Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(torika @ 2008 07 09, 13:05)
O tu nebandei tiesiog nekreipt demesio, na tiksliau neparodyt, kad tau tai rupi vyriu? Ar bent pasistengt tai padaryt, zinau vidui bus labai sunku, bet pasistenk. Sakau tai del to, kad turiu viena drauga kuri pazystu nuo vaikystes, tai manau ir itakoja musu bendravimo palaikymui, bet ne tame dabar esme, tai jis karta issipasakojo gan atvirai, nepasakosiu visu smulkmenu kas ir kodel, tiesiog esme, kad jis specialiai  apsimesdavo mieganciu ir kartodavo kitu moteru vardus tipo sapnuodamas, ir taip erzindamas zmona ( nors ir mylėjo ja) ziauru - zinau, bet jis tai paaiskindavo paprastu demesio trukumu  po vaiko gimimo, jam patikdavo jog taip iserzindavo zmona, kaip jis paaiskindavo " tada bent maciau, kad jai tikrai rupiu..."

Aš tai nelabai suprantu tokių pasakymų kaip kad "nereaguok, nekreipk dėmesio"... kaip galima nereaguot jei tai vyksta... kuo daugiau leisi vyrui, tuo daugiau jis žengs laukdamas to dėmesio... beje kaip baigėsi visos šnekos naktimis? kada vyrai supranta kad jau gana? ar jis minėjo kada žmona susiėmė kad ir vyrui reikia dėmesio? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gemini_star @ 2008 07 08, 11:24)
jokiu garantijų nėra ir negali būti, lygiai kaip jūs negalite už save garantuoti, kad pati su kažkuo nepermiegosit mirksiukas.gif

o kad susirašinėja, tai nematau čia nieko blogo, aš irgi susirašinėju su vyrais, net vedusiais, dalinamės patirtimi, patarimais, kurie padėtų pagerinti mūsų šeimų seksualinį gyvenimą cool.gif  tarp mūsų nieko nėra, bet laiškai laaaabai patvirkę iš šono gali pasirodyti lotuliukas.gif

o tavo šeimyninės laimės įsivaizdavimas ("namie visada padarau valgyt") tai labai ribotas... Gal pabadyk tu pati su vyru apie seksą pašnekėt? mirksiukas.gif

Gemini_star "neribotas" požiūris į šeimą nemanau, kad yra labai sveikintinas dalykas. Jei mano vyras sėdi internete ir dalinasi savo seksualinėmis fantazijomis su tokiomis kaip gemini_star, aš kaltinu tik save ir savo vyrą, o ne moteris iš interneto, bet... toms moterims jaučiu antipatiją, nes joms savo daržo neužtenka, kuris beje piktžolėmis apžėlęs iki pažastų.

Viesulo patarimas geras, jei yra tokių šaltų nervų moterų, kurios gali tuo pasinaudoti.

Temos autorei linkiu atstatyti savo šeimyninę laimę jei įmanoma, jei ne - ieškoti kitos išeities, pati esu tokioj situacijoj ir sprendimo neradau dar.
Atsakyti
vat dabar esu pasimetus ir nezinau kaip elgtis geriau cia tikrai daug visokiu pasiulymu ir atrodo visi teisus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 09, 13:36)
vat dabar esu pasimetus ir nezinau kaip elgtis geriau cia tikrai daug visokiu pasiulymu ir atrodo visi teisus. ax.gif

as tai taip daryciau, kaip kazkuri mergina minejo. Prisijungciau kitu vardu, kita foto ir pakalbinciau, paziureciau kaip viskas vystosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viesulas @ 2008 07 08, 15:16)
Matyt mazai gyvenime turite problemu, kad is  sudo galite ispausti vaska.
Tegul tas jusu vyras ten rasinejasi, nuo to tik abiems geriau bus, vyras nelys i  akis ar negers kokioje skyleje su draugeliais, ir jus siek tiek atsipusite no jo, ir vyras paflirtaves internete issikraus ir bus geros nuotaikos.Gal geriau privalums izvelkite.

manau, kad jei gertu kokioj skylej su draugeliais butu ramiau sirdy nei matyti kaip sekso temomis kalbasi su kitom moterim. O be to paflirtaves internete jis geresnis, kaip suprantu, netampa. Taip kad jokiu pliusu is tu pasnekesiu nematau.
Tiesa sakant as tokioj situacijoj pasielgciau taip: pati pradeciau susirasineti su kitais vyrais ir taip kad jis tai "netycia" pastebetu. Kai jau ta problema pasidarytu ne tik mano, o ir jo, tada susestumem ir pasneketumem ko kam truksta, kad norisi draugu ir draugiu ieskot internete.
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2008 07 09, 16:25)
manau, kad jei gertu kokioj skylej su draugeliais butu ramiau sirdy nei matyti kaip sekso temomis kalbasi su kitom moterim.

