net neartek prie tokios isvados, kad "taip man ir reikia" ar " as pati kalta"... Juk jis subrendes zmogus, kuris turi atsakyt uz savo sprendimus Jei jis atleido tada, neturi jokios teises primint ar prikaisiot, ir nekaltinkit del to saves
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2008 07 10, 11:34)
Na tik nosi auksciau ir nereikia saves kaltinti,  vyreliui dabar labai palanku bendrauti su panom primenant buvusias Jusu klaidas.Jis net nesijaucia kazka blogo darantis, tad ir pati nesijauskite kalta 4u.gif  4u.gif

blink.gif Soprry, bet as to zaidimo, tu man, as tau nesuprantu. Cia daro ne is "kersto", o tik todel, kad pats taip nori,o pasiteisinima parinko, kad Jum liptu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 07 10, 10:38)
blink.gif Soprry, bet as to zaidimo, tu man, as tau nesuprantu. Cia daro ne is "kersto", o tik todel, kad pats taip nori,o pasiteisinima parinko, kad Jum liptu  unsure.gif

taip ir parasiau, kad jam palanku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 11:27)
O iki to smagiai sau naršysit po parašytus laiškus, mazochistiškai stebėsit kaip jis virsta kiaule ir kankinsit. Save. Jį....

Kodel narsysiu po laiskus ne tikrai nenarsysiu...bandysiu jieskoti sprendimo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 11:47)
Kodel narsysiu po laiskus ne tikrai nenarsysiu...bandysiu jieskoti sprendimo. g.gif

kaip manote, koks yra galimas sprendimas?
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 10, 11:34)
Va tik buk gera net neartek prie tokios isvados, kad "taip man ir reikia" ar " as pati kalta"... Juk jis subrendes zmogus, kuris turi atsakyt uz savo sprendimus Jei jis atleido tada, neturi jokios teises primint ar prikaisiot, ir nekaltinkit del to saves

Na as tikrai negalvoju kad esu to verta,as noriu grazios seimos noriu to ko neturejau vaikystyeje,noriu kiad mano vaikai turetu vienas kita mylincius tevus.Tik tokia prielaida padariau kad...uz mano klaidas taip.
Bet zmones klysta ir is klaidu mokosi.Myliu savo vyra ir noriu kad viskas butu gerai.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 11:48)
kaip manote, koks yra galimas sprendimas?

Nezinau,bet labai noreciau kad jis butu protingas ir palankus seimos ateiciai.
Atsakyti
O jei pameginkit pazvelgt is kitos puses, Nieko nekaltinant o analizuojant, juk kaip bebutu jie gyvena kartu, tai kaip gali buti kaltas tik vienas zmogus? Taip, gal didziaja dalimi vieno ar kito kalte didesne, bet kaip bebutu kalti abu... Gal pastaruoju metu jus retai laiko leidziat kartu, kaip bebutu banalu, juk vyrai visada lieka mazais vaikais viduje, ir kiek pastebejau demesio jiems reikia daugiau nei 6 meciui, keista, bet daugumoj taip yra mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(torika @ 2008 07 10, 12:04)
O jei pameginkit pazvelgt is kitos puses, Nieko nekaltinant o analizuojant, juk kaip bebutu jie gyvena kartu, tai kaip gali buti kaltas tik vienas zmogus? Taip, gal didziaja dalimi vieno ar kito kalte didesne, bet kaip bebutu kalti abu... Gal pastaruoju metu jus retai laiko leidziat kartu, kaip bebutu banalu, juk vyrai visada lieka mazais vaikais viduje, ir kiek pastebejau demesio jiems reikia daugiau nei 6 meciui, keista, bet daugumoj taip yra mirksiukas.gif

Vat buten kad paskutiniu metu pas mus atrode kad viskas susitvarke ir intymus gyvenimas atsigavo,nes pries tai vyras nenorejo manes.O dabr ir laikaleidom kartu ir lovos reikalai tapo toki isdaigiski. blush2.gif
Atsakyti
[QUOTE][quote=suvalke,2008 07 10, 13:17]
Vat buten kad paskutiniu metu pas mus atrode kad viskas susitvarke ir intymus gyvenimas atsigavo,nes pries tai vyras nenorejo manes.O dabr ir laikaleidom kartu ir lovos reikalai tapo toki isdaigiski. blush2.gif
[/quote]
O gal tie susirasynejimai ir padejo vyriu? ar jie prasidejo veliau, nei pagerejo jusu santykiai?
Atsakyti