Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(*Kriste @ 2008 07 11, 15:35)
va as taip pat vyru nepasitykiu, ir jis man daznai sako kdl manim nepasitiki?As jam ir sakau kad tu man nuolat meluoji apgaudineji, kaip galima tokiu zmogum pasitiketi g.gif vat sakau pasikeisk ir atgauk pasitikejima, bet nieko schmoll.gif

O jūs neišgirdote, kad jis jumis nepasitiki? Nenorite pasikeisti ir atgauti pasitikėjimą?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 14:38)
O jūs neišgirdote, kad jis jumis nepasitiki? Nenorite pasikeisti ir atgauti pasitikėjimą?

O kam? blink.gif Ji gi - auka, ji- nekalta! angel.gif
Čia JIS, JIS visame kame kaltas! Kaip jis drįso anketą susikuri ir su kitomis suirašinėti! Visi vyrai tokie! Jiems tik vienas galvoje gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 15:28)
O gal žmogus nori ramiai papletkavoti? Iš kur žinai apie ką jis rašo? Skaitei? Matei? Nu seksuoja virtuliai? Fantazijos ir tiek. Nori pasakyti niekada nefantazavai apie svetimo vyro stangrų užpakaliuką ir koks jis gali būti lovoje? Ar žinai kiek žmoniu tiesiog trokšta aprašyti savo seksą? Užeik į www.pirmas.tavo.lt, mes jau buvom pasiruošę išleisti novelių knygą.

Gerai tegul jis nori isreiksti savo fantazijas,bet ir tam dalykui yra riba.
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 14:43)
Gerai tegul jis nori isreiksti savo fantazijas,bet ir tam dalykui yra riba.

nu kiekvienam savos ribos juk lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 15:43)
O kam?  blink.gif  Ji gi - auka, ji- nekalta! angel.gif
Čia JIS, JIS visame kame kaltas! Kaip jis drįso anketą susikuri ir su kitomis suirašinėti! Visi vyrai tokie! Jiems tik vienas galvoje gun_bandana.gif

na nesakau kad as auka.Manau mes abu kalti tik sakau tai kad jis nori kad as jo pasitikeciau, o kaip galima pasitiketi zmogumi kuris tave isduoda.as labai myliu savo vyra todel ir noriu kad musu seima atsistotu ant koju o ne griutu. Na cia dauguma manes nesupranta nes neisigilina ir nenori suprasti.
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 11, 15:49)
Na cia dauguma manes nesupranta nes neisigilina ir nenori suprasti.

Jei jau jūsų vyras jūsų nesupranta ir nenori suprasti, tai nejaugi jūs to tikitės iš visiškai svetimų žmonių?
Na parašysiu, kad jūs teisi, kad kiaulė tas jūsų vyras, niekšas, patarsiu mesti, kitame post'e - dar nemesti, bet pasakysiu, kad aš tai tikrai mesčiau... Ar tuomet jūs jausitės suprasta?
Niekas už jus nieko nei nuspręs nei padarys. Jei esat abu kaip ožiai ant tiltelio, tai teks ir daužytis ragais. Abiems.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 15:52)
Jei jau jūsų vyras jūsų nesupranta ir nenori suprasti, tai nejaugi jūs to tikitės iš visiškai svetimų žmonių?
Na parašysiu, kad jūs teisi, kad kiaulė tas jūsų vyras, niekšas, patarsiu mesti, kitame post'e - dar nemesti, bet pasakysiu, kad aš tai tikrai mesčiau... Ar tuomet jūs jausitės suprasta?
Niekas už jus nieko nei nuspręs nei padarys. Jei esat abu kaip ožiai ant tiltelio, tai teks ir daužytis ragais. Abiems.

as sukuriau sia tema tikrai netau kad rasytum beleka nu yra zmoniu kurie tai patyre ir man galbut patars ir pades o ne tu kuris net nemasto ka rasyt.
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 11, 15:57)
as sukuriau sia tema tikrai netau kad rasytum beleka nu yra zmoniu kurie tai patyre ir man galbut patars ir pades o ne tu kuris net nemasto ka rasyt.

Aš ir esu tas žmogus, kuris patyrė. Ką norite sužinot? <Nakviša> patyrusi. Bet juk neįdomu, ar ne?
Atsakyti
Gyvenome santuokoje su ex 7 metus. Gyme dukryte, kuria vyras labai mylejo ir dabar myli. Karta netycia radau jo zinutes internete, jis man paaiskino, kad cia nieko blogo jis jug zmogus ir gali bendraut su zmonem. jis jug sveikas vyras ir gali bendraut su moterim. Ilgai kentejau, tiesa jis atvirai nerode savo susirasinejimu. O as vis tikrindavau ir aisku rasdavau. Bandem kalbetis, bet jis sakydavo, kad nieko blogo jug nedaro. Sakykit ka norit, bet man tai nenormalu ir toks elgesys nesuprantamas. schmoll.gif . Manau dauguma musu patikrina savo vyrus, ir nieko cia blogo,jie mus irgi patikrina ax.gif . tik jai patikrini karta nieko nerandi, antra karta nieko nerandi, manau trecia karta niekas netikrins.
Zodziu kaip bebutu sunku, su metu vaiku ant ranku, pasiulaiu jam skirtis. Ir izgirdau, jai nori - gerai. Tiesa su ta panele su kuria bendravo nete, jis dabar kartu gyvena. Ir pats man pasakoja, kaip dar su kitom susirasineja ir aisku susitikineja/
Vat, o as sutikau nuostabu zmogu, kuris mane myli ir myli mano dukryte. Si pavasari gavau suzadetuviu zieda. Taigi atrode gyvenimo pabaiga, o pasirodo pradzia.
PS. kabai sunkiai skyriausi, veriau, geriau vaistu, bet zinojau, kad daugiau taip tikrai gyvent nenoriu.

Stiprybes visoms. Nieko nenorejau pamokyt tik norejau papasakot kuo baigesi mano ex vyro susirasinejimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ivoncikas: 11 liepos 2008 - 22:57
QUOTE(Ivoncikas @ 2008 07 11, 23:54)

Tai čia jau kaip dieną aišku, kad iš tų susirašinėjimų nieko gero nežada. Džiaugiuos, kad visa tai tik į gerą išėjo 4u.gif
Atsakyti
va gerai kai viskas gerai baiges, o as dazniausiai girdziu kam tu busi su vaiku reikalinga.
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 12, 07:52)
va gerai kai viskas gerai baiges, o as dazniausiai girdziu kam tu busi su vaiku reikalinga.

Tam paciam zmogui kuriam butum reikalinga ir be vaiko,protingas zmogus atsirinks tai kas jam prijimtina.Zinau daug pavyzdziu kai moterys susikuria naujus gyvenimus ir susiranda antras puses turedamos ir ne viena ir ne du vaikus. 4u.gif
Atsakyti