QUOTE(suvalke @ 2008 07 10, 08:33)
Va va pilnai pritariu tam poskiui kas iesko tas randa...ir pati vakar radau

o jau atrode didziausia beda issprendem bet pasirodo yra kita beda kuri turi dvi pupsancias krutis ir grazu pilvuka.Na kolkas tai buvo tik apsikeitimas foto bet man jau ir foto pamacius neramu pasidare,gal temos autore nepyks kad cia papasakosiu savo istorija.
Zodziu suzinojau (jis pats man to nepasake) kad, vyras uzsiregistravo viename pazinciu-draugu portale,paklausiau kam pasake kad jem reikejo susikurti el.pasta paprasiau kad parodytu atsisake sake kad parodys vakare ir isvazevo kazkur.Gryzes parode kad ten tikrai nieko nera ir dar man papriekaistavo kad as juo nepasitikiu.Bet jis nezinojo kad as moku paziureti istrintus draugus

..o ten kaiptik radau ta panele su daugiau kaip 20 ero foto.Norejau pakalbeti kas ir kaip o jis man pazere kruva kaltinimu neva ka as pati jem esu padariusi(musu bendravimo pradzioje esu jam nusikaltusi ir jis tai zino,kai jy isdaviau norejau nutraukti visus santikius isejau is jo sakiau kad viskas baigta kad negalesim but toliau kartu,bet jis sake bandom viska is naujo pamirstam kas buvo ir t.t. ir taip buvo iki dabar).O vakar jis man isreze y akis kad cia jis daro tam kad as pasijausciau taip kaip jis jautesi tada.
Ka man daryti?Ar jis tikrai turi teise dabar taip daryti,nors kai kurem naujus santykius sakem kad viskas bus pamirsta?Ar as turiu teise reikalauti istikimybes?
Abejoju ar jis tau keršija, manau pas jį dabar tokią priedanga, va tu man padarei-dabar aš tau... Jei jau susitaikė, atleido(viduj aišku liko), bet čia jau žaidimas gaunasi, nesubrendiškumas, tai kam tada gyvent jei visą gyvemą žaist-konkuruot kas labiau įskaudins, jei tu man padarei ir aš tau. Gal pagaliau jam reikia apsispręst arba gyvent taikiai ar ir toliau žaist, tik iki ko tie santykiai tada nueis, negi jų nebenorisi tausoti?