Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 16, 13:16)
Net nežinau. Tiesiog taip kartais pasisuka pokalbis. Aš nesakau kad to siekiu, bet visai to nevengiu. Jei kalba nukrypsta į tą puse, tai kodėl gi nepaflirtavus

Per spranda tokiam kt.aplinkos tyrinetojui,neisivaizduoju,kaip galima gyvenant seimoje,turint mylima zmogu,as kalbu apie tikrus jausmus,ir dar mat domrtis uz "sienu" kas vyksta.Mano diedas,jei jau nenori ar neturi sveikatos su manimi bendrauti,flirtuoti skaito knyga,zurnala,skiria daugiau demesio sunui ar tiesiog pamiega
Atsakyti
Velniuke13, tai nuskilo Jums, kad taip elgiasi MB, kitų ir internete po pažintis pasikapsto ir pasirašinėja su kitomis moterimis. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2013 08 17, 09:54)
Per spranda tokiam kt.aplinkos tyrinetojui,neisivaizduoju,kaip galima gyvenant seimoje,turint mylima zmogu,as kalbu apie tikrus jausmus,ir dar mat domrtis uz "sienu" kas vyksta.Mano diedas,jei jau nenori ar neturi sveikatos su manimi bendrauti,flirtuoti skaito knyga,zurnala,skiria daugiau demesio sunui ar tiesiog pamiega

O tu ką tokia baisi laumė ragana esi kad visai dėmesio iš šalies negauni? O jei gauni - negi nemalonu. Malonu ir tiek. Ir visai tai su šeima nesusiję. Tiek kad per 15 metu jausmai žmonai atbunka, vaikai jau paauga ir patys nelabai nori "bendravimo" su tėvais. Niekada nesutikčiau tai keisti, bet norisi tiesiog įnešti į gyvenimą naujų spalvų.
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 19, 08:23)
O tu ką tokia baisi laumė ragana esi kad visai dėmesio iš šalies negauni? O jei gauni - negi nemalonu. Malonu ir tiek. Ir visai tai su šeima nesusiję. Tiek kad per 15 metu jausmai žmonai atbunka, vaikai jau paauga ir patys nelabai nori "bendravimo" su tėvais. Niekada nesutikčiau tai keisti, bet norisi tiesiog įnešti į gyvenimą naujų spalvų.

Atleiskite,sitoks poziuris man visiskai nesuprantamas ir nepriimtinas,bet juk mes visi skirtingi,paarasiau apie savo seima,man toks vyro elgesys sukeltu eile klausimu,nebegerbciau jo,tiesiog,kaip ir minejau,mes randame kt.budu poilsiui nuo vienas kt,mums nereikia vienam lakstyti ir ieskoti kad kas svetimas skirtu demesio,o kt.nereikia ieskoti internete su kt.lyties atstovais pokalbiu,tegul ir nekaltu...
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 19, 09:23)

jap, kai tik norisi gyvenime naujų spalvų, tereikia užsiregistruoti draugas.lt, ieškok.lt ir kitose svetainėse biggrin.gif niu kiekvienam savo clap.gif Man daug maloniau dėmesio susilaukti gatvėj ar darbe rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(velniuke13 @ 2013 08 20, 12:12)
Atleiskite,sitoks poziuris man visiskai nesuprantamas ir nepriimtinas,bet juk mes visi skirtingi,paarasiau apie savo seima,man toks vyro elgesys sukeltu eile klausimu,nebegerbciau jo,tiesiog,kaip ir minejau,mes randame kt.budu poilsiui nuo vienas kt,mums nereikia vienam lakstyti ir ieskoti kad kas svetimas skirtu demesio,o kt.nereikia ieskoti internete su kt.lyties atstovais pokalbiu,tegul ir nekaltu...

Kekvienam savo. Aš žmones vertinu kitaip. Pasaulis labai įvairus ir norisi kuo daugiau jo pamatyt.

QUOTE(Diamond Fėja @ 2013 08 20, 17:42)
jap, kai tik norisi gyvenime naujų spalvų, tereikia  užsiregistruoti draugas.lt, ieškok.lt ir kitose svetainėse biggrin.gif  niu kiekvienam savo clap.gif  Man daug maloniau dėmesio susilaukti gatvėj ar darbe rolleyes.gif

Niu ir tai gerai biggrin.gif. O svetainės tik vienas iš būdų - aš niekur nesakiau kad čia vienintelis būdas.
Atsakyti
Aš tai supykčiau už tokį vyro elgesį. Kas, kad susirašinėja, tas susirašinėjimas nežinia prie ko gali privest. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Erikamamukas @ 2013 08 24, 00:43)
Aš tai supykčiau už tokį vyro elgesį. Kas, kad susirašinėja, tas susirašinėjimas nežinia prie ko gali privest. g.gif

Privesti gali ir vaikčiojimas į darbą. Ar net į parduotuvę. Jei vyras norės - ras būdų visur, o jei ne - nepakenks ir svetainės.
Atsakyti
Na gal ir taip, bet visgi supykčiau, jei mano MB taip elgtųsi. Nesvarbu draugiškai susirašinėja ar ne, aš vistiek pavydėčiau. 4u.gif Čia būtų tas pats, jei aš su kitais vyrais susirašinėčiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 26, 10:59)
Privesti gali ir vaikčiojimas į darbą. Ar net į parduotuvę. Jei vyras norės - ras būdų visur, o jei ne - nepakenks ir svetainės.

