Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 14, 14:10)
o geru vyru juk niekas nepalieka.

Nu kad visko po šia saule pasitaiko. Pvz. aną blogąjį kažkas irgi berods pasiėmė? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 14, 14:10)
koks skirtumas jis tikras tevas ar ne, svarbu, kad jis myli vaika, labiau nei tikras tevas.

Tai kad čia kalba buvo tik apie meilę vaiko mamai. g.gif Argi sunku vaikui lėlytę nupirkti, kai žinai, kad mylimoji liks tuo sužavėta arba išleisti brangiausiąją po parduotuves pasivaikščioti? O štai jei santykiai nesusiklostytų, tiek tas "įvaikis" ir terūpėtų.
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 14, 13:21)
Nu kad visko po šia saule pasitaiko. Pvz. aną blogąjį kažkas irgi berods pasiėmė? unsure.gif
Papildyta:

Tai kad čia kalba buvo tik apie meilę vaiko mamai. g.gif Argi sunku vaikui lėlytę nupirkti, kai žinai, kad mylimoji liks tuo sužavėta arba išleisti brangiausiąją po parduotuves pasivaikščioti? O štai jei santykiai nesusiklostytų, tiek tas "įvaikis" ir terūpėtų.

Na ka galiu pasakyti, nepyk, bet esi kupina pykcio (bent jau man taip pasirode) unsure.gif arba pavydo... jug kazkam gerai g.gif kaip gi cia apsmeizti viska.

O istikro tai nenorejau girtis, tiesiog kai buvo negera, tai ir rasiau, man negera, man liudna jog seimos santikiai paslyjo... labai...

Dabar man pasiseke... sutikau Ji. Taip, ta kuri myliu ir kuris myli mane bei mano vaika. Atneses lelyte tikrai nenorejo manes suzavet, jos kaina apie 10 lt. Jis tik nepamirso, kad as turiu vaika. Noredamas suzavet atnestu koki Baby born'a smile.gif

Dar.... ilgai bandziau issaugot seima, tik supratau, kad ir man ir vaikui bus geriau, jai miegosim ramiai, o nelauksim tetes pareinancio 2-3 nakties. Dar ir girto. Pasirinkau gyvent ramiai viena. Tik Dievulis neleido ilgai but vienai bigsmile.gif ir padovanojo man MB wub.gif

Nieko nenorejau pamokint, tik norejau papasakot temos autorei, kaip kartais buna.

O del dukrytes, tai MB yra jos geriausias draugas. Jai tik 4 metukai, ji nori padukti, paisdikaut. Ir jiedu labai graziai zaidzia, duksta, piesia, spalvina, lipdo su plastelinu....Zodziu kai esu uzsiemes gaminu ar siaip tvarkaus, jie puikiai leidzia laika kartu.
Ji nera tokia jau kvailute, butu blogai pasakytu man mirksiukas.gif
Atsakyti
Iskilo man tox klausimukas... o kas yra skaitomas vaiko tevu? tas kuris "uzstate" ar kuris augino, kuris dalino meile ir siluma? Nejaugi vaikuciuj yra geriau tureti ta "tikra teva", kurio jis/ji net nemato... svarbiausia zinot kad tox yra?? Ar vaikuciuj labiau reikia meiles ir nesvarbu ar tai dede ar tikrasis tevas... Manau kad tevaj laikomi tik tie kas augino, kas rupinosi ir mylejo...

Asmeniskaj as, nedrisciau vadinti tevu vyra, kurio salia manes nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(adgjl @ 2008 07 15, 17:08)
Iskilo man tox klausimukas... o kas yra skaitomas vaiko tevu? tas kuris "uzstate" ar kuris augino, kuris dalino meile ir siluma? Nejaugi vaikuciuj yra geriau tureti ta "tikra teva", kurio jis/ji net nemato... svarbiausia zinot kad tox yra?? Ar vaikuciuj labiau reikia meiles ir nesvarbu ar tai dede ar tikrasis tevas... Manau kad tevaj laikomi tik tie kas augino, kas rupinosi ir mylejo...

Apie savo buvusį vyrą Ivončikas juk rašė taip: "Gyvenome santuokoje su ex 7 metus. Gyme dukryte, kuria vyras labai mylejo ir dabar myli". Jei vaikas turi mylintį tėvą, kam jam tas mylintis patėvis?
Papildyta:
QUOTE(Ivoncikas @ 2008 07 14, 23:23)
nepyk, bet esi kupina pykcio

Jei esu kupina pykčio, vargu ar tai įgyvendinama. mastau.gif Laimei, Tau tik pasirodė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 15, 20:23)
Apie savo buvusį vyrą Ivončikas juk rašė taip: "Gyvenome santuokoje su ex 7 metus. Gyme dukryte, kuria vyras labai mylejo ir dabar myli". Jei vaikas turi mylintį tėvą, kam jam tas mylintis patėvis?
Papildyta:

