Gyvenome santuokoje su ex 7 metus. Gyme dukryte, kuria vyras labai mylejo ir dabar myli. Karta netycia radau jo zinutes internete, jis man paaiskino, kad cia nieko blogo jis jug zmogus ir gali bendraut su zmonem. jis jug sveikas vyras ir gali bendraut su moterim. Ilgai kentejau, tiesa jis atvirai nerode savo susirasinejimu. O as vis tikrindavau ir aisku rasdavau. Bandem kalbetis, bet jis sakydavo, kad nieko blogo jug nedaro. Sakykit ka norit, bet man tai nenormalu ir toks elgesys nesuprantamas.
. Manau dauguma musu patikrina savo vyrus, ir nieko cia blogo,jie mus irgi patikrina
. tik jai patikrini karta nieko nerandi, antra karta nieko nerandi, manau trecia karta niekas netikrins.
Zodziu kaip bebutu sunku, su metu vaiku ant ranku, pasiulaiu jam skirtis. Ir izgirdau, jai nori - gerai. Tiesa su ta panele su kuria bendravo nete, jis dabar kartu gyvena. Ir pats man pasakoja, kaip dar su kitom susirasineja ir aisku susitikineja/
Vat, o as sutikau nuostabu zmogu, kuris mane myli ir myli mano dukryte. Si pavasari gavau suzadetuviu zieda. Taigi atrode gyvenimo pabaiga, o pasirodo pradzia.
PS. kabai sunkiai skyriausi, veriau, geriau vaistu, bet zinojau, kad daugiau taip tikrai gyvent nenoriu.
Stiprybes visoms. Nieko nenorejau pamokyt tik norejau papasakot kuo baigesi mano ex vyro susirasinejimai.