QUOTE(_Smalsutė_ @ 2008 07 14, 13:21)
Nu kad visko po šia saule pasitaiko. Pvz. aną blogąjį kažkas irgi berods pasiėmė?
Papildyta:
Tai kad čia kalba buvo tik apie meilę vaiko mamai.
Argi sunku vaikui lėlytę nupirkti, kai žinai, kad mylimoji liks tuo sužavėta arba išleisti brangiausiąją po parduotuves pasivaikščioti? O štai jei santykiai nesusiklostytų, tiek tas "įvaikis" ir terūpėtų.
Na ka galiu pasakyti, nepyk, bet esi kupina pykcio (bent jau man taip pasirode)
arba pavydo... jug kazkam gerai
kaip gi cia apsmeizti viska.
O istikro tai nenorejau girtis, tiesiog kai buvo negera, tai ir rasiau, man negera, man liudna jog seimos santikiai paslyjo... labai...
Dabar man pasiseke... sutikau Ji. Taip, ta kuri myliu ir kuris myli mane bei mano vaika. Atneses lelyte tikrai nenorejo manes suzavet, jos kaina apie 10 lt. Jis tik nepamirso, kad as turiu vaika. Noredamas suzavet atnestu koki Baby born'a
Dar.... ilgai bandziau issaugot seima, tik supratau, kad ir man ir vaikui bus geriau, jai miegosim ramiai, o nelauksim tetes pareinancio 2-3 nakties. Dar ir girto. Pasirinkau gyvent ramiai viena. Tik Dievulis neleido ilgai but vienai
ir padovanojo man MB
Nieko nenorejau pamokint, tik norejau papasakot temos autorei, kaip kartais buna.
O del dukrytes, tai MB yra jos geriausias draugas. Jai tik 4 metukai, ji nori padukti, paisdikaut. Ir jiedu labai graziai zaidzia, duksta, piesia, spalvina, lipdo su plastelinu....Zodziu kai esu uzsiemes gaminu ar siaip tvarkaus, jie puikiai leidzia laika kartu.
Ji nera tokia jau kvailute, butu blogai pasakytu man