Va va pilnai pritariu tam poskiui kas iesko tas randa...ir pati vakar radau o jau atrode didziausia beda issprendem bet pasirodo yra kita beda kuri turi dvi pupsancias krutis ir grazu pilvuka.Na kolkas tai buvo tik apsikeitimas foto bet man jau ir foto pamacius neramu pasidare,gal temos autore nepyks kad cia papasakosiu savo istorija.
Zodziu suzinojau (jis pats man to nepasake) kad, vyras uzsiregistravo viename pazinciu-draugu portale,paklausiau kam pasake kad jem reikejo susikurti el.pasta paprasiau kad parodytu atsisake sake kad parodys vakare ir isvazevo kazkur.Gryzes parode kad ten tikrai nieko nera ir dar man papriekaistavo kad as juo nepasitikiu.Bet jis nezinojo kad as moku paziureti istrintus draugus ..o ten kaiptik radau ta panele su daugiau kaip 20 ero foto.Norejau pakalbeti kas ir kaip o jis man pazere kruva kaltinimu neva ka as pati jem esu padariusi(musu bendravimo pradzioje esu jam nusikaltusi ir jis tai zino,kai jy isdaviau norejau nutraukti visus santikius isejau is jo sakiau kad viskas baigta kad negalesim but toliau kartu,bet jis sake bandom viska is naujo pamirstam kas buvo ir t.t. ir taip buvo iki dabar).O vakar jis man isreze y akis kad cia jis daro tam kad as pasijausciau taip kaip jis jautesi tada.
Ka man daryti?Ar jis tikrai turi teise dabar taip daryti,nors kai kurem naujus santykius sakem kad viskas bus pamirsta?Ar as turiu teise reikalauti istikimybes?
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 08:33)
Ar as turiu teise reikalauti istikimybes?
Žiūrint apie ką kalbam? Apie ištikimybę mintimis, žodžiais ir akimis. Ar darbais?
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 09:36)
Žiūrint apie ką kalbam? Apie ištikimybę mintimis, žodžiais ir akimis. Ar darbais?
Zinoma kad darbais,juk jo minciu as nesuvaldysiu...ir net negalvoju aipe minciu valdyma.Bet toki internetiniai zaidimai nemanau kad tinka vedusiam vyrui dvieju,vaiku tevui.Nes tada nematau bendro gyvenimo ir ateities.
Nes be pasitikejmo ir pagarbos as neissivaizduoju darnios seimos.Gal cia kiek naivokai bet taip sakau todel kad jau buvau praradusi pasitikejima savo vyru ir iki siol pilnai nepasitrikejau.Kazkaip keistai bet as visada nujauciu kad kazkas ne taip kaip turetu buti.
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 10:04)
Zinoma kad darbais,juk jo minciu as nesuvaldysiu..
.Nes tada nematau bendro gyvenimo ir ateities.
.Nes tada nematau bendro gyvenimo ir ateities.
O kaip manot kas yra tas internetinis susirašinėjimas? Juk nesusitikinėja. Tik rašo, žiūri, bendrauja. Koks skirtumas ar bendradarbei komplimentą skirs, ar gražuolei su nuostabia krūtine, kurios gyvenime net nematęs?
Ar tekėdama nesitikėjot jokių staigmenų? Galvojot apie bendrą gyvenimą idealistiškai, kaip iš pasakos? Tikrai manot, kad su tokiu žmogum nepakeliui?
Zodis atleidau, ne visada sutampa su zodziu pamirsau, ar susitaikiau su tuo, gal ir tavo vyrui taip? Bet bet kokiu atveju, jei buvo priimtas sprendimas pradet viska nuo pradziu, juolabiau ir kiek suprantu jo iniciativa, o ne tavo maldavimu deka, mano manymu turi visiska teise reikalaut pagarbos ir istikimybes.
O temos autorei, noreciau kad pasakyt, kad kaip jau kazkas sake, anksciau ar veliau visvien vyras zengs sekanti zingsni internetiniuose bendravimuose, tad reikia stabdyt dabar, aisku jei esat tam pasiruosus ir nebijot nepalankaus jums.
O temos autorei, noreciau kad pasakyt, kad kaip jau kazkas sake, anksciau ar veliau visvien vyras zengs sekanti zingsni internetiniuose bendravimuose, tad reikia stabdyt dabar, aisku jei esat tam pasiruosus ir nebijot nepalankaus jums.
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 10:24)
O kaip manot kas yra tas internetinis susirašinėjimas? Juk nesusitikinėja. Tik rašo, žiūri, bendrauja. Koks skirtumas ar bendradarbei komplimentą skirs, ar gražuolei su nuostabia krūtine, kurios gyvenime net nematęs?
Ar tekėdama nesitikėjot jokių staigmenų? Galvojot apie bendrą gyvenimą idealistiškai, kaip iš pasakos? Tikrai manot, kad su tokiu žmogum nepakeliui?