Jei esu kupina pykčio, vargu ar tai įgyvendinama. mastau.gif Laimei, Tau tik pasirodė. 4u.gif

o kam vaikui mylintis tetis kuris pasirodo kaip jaunas menulis biggrin.gif
Ne apie tai mes kalbames schmoll.gif is viso nesuprantu kuo as uzkliuvau g.gif del to, kad jaciuos laiminga ir matau laiminga vaika g.gif

dukryte susirgo vejarupiais, tai tetis suzinojes, suabejojo ar jis bus prasirges. Tai nusprende nerizikuot ir nelankyt vaiko.
O netikras tete sedi namie, teplioja spuogiukus kol as darbe.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivoncikas: 15 liepos 2008 - 22:54
QUOTE(Ivoncikas @ 2008 07 15, 23:53)

ir nebijo vejaraupiais susirgti biggrin.gif
Atsakyti

pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti

Na iš kitos pusės kaip pavadinsi- taip nepagadinsi. Labiau svarbu ne kaip tave (patėvį arba tėvą) vadina, o ką tau jaučia ir kaip tave priima. Tiesa?
Atsakyti
QUOTE(Ivoncikas @ 2008 07 15, 23:53)
o kam vaikui mylintis tetis kuris pasirodo kaip jaunas menulis  biggrin.gif
Ne apie tai mes kalbames  schmoll.gif  is viso nesuprantu kuo as uzkliuvau  g.gif  del to, kad jaciuos laiminga ir matau laiminga vaika  g.gif

dukryte susirgo vejarupiais, tai tetis suzinojes, suabejojo ar jis bus prasirges. Tai nusprende nerizikuot ir nelankyt vaiko.

as tai palaikau asmeniskaj tave, todel ir klausiau kas yra tas vadinamas tetis? jei gyveni vien del vaiku seimoje, tik tam kad vaikas turetu abu tevas, jis tik nusvils nuo to... matys nepatenkintus tevu veidus... pykcius ir pan...
Atsakyti
QUOTE(adgjl @ 2008 07 16, 12:34)
as tai palaikau asmeniskaj tave, todel ir klausiau kas yra tas vadinamas tetis? jei gyveni vien del vaiku seimoje, tik tam kad vaikas turetu abu tevas, jis tik nusvils nuo to... matys nepatenkintus tevu veidus... pykcius ir pan...

Pritariu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki turiu tokia problema nepikyt kad kartuosios nes tokia tema buvo jau bet mano atvejis biski kitoks. Prigavau pries puse metu savo vyra susirasinejant su kitom merginom.Vakaras sedejom namie jam nuejus i kita kambari per jo telefona norejau pasijungti intika ir ismete zinutes rasytas kitai merginai siulimas susitikti buciukai kazkas tokio sad.gif(( klausiau jo kas tai o jis sako nieko . ta vakara buvo daug asaru daug klausimu bet atsakimu negavau jis tylejo norejo iseit bet buvo velu tai palikau ji ramybeje sakau niekur neeik noresi iseit iseik ryte o jis ryte neisejo po kiek laiko pasake kad rasinejosi su mergina kazkokia nieko rimto po to sake kad bendradarbis rasinejosi o dar veliau prisipazino kad man velavo kad jis pats rasienjosi su trim merginom darbo metu dvi savaites nesuviena nesusitiko ir nebutu susitikes kad manes neisduodu pats nzn kodel taip pasielge bet kai as pamaciau viska sake istrine visa anketa ir daugiau tokiu dalyku nebus kad anketa buvo sukurta ne jo vardu net sakykit kaip man pasitiketi ir nusiraminti del sito jaucios taip blogai sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(propozycja @ 2013 08 14, 10:05)
Sveiki turiu tokia problema nepikyt kad kartuosios nes tokia tema buvo jau bet mano atvejis biski kitoks. Prigavau pries puse metu savo vyra susirasinejant su kitom merginom.Vakaras sedejom namie jam nuejus i kita kambari per jo telefona norejau pasijungti intika ir ismete zinutes rasytas kitai merginai siulimas susitikti buciukai kazkas tokio sad.gif(( klausiau jo kas tai o jis sako nieko . ta vakara buvo daug asaru daug klausimu bet atsakimu negavau jis tylejo norejo iseit bet buvo velu tai palikau ji ramybeje sakau niekur neeik noresi iseit iseik ryte o jis ryte neisejo po kiek laiko pasake kad rasinejosi su mergina kazkokia nieko rimto po to sake kad bendradarbis rasinejosi o dar veliau prisipazino kad man velavo kad jis pats rasienjosi su trim merginom darbo metu dvi savaites nesuviena nesusitiko ir nebutu susitikes kad manes neisduodu pats nzn kodel taip pasielge bet kai as pamaciau viska sake istrine visa anketa ir daugiau tokiu dalyku nebus kad anketa buvo sukurta ne jo vardu net sakykit kaip man pasitiketi ir nusiraminti del sito jaucios taip blogai sad.gif(

o tu jam tuo paciu atsilygink . susirask koki susirasinejimo drauga smile.gif
Atsakyti