Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

QUOTE(Afroditte @ 2008 07 11, 13:17)
jei as zinau kad manajam nepatiktu zinoti kad as einu i susimatymus su draugais (vyrais)..tai as padarau viska kad jis to nezinotu..niekada  bigsmile.gif ..

Atsibosta, <Afrodite>. na kiek gi galima. Po truputi pradedi pratinti prie realaus gyvenimo.
Papildyta:
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 13:24)
Pareikst uzuojauta...

Ar galite vietoje užuojautos duoti jai pinigų?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 13:48)
Atsibosta, <Afrodite>. na kiek gi galima. Po truputi pradedi pratinti prie realaus gyvenimo.
Papildyta:

Ar galite vietoje užuojautos duoti jai pinigų?

Deja negaliu,as ir pati zinau kur juos galima naudingai panaudoti.
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 11, 12:08)
o musu susirasymai kokio pobudzio???  bigsmile.gif mes snekames bendrai apie kazkokia tema...ir tikrai ne asmeninius dalykus gvildenam..pvz:.kaip tau negerai lovoj ir kaip as galeciau tau padeti  biggrin.gif
o autores vyras manau sedi tuose saituose su xxx ir sneka tikrai ne apie ora...  mirksiukas.gif

zodziu tu pats viska supranti,tik bandai cia issukt uodega tiems berazumiams vyrams  biggrin.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 13:50)
Deja negaliu,as ir pati zinau kur juos galima naudingai panaudoti.

Tai ir užuojautą panaudokite naudingai (nesakysiu kur - įsižeisit arba seksualiniu priekabiavimu apkaltinsit).
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 13:51)
Tai ir užuojautą panaudokite naudingai (nesakysiu kur - įsižeisit arba seksualiniu priekabiavimu apkaltinsit).

As neyzeidi,ir kolkas tikuosi kad man uzuojautos dar nereikia.
O gryztant prie temos,vienas dalykas kai forume bendrai gvildenami gyvenimiski klausimai.O kitas kai bendraujama internete apsikeiciama kontaktais ar foto.Man atrodo kad pastaruoju atveju jau linkstama y asmeniskumus.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 12:48)
Po truputi pradedi pratinti prie realaus gyvenimo.

as manau jusu zmona ir taip zino ta realu gyvenima..kam dar i akis kisti jai ta ziauria tiesa biggrin.gif rami ji-ramus tavo gyvenimas....nebent tau visiskai jau px viskas... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 13:56)
O kitas kai bendraujama internete apsikeiciama kontaktais ar foto.Man atrodo kad pastaruoju atveju jau linkstama y asmeniskumus.

Norit aš jums atsiųsiu savo nuotrauką ir telefono numerį? Net jei ir nenorit, vis tiek atsiųsiu. Ir mano žmona visa tai perskaitys, išsivirs didelį puodą barščių ir išpils jį visą jums ant galvos, nes jūs ardote mūsų šeimą - aš su jumis bendrauju asmeniškai. Ar gerai bus?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 13:07)
Norit aš jums atsiųsiu savo nuotrauką ir telefono numerį?

atsiusk bigsmile.gif nu? davai davai essen.gif
Atsakyti

O as barscius nuo mazens labai megstu essen.gif ...tik tegul su mesos kukuliais isverda!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvalke: 11 liepos 2008 - 13:28
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 11, 14:24)
atsiusk  bigsmile.gif nu? davai davai  essen.gif

Jums nesiųsiu biggrin.gif Jūsų vyro kultūristo bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(suvalke @ 2008 07 11, 12:56)
As neyzeidi,ir kolkas tikuosi kad man uzuojautos dar nereikia.
O gryztant prie temos,vienas dalykas kai forume bendrai gvildenami gyvenimiski klausimai.O kitas kai bendraujama internete apsikeiciama kontaktais ar foto.Man atrodo kad pastaruoju atveju jau linkstama y asmeniskumus.

Bet tų asmeniškumų pagalba galima susirasti išties gerų pažįstamų, naudingų žmonių ir t.t. Na juk ne veltui kai kur populiarūs ir taip vadinami "meet'ai". Internetaas tai tam tikra aplinka, kurioje irgi yra bendraujama, ne tik gvildenamos globaliai spręstinos problemos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2008 07 11, 14:53)
Bet tų asmeniškumų pagalba galima susirasti išties gerų pažįstamų, naudingų žmonių ir t.t. Na juk ne veltui kai kur populiarūs ir taip vadinami "meet'ai".  Internetaas tai tam tikra aplinka, kurioje irgi yra bendraujama, ne tik gvildenamos globaliai spręstinos problemos.  g.gif

Bet manau tam atitinkamos temos yra biggrin.gif Pvz bendraamziai lotuliukas.gif
Baikite terst tema poster_offtopic.gif
Atsakyti