Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 14:53)
Bet tų asmeniškumų pagalba galima susirasti išties gerų pažįstamų, naudingų žmonių ir t.t. Na juk ne veltui kai kur populiarūs ir taip vadinami "meet'ai".  Internetaas tai tam tikra aplinka, kurioje irgi yra bendraujama, ne tik gvildenamos globaliai spręstinos problemos.  g.gif

Zinoma beto galima susirasti ir meiluze o gal net kelias. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 10, 22:58)
matosi kur zmogus is patirties sneka.kristinos vietoje elgciausi taip kaip siulote jus, bet ar ji toki  kelia  pasirinks ,cia jau jos valia

ir matosi kas sako nuosirdziai ir nori padeti.na as manau padeti cia gali kas jau turi patirti o ne tokie kurie apie tai tik pasvarsto.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 14:43)
Jums nesiųsiu biggrin.gif Jūsų vyro kultūristo bijau biggrin.gif

man galit siust - as vyro neturiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 07 11, 15:10)
man galit siust - as vyro neturiu  cool.gif

Oi ne.... man būtų jūsų labai gaila (ne toks "gailestis" kurį man jaučia kai kas, bet tikras), jei jums kas blogo atsitiktų... Aš geriau jus pasaugosiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 15:12)
Oi ne.... man būtų jūsų labai gaila (ne toks "gailestis" kurį man jaučia kai kas,  bet tikras), jei jums kas blogo atsitiktų... Aš geriau jus pasaugosiu biggrin.gif

mane atstumas saugo - barsciu puodo 300 km neatvilks gal lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 14:09)
Zinoma beto galima susirasti ir meiluze o gal net kelias. doh.gif

Meilužę galima susirasti ir einan gatve, važiuojant mašina, troleibusu, su kolegomis išėjus papietauti, parduotuvėje perkant pieną ir t.t. Ir net ne vieną, o net kelias. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 15:15)
Meilužę galima susirasti ir einan gatve, važiuojant mašina, troleibusu, su kolegomis išėjus papietauti, parduotuvėje perkant pieną ir t.t. Ir net ne vieną, o net kelias.  cool.gif

drinks_cheers.gif kazkaip paskutiniu metu vyrai net apsipirkinejant prekybcentry kalbina - as pomidorus renkuos, o jie siulo kavos nueit isgert doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marmaliade @ 2008 07 11, 13:58)
Bet manau tam atitinkamos temos yra  biggrin.gif Pvz bendraamziai  lotuliukas.gif
Baikite terst tema  poster_offtopic.gif

Apart Supermamos forumo yra dar aibės kitų.
Atsakyti
mano ex irgi susirasinejo, pradejau vis labiau juo nepasitiketi, nesijauciau vienintele ir tai privede prie skyrybu
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 15:15)
Meilužę galima susirasti ir einan gatve, važiuojant mašina, troleibusu, su kolegomis išėjus papietauti, parduotuvėje perkant pieną ir t.t. Ir net ne vieną, o net kelias.  cool.gif

Tai apie ka as ir kalbu,jei raso cia pvz.medinis tai jo zmona ir rami.Bet jei susikuria slapta anketa ir raso ten cia jau visai kas kita.
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 14:22)
Tai apie ka as ir kalbu,jei raso cia pvz.medinis tai jo zmona ir rami.Bet jei susikuria slapta anketa ir raso ten cia jau visai kas kita.

O gal žmogus nori ramiai papletkavoti? Iš kur žinai apie ką jis rašo? Skaitei? Matei? Nu seksuoja virtuliai? Fantazijos ir tiek. Nori pasakyti niekada nefantazavai apie svetimo vyro stangrų užpakaliuką ir koks jis gali būti lovoje? Ar žinai kiek žmoniu tiesiog trokšta aprašyti savo seksą? Užeik į www.pirmas.tavo.lt, mes jau buvom pasiruošę išleisti novelių knygą.
Atsakyti
schmoll.gif
QUOTE(yeahva @ 2008 07 11, 15:22)
mano ex irgi susirasinejo, pradejau vis labiau juo nepasitiketi, nesijauciau vienintele ir tai privede prie skyrybu

va as taip pat vyru nepasitykiu, ir jis man daznai sako kdl manim nepasitiki?As jam ir sakau kad tu man nuolat meluoji apgaudineji, kaip galima tokiu zmogum pasitiketi g.gif vat sakau pasikeisk ir atgauk pasitikejima, bet nieko schmoll.gif
Atsakyti