Tikrai nemaniau kad gyvenimas bus toks idealus kaip is pasakos,bet mum jau viena karta taip buvo taipat pradzioje gyvenimo mazdauk pries 7 metus.Tada jis turejo ale labai gera drauge tada taipat buvo sms zinutes,telefoninei pokalbiai o veliau ir susitikimai nors jis man visada prisiekinejo kad tarp ju nieko nebuvo.Tada padariau labai didele klaida ir paslydau del ko jis mane dabar grauzia.O del gyvenimo kartu nebusiu nei as laiminga nei jis jei kiekviena diea bus kruva priekaistu ir klausimu su potekste.
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 10:46)
O del gyvenimo kartu nebusiu nei as laiminga nei jis jei kiekviena diea bus kruva priekaistu ir klausimu su potekste.
Tai kam Jums su juo gyventi? Gal skirkitės?
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 08:33)
Va va pilnai pritariu tam poskiui kas iesko tas randa...ir pati vakar radau o jau atrode didziausia beda issprendem bet pasirodo yra kita beda kuri turi dvi pupsancias krutis ir grazu pilvuka.Na kolkas tai buvo tik apsikeitimas foto bet man jau ir foto pamacius neramu pasidare,gal temos autore nepyks kad cia papasakosiu savo istorija.
Zodziu suzinojau (jis pats man to nepasake) kad, vyras uzsiregistravo viename pazinciu-draugu portale,paklausiau kam pasake kad jem reikejo susikurti el.pasta paprasiau kad parodytu atsisake sake kad parodys vakare ir isvazevo kazkur.Gryzes parode kad ten tikrai nieko nera ir dar man papriekaistavo kad as juo nepasitikiu.Bet jis nezinojo kad as moku paziureti istrintus draugus ..o ten kaiptik radau ta panele su daugiau kaip 20 ero foto.Norejau pakalbeti kas ir kaip o jis man pazere kruva kaltinimu neva ka as pati jem esu padariusi(musu bendravimo pradzioje esu jam nusikaltusi ir jis tai zino,kai jy isdaviau norejau nutraukti visus santikius isejau is jo sakiau kad viskas baigta kad negalesim but toliau kartu,bet jis sake bandom viska is naujo pamirstam kas buvo ir t.t. ir taip buvo iki dabar).O vakar jis man isreze y akis kad cia jis daro tam kad as pasijausciau taip kaip jis jautesi tada.
Ka man daryti?Ar jis tikrai turi teise dabar taip daryti,nors kai kurem naujus santykius sakem kad viskas bus pamirsta?Ar as turiu teise reikalauti istikimybes?
Abejoju ar jis tau keršija, manau pas jį dabar tokią priedanga, va tu man padarei-dabar aš tau... Jei jau susitaikė, atleido(viduj aišku liko), bet čia jau žaidimas gaunasi, nesubrendiškumas, tai kam tada gyvent jei visą gyvemą žaist-konkuruot kas labiau įskaudins, jei tu man padarei ir aš tau. Gal pagaliau jam reikia apsispręst arba gyvent taikiai ar ir toliau žaist, tik iki ko tie santykiai tada nueis, negi jų nebenorisi tausoti?
Bet bet kokiu atveju, jei buvo priimtas sprendimas pradet viska nuo pradziu, juolabiau ir kiek suprantu jo iniciativa, o ne tavo maldavimu deka, mano manymu turi visiska teise reikalaut pagarbos ir istikimybes.
Butent taip ir buvo,as norejau viska nutraukti tada nes galvojau kad gali buti taip kad jis man priekaistaus.Tada tai padaryti buvo dauk lengviau nei dabar kai jau turime du vaikus.
Papildyta:
Toky sprendima prijimsiu tik paciu paskutiniu atveju.
Butent taip ir buvo,as norejau viska nutraukti tada nes galvojau kad gali buti taip kad jis man priekaistaus.Tada tai padaryti buvo dauk lengviau nei dabar kai jau turime du vaikus.
Papildyta:
QUOTE(suntea @ 2008 07 10, 10:58)
Tai kam Jums su juo gyventi? Gal skirkitės?
Toky sprendima prijimsiu tik paciu paskutiniu atveju.
QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 11:10)
.Tada tai padaryti buvo dauk lengviau nei dabar kai jau turime du vaikus.
O jums neatrodo, kad jam jau nelabai rūpi yra vaikai ar ne? Tam daryti nėra jokių kliūčių, bet kokia kaina gali skaudinti jus?
Papildyta:
QUOTE(Niurzgike @ 2008 07 10, 11:15)
O jums neatrodo, kad jam jau nelabai rūpi yra vaikai ar ne? Tam daryti nėra jokių kliūčių, bet kokia kaina gali skaudinti jus?
Ir dar įdomu ar jam pasiekus tikslą bus gana?
Nezinau...tikrai nezinau
Kartais pagalvoju kad cia man gyvenimo bausme,uz padarytas klaidas.
Kartais pagalvoju kad cia man gyvenimo bausme,uz padarytas klaidas.