Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(mldk @ 2013 08 14, 12:06)
susirask koki susirasinejimo drauga smile.gif

Ką tai išspręstų, gerbiamoji?
Atsakyti
Jei vyras geba konstruktyviai kalbėti, tai galima tiesiog pasiteirauti, kas ir kaip, ko trūksta, kaip jis jaučiasi šeimoje, pačiai išsikalbėti "iš širdies" (tik be kažkokių pykčių ar kaltinimų), dažnai tokie pokalbiai praverčia. Galima nebekalbėti, bet įvesti daugiau flirto, žaidimų į santykius, kad vyras gautų progą "pamedžioti". Labai patiko vienas pasisakymas, kažkada perskaitytas (gal delfio komentaruose?) internete: moteris sužinojo apie vyro neištikimybę, na, pasiėmė šampo butelį ir suorganizavo su savo vyrui seksą mašinoje. Po to vyras atėjo į protą. Nesakau, kad viską reikia spręsti seksu, tiesiog galbūt kartais reikia (be kažkokių pykčių) pri(si)minti, kodėl esate kartu, kas esate vienas kitam.
Atsakyti
Na aš irgi paklausčiau, ko jam trūksta, kodėl jis pradėjo ieškoti kitų moterų. Šiaip vyrams būna, padurniuoja ir nustoja, bet ne visiems - kitus per daug įtraukia toks žaidimas, tada išsirutuliuoja kiti, negražūs dalykai. Gavus atsakymą, kas buvo ne taip, galima duoti bandomąjį laikotarpį ir žiūrėti kas ir kaip bus toliau, o ne kirsti iš karštųjų. Šeimą sugriauti galima labai greitai, o va sulipdyti iš naujo.... doh.gif
Atsakyti
Sunku ir pasiūlyt ką. Nes situaciaj gali būt bele kokia. Esu ir pats tuose puslapiuose užsireginęs ir net susirašinėjęs. ne tam kad ką surasčiau o tiesiog dėl sportinio malonumo. Papliurpti, paflirtuot ir aplamai pamatyt kaip ten viskas vyksta. Net minčių nebuvo apie tai kad kažkur susirast meilužę ar panašiai. Tiesiog maloniai praleist laiką mėgau
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 14, 14:01)
Sunku ir pasiūlyt ką. Nes situaciaj gali būt bele kokia. Esu ir pats tuose puslapiuose užsireginęs ir net susirašinėjęs. ne tam kad ką surasčiau o tiesiog dėl sportinio malonumo. Papliurpti, paflirtuot ir aplamai pamatyt kaip ten viskas vyksta. Net minčių nebuvo apie tai kad kažkur susirast meilužę ar panašiai. Tiesiog maloniai praleist laiką mėgau

Va taip nekaltai ir prasideda smile.gif Turiu draugų, kurie taip nekaltai ir užsikabinę "ėjo" iki galo smile.gif

Temos autorės laukia nelengvas kelias norint išsaugoti šeima. Rekomenduoju išsiaiškinti kodėl taip įvyko. Gal net ieškoti problemų savyje, o tai ne pati maloniausia procedūra. Vienareikšmio atsakymo nėra, kaip ir pasiūlymo ką darytų protinga, išmintinga Moteris.
Sėkmės ir kantrybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Greiss @ 2013 08 14, 14:38)
Va taip nekaltai ir prasideda  smile.gif  Turiu draugų, kurie taip nekaltai ir užsikabinę "ėjo" iki galo  smile.gif

Temos autorės laukia nelengvas kelias norint išsaugoti šeima. Rekomenduoju išsiaiškinti kodėl taip įvyko. Gal net ieškoti problemų savyje, o tai ne pati maloniausia procedūra. Vienareikšmio atsakymo nėra, kaip ir pasiūlymo ką darytų protinga, išmintinga Moteris.
Sėkmės ir kantrybės  4u.gif

Jei nori tai ir be pažinčių puslapių susirasi su kuo sugult. Jei nenori - niekas neprivers. Esu gavęs per tuos puslapius kelis tokius intriguojančius pasiūlimus biggrin.gif, ir nieko nuleidau juokais. Man tai labiau laiko praleidimas nei nuotykių ieškojimas
Atsakyti
QUOTE(FokerWolf @ 2013 08 14, 14:50)
Jei nori tai ir be pažinčių puslapių susirasi su kuo sugult. Jei nenori - niekas neprivers. Esu gavęs per tuos puslapius kelis tokius intriguojančius pasiūlimus biggrin.gif, ir nieko nuleidau juokais. Man tai labiau laiko praleidimas nei nuotykių ieškojimas

O kodėl tas laikas leidžiamas būtent flirtuojant, o ne, sakykim, kalbant neutraliai?