- Alio, Onute, tu žinok mano vyras jau visą valandą namo iš darbo negrįžta, aš taip jaudinuosi, taip pergyvenu....
- Na kam tu iš kart apie blogiausią galvoji.... Gal jis tiesiog po mašina papuolė.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 16:31)
- Alio, Onute, tu žinok mano vyras jau visą valandą namo iš darbo negrįžta, aš taip jaudinuosi, taip pergyvenu....
- Na kam tu iš kart apie blogiausią galvoji.... Gal jis tiesiog po mašina papuolė.

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 09, 16:31)

lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chenelle @ 2008 07 09, 14:51)
as tai taip daryciau, kaip kazkuri mergina minejo. Prisijungciau kitu vardu, kita foto ir pakalbinciau, paziureciau kaip viskas vystosi  ax.gif

ir dar meet'uką susiorganizuotumėte hihihi.gif

QUOTE(Amie @ 2008 07 09, 15:25)
manau, kad jei gertu kokioj skylej su draugeliais butu ramiau sirdy nei matyti kaip sekso temomis kalbasi su kitom moterim. O be to paflirtaves internete jis geresnis, kaip suprantu, netampa. Taip kad jokiu pliusu is tu pasnekesiu nematau.
Tiesa sakant as tokioj situacijoj pasielgciau taip: pati pradeciau susirasineti su kitais vyrais ir taip kad jis tai "netycia" pastebetu. Kai jau ta problema pasidarytu ne tik mano, o ir jo, tada susestumem ir pasneketumem ko kam truksta, kad norisi draugu ir draugiu ieskot internete.

NE! tas netyčia gali ir įkvėpti platesniems pažinimo keliams:)))

o gal jam realiame pasaulyje nori/nesiseka susipažinti, o net'e viskas daug lengviau:))

Mane užknisa tokių erelių vien žingsnis toliau nuo namų. Atsitolinimo pradžia. Jie sau tai jau leido ir tavęs neatsiklausė tau patinka ar ne.
Jei flirtuoji - tai tegu ir lieka flirtas, be ne nick'ų/tel.nr/e-pašto adresų medžiojimais ir susirašinėjimais. Niekad nežinai kada gali būti sekantis žingsnis. Gal tas azartas/nežinomybė/adrenalinas kala ir veda tolesniam materialesniam elgesiui?

Atsakyti
Tas susirasinejimas internete yra labai klastingas dalykas, jis itraukia ...... Jei tau grizus namo tu ji randi prie kompo ir jis tik pasako labas ir toliau ten sedi, tada tikrai reikia susirupint ir kuo greiciau.......... ir jokiais budais neignoruot. Gal nuosirdus pokalbis padetu, cia kazkas jau rekomendavo.
Atsakyti
[quote=Chenelle,2008 07 09, 16:51]
Prisijungciau kitu vardu, kita foto ir pakalbinciau, paziureciau kaip viskas vystosi ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Atvirai? Manau, kad vyras ieško ne tik susirašinėjimo draugių, bet, progai pasitaikius, ir realių susitikimų. Panašiai man buvo... aš nepavydi, į vyro susirašinėjimus ir internetinius flirtus atsakydavau pakrizenimu ir draugiškais pasišaipymais. Bet pasirodo, kad mano žmogus keletą kartų vis dėlto buvo nukrypęs į šoną smile.gif Atleidau. Aš krikščionė, nors ir nepraktikuojanti smile.gif Žinau, kad mane myli, labai gailėjosi, kad mane įskaudino (kad ėjo kairėn - ne smile.gif )
Mano patarimas temos autorei - palikti vyrą ramybėje. Jeigu jis matydamas žmonos ašaras, nereaguoja, ir į prašymus tai baigti irgi ne, keistis nesiruošia, ar ne? Gyvenkit sau. Nešnipinėkit, nes jei tai darot, turit žinot - kas ieško, tas randa... Užsiimkit savimi ir vaiku. Jei vyras kitų didelių trūkumų neturi (nors įtariu, kad turi - pav., nemoka įtikinti žmonos, kad ji jam TA vienintelė tongue.gif), ir jūs norite būti su juo, ignoruokit tokį elgesį, jeigu jis, žinoma, nevaro jūsų iš proto. Jeigu susitaikyt su tuo vis dėlto negalit, pašnekėkit dar kartą ir pasistenkit tai padaryt įtaigiai... o tada priimkit sprendimą (man tai būtų ultimatumas) Jeigu dar kartą apie mane - aš asmeniškai ultimatumų nekėliau, nors toks variantas, be abejo, kirbėjo mano galvoje. Pasilikau tai svarbesniems įvykiams smile.gif O šiaip, šiuo metu vėl manau, kad vyras kairėn nesuka, nors ir matau jį flirtuojantį su moterimis internetu. Nu, durnelė aš, žinau, bet ką padarysi smile.gif)
Atsakyti