tas tiesa.
Tik as nesuprantu kokiu tikslu tuomet susirasinejama unsure.gif
Atsakyti
Papasakosiu aš istorija.. Stengiuosi užsiimti analize, savo paties, išanalizuoti save pačią, ta prozedūra nemaloni, nes stoju į akistatą prieš save pačią..
Buvo taip - mano brangusis, pavadinkime jį MR X, pasirodė man įtartinai keistas - anksčiau telefonas jam ar yra ar nėra, tas pats, o dabar - visus su savim, vos ne po pagale miego metu, dienos metu, jeigu nereikia į darbą, būdavo visas telefone, o bendravimas mūsų, buvo tik galvos pasukimas ir : mhm, aha.. aš jam jau sakydavau - sakau mane nervina tas tavo telefonas, sakau turi mažą vaiką, mane, o visas laiaks tavo - tik telefone.. ką ten darai? Sako - ai žinias skaitau. Bet aš pasirinkau stebėti.. Matydavau jo išraiškas, emocijas.. Tikrai ne lrytas.lt skaitant kriminalus biggrin.gif ..Sedėjo prie kompo, monitoriu tieeek jau į save atsisuko, sakau - ką skaitai?IR jis, tokiu agresyviu tonu, man atsakė: ne tavo reikalas, pasakiau, ne t-a-v-o reikalas...OK, išėjo žvejot tipo su telefonu, prisėdau prie kompiuterio ir įsijungiau history. Suradau paskutinius lankytus puslapius ir tai buvo pažinčių svetainės (veiksmas vyksta UK, tai vietinės UK svetainės ) susikėles foto buvo, žinutes mačiau, kvietimus pabendrauti artimiau el. paštu, kad geriau vienas kitą pažinti. Radau tekstą verstą per google tranlate`rį, atsispausdinau viską.. Mūsų tel. kontraktas dvigubas, tai yra ta pati sąsk du abonentai tai online log in abu turim, prisijungiau, pažiūrėjau, kad daug žinučių išsiūsta buvo MMS, nusirašiau nr, kuriais buvo siūsta ir skambinta. Nuėjau į gmail paskyra, ir įsijungiau store, kad pasižiūrėti koius apps jis atsisiunčia - 10 app buvo pažinčių saitų... Atsispausdinau.
Sakau, kaip keista, man rodo kad kažkokie MMS siunčiami, geras, ane. aš tai nesiunčiu, jis - aš tai irgi, sakau nu matai kaip čia,hmm..reikės paskambinti tiekėjui. Jis - žinai, aš bendradarbiui siunčiau keletą foto,nes mes abu sportuojam tai dalinamės rezultatais.. Aš - tai, kad numeris ne mobilusis.. Kitą dieną buvo pakeistos prisijungimo detalės prie sąskaitos telefono, kad negalėčiau pažiūrėti, bet aš atkūriau paskyrą vėl. Supratau, kad jau reikia pasikalbėti, parodžiau svetainę, paklausiau kas čia, parodžiau prnt Srn ir kitus lapus, na viską sudėliojau..
Jis...Pradėjo ant manęs rėkti, kad, aš prisifantazuoju, kad čia nesąmonė, kad jis turi šeimą, kad aš durna ir t.t sako man ten išmetė linką svetainės ir ant prikolo, užpildžiau.. ir panašų bullshit šnekėjo, gynėsi, kad čia dėl įdomumo ir prikolo viskas tik.. Sakau, tikiuosi to nebebus daugiau nes aš nepakesiu nepagarbos ir netakto savo atžilgiu.. Jis - čia net nieko ir nėrą..
Ok, kai jau pagal jį jis į tą svetainę nebevaikščiojo, vėl žiūriu tie nr keisti, paskambinau, ir paklausiau, kokias paslaugas jūs teikiat, o man atakė : online dating.... Vistiek žinutės ėjo, vistiek emeilai kiti buvo ir t.t tada kaip reikalas prirėmiau jį ir jis pasakė : ok, aš buvau prisiregistraves svetainėje , keliose net, susirašinėjau su kitom, net gal būčiau susitikęs su jomis, tiesiog buvo laikas, kad tu manęs netraukei, , sako jei susirašinėtum tu aš tave iškart palikčiau, aš gavau visokių pasiūlymų iš moterų, mes kalbėjom apie sexą ir t.t na jis man pasakė daug visko šlykščiai, sako jo aš žinau, kad tau nemalonu, sakau tu gali atsiprašyt bent..

Esmė - aš jaučiausi šlykščiai, tai buvo man toks pažeminimas, kai matydavau kiek laimės jam teikia susirašinėjimai su vietinės reikšmės mergšėmis.. ir, jis mane tuom atšaldė, aš nepamiršiu,kaip aš jaučiausi, kaip man skaudėjo, kaip tarsi koks jo advokatas mano širdy sedėjo, ir bandė desperatiškai jam rasti pateisinimą.. Aš norėjau išeiti, bet, aš neturėjsu kur, aš net neturiu k olkas darbo, visa tai buvo prieš metus nepilnai.. bet tokio pažeminimo man dar nėra teke patirti.. o jo povyza, maždaug : cha,manęs nori visos...

Bjaurus jausmas, aš iki šiol tiek dėl to, tiek dėl kitų dalykų jaučiuosi sužeista..
Atsakyti
Kaip baisu Uuoga... koks dviveidis ir slykstus zmogus, as jusu veitoj buciau grizusi i Lietuva pas tevus pabiut atskirai nuo jo ir apmastyt viska. Kaip slykstu... Nenoreciau, kad mano antra puse taip elgtusi. Jokios pagarbos ir atsakomybes.
Atsakyti