P. S. jei ką, čia ne kaltinimas, o klausimas, tiesiog įdomu
Atsakyti
Pirmiausia, tai visai neaišku kiek porai metų. Nesvarbu, kad lyg profilyje nurodytas vaikutis, bet ir tai, jis labai labai mažutis. O gal ir pora labai jauna, gal dar net ne visai subrendusi šeimai.
Prieš pusę metų, tai gal labai buvo prislėgtas vaiko reikalais, rutina, galimais žmonos hormonais. Neaišku keik vyras norėjo vaiko, jei jis yra ir t.t. ir pan.
Tam, kad teikti patarimus, situaicja turi būti žinoma kaip ant delno. Taip pat žmonos komentaras apie save irgi turėtų būti, ar ji besistengianti pupytė, gerai save vertinanti ar kokia į bulvių maišą įsisupusi motera biggrin.gif Na čia aš tokius grubius kontrastus pateikiau, bet esmė turbūt aiški.
Atsakyti
QUOTE(Verutea @ 2013 08 14, 11:20)
Ką tai išspręstų, gerbiamoji?

na, vyras suzinojes kad su kazkuo susirasineji, suprastu, kaip jauteisi tu... kitaip juk turbut jam nedaeina,kad tas yra negerai....
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 08 14, 12:27)
Jei vyras geba konstruktyviai kalbėti, tai galima tiesiog pasiteirauti, kas ir kaip, ko trūksta, kaip jis jaučiasi šeimoje

Trūksta jam šviežienos. Kitos, naujos moters mąstymo būdo, kūno, kvapo. Šampanas ir seksas mašinoje su sava, pažįstama žmona to neatstos.
Žmonai sakys, kad nieko netrūksta, kad tai - tik kvailas žaidimas, kuris nepasikartos.

Virtualiai jis tą kitoniškumą gavo, o ar tenkins, ar norės eiti toliau - klausimas. Daugelis vyrų pasvajoja apie patirtį su kita moterimi, bet tikrai ne visi tą įgyvendina realiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 15 rugpjūčio 2013 - 20:01
QUOTE(flight @ 2013 08 15, 21:00)
Trūksta jam šviežienos. Kitos, naujos moters mąstymo būdo, kūno, kvapo. Šampanas  ir seksas mašinoje su sava, pažįstama žmona to neatstos.
Žmonai sakys, kad nieko netrūksta, kad tai - tik kvailas žaidimas, kuris nepasikartos.

Virtualiai jis tą kitoniškumą gavo, o ar tenkins, ar norės eiti toliau - klausimas. Daugelis vyrų  pasvajoja apie patirtį su kita moterimi, bet tikrai ne visi tą įgyvendina realiai.

drinks_cheers.gif Kai trūksta naujo kvapo, gali ir nuo nuostabios savimi pasitikinčios pupytės ant paprastos mergelkos užšokti, arba pasprukti nuo valdingos, kontroliuojančios ir mėgautis švelnia nieko nereikalaujančia meiluže bigsmile.gif O taip realiai matau vyro atsipūtimą ir turėjimą per daug laisvo laiko - žmonytė su vaikeliu užsiėmusi, o jis mat bučiukus siuntinėja doh.gif nebrandus žmogelis ir tiek, ir klausimas, ar kada subres...
Atsakyti
QUOTE(Laukinė_gulbė @ 2013 08 14, 15:05)
O kodėl tas laikas leidžiamas būtent flirtuojant, o ne, sakykim, kalbant neutraliai?

P. S. jei ką, čia ne kaltinimas, o klausimas, tiesiog įdomu

Net nežinau. Tiesiog taip kartais pasisuka pokalbis. Aš nesakau kad to siekiu, bet visai to nevengiu. Jei kalba nukrypsta į tą puse, tai kodėl gi nepaflirtavus
Atsakyti