Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras internete susirašinėja su kitom...

ir visgi teisingai medinis pasake, kad jei norit greiciau issiskirti patikrinkit savo vyrus, surengit netikrus pasimatymus ir pan..didzioji dauguma vyru tikrai pasirasys..
kazkada su drauge taip patikrinom savo ex vaikinus, ir po atrodo is pradziu nekalto juoko pas abieju seke skyrybos..
Papildyta:
QUOTE(wilioke_ @ 2008 07 11, 09:29)
o tai ka tu siulai?nekreipti demesio tegul susirasineja<_< , kol galu gale pats iseis pas kita paikes seima, o moteris liks durnes vietoje, ir graus save, kodel nepadare to ,ar ano kad issaugotu seima:unsure:

as autorei siulyciau nesedeti ir verkslenti, ka jau seniau minejau, o iskloti visa tiesa vyrui..tai butu kazko pradzia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo undi: 11 liepos 2008 - 10:15
QUOTE(lauryna @ 2008 07 10, 11:34)
Na tik nosi auksciau ir nereikia saves kaltinti,  vyreliui dabar labai palanku bendrauti su panom primenant buvusias Jusu klaidas.Jis net nesijaucia kazka blogo darantis, tad ir pati nesijauskite kalta 4u.gif  4u.gif

butent to nesuprantu kad vyrai turi seima.o nesijaucia kalti kad kazka daro netaip.beto yra suauge vytai o ne mazvaikiai nejau vyrams proto Dievas pagailejo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 11, 11:22)
.... nejau vyrams proto Dievas pagailejo. g.gif

Iš jūsų pirštų tai skamba šventvagiškai.
Atsakyti
nu ka as zinau, o as susirasinejimuose nematau nieko blogo........ nebent jam truksta su jumis ivairoves, o ten kiekvienas su kazkokiomis naujovemis, jis gal pasijaucia superdidviriu kai kazkas del jo pagatavas ir sijonuka pakelt, bet juk jis nebutinai po juo turi list? Nu gali juki pasvajot......
Gal paprasciauisa jus paivairinkite savo gyvenima, jei jau nuo to ineto neatitruksta.
O gal tikrai drauge rado...... Bet jei rado ir labai ntensyviai shneka, vadinas rado tai ko jus neduodate....
As aisku cia ziurau nuo savo bokstelio. Na tarkim mielai pabendrauciau su protingu viakinu apie tai, apie ka su vyru nelabia pashenkesiu nes tarkim tam tirkose vietose musu interesai laaabai ishsiskire, tai kam man jy nervuot, jei galiu nesinervuodama su kazkuo maloniai padiskutuoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 10, 20:23)
Apie tai nieko nežinau, gal ir kalta. Bet jūs kalta, kad jaučiatės blogai. Tik jūs ir niekas kitas.

vat idomu kaip galima jaustis gerai kai zinai kad vyras bendrauja su kitom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Kriste @ 2008 07 11, 11:39)
vat idomu kaip galima jaustis gerai kai zinai kad vyras bendrauja su kitom 4u.gif

Paprastai. Lygiai taip pat, kaip jautėtės, kai to nežinojot.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 10:45)
Paprastai. Lygiai taip pat, kaip jautėtės, kai to nežinojot.

nu jo laba diena..cia ir yra skirtumas..nezinant gyventi ir gyventi su tuom zinojimu..
tik nesuprantu kodel vyrai neslepia tokiu dalyku.. g.gif ar ramiai gyventi nesinori ar is tiesu kai kurie ant tiek buki g.gif nu reikia kazko-nueini,pasiimi,susiveiki..tyliai ramiai..zmona rami,seima yra..vsio..o cia cirkai.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 11, 12:32)
tik nesuprantu kodel vyrai neslepia tokiu dalyku..  g.gif ar ramiai gyventi nesinori ar is tiesu kai kurie ant tiek buki  g.gif nu reikia kazko-nueini,pasiimi,susiveiki..tyliai ramiai..zmona rami,seima yra..vsio..o cia cirkai..  doh.gif

Kokių dalykų? Štai pavyzdžiui mano žmona žino, kad aš bendrauju su jumis. Tikriausiai esu kelis šimtus žinučių jums parašęs. Ir ką dabar jai daryt?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 11:47)
Kokių dalykų? Štai pavyzdžiui mano žmona žino, kad aš bendrauju su jumis. Tikriausiai esu kelis šimtus žinučių jums parašęs. Ir ką dabar jai daryt?

o musu susirasymai kokio pobudzio??? bigsmile.gif mes snekames bendrai apie kazkokia tema...ir tikrai ne asmeninius dalykus gvildenam..pvz:.kaip tau negerai lovoj ir kaip as galeciau tau padeti biggrin.gif
o autores vyras manau sedi tuose saituose su xxx ir sneka tikrai ne apie ora... mirksiukas.gif

zodziu tu pats viska supranti,tik bandai cia issukt uodega tiems berazumiams vyrams biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2008 07 11, 13:08)
o musu susirasymai kokio pobudzio???  bigsmile.gif mes snekames bendrai apie kazkokia tema...ir tikrai ne asmeninius dalykus gvildenam..pvz:.kaip tau negerai lovoj ir kaip as galeciau tau padeti  biggrin.gif

O koks skirtumas? Vat iš principo - koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 12:11)
O koks skirtumas? Vat iš principo - koks skirtumas?

skirtumas kiekvienam skirtingas tada jei imti...jei kuria nervina aplamai bet koks jos vyro kontaktavimas su kita moterim-tai tada JOKIO skirtumo bigsmile.gif ar jis bendraus supermamoj ar pazintyse..
bet esme ne tame kur bendrauja su kuo bendrauja..as norejau pasakyti kad jei tau norisi ramybes ir bent kiek gerbi salia esanti zmogu-buk malonus apsaugok ji nuo zinojimo..nu negi sunku ax.gif jei as zinau kad manajam nepatiktu zinoti kad as einu i susimatymus su draugais (vyrais)..tai as padarau viska kad jis to nezinotu..niekada bigsmile.gif ..

Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2008 07 11, 12:47)

Pareikst uzuojauta...
Ne del to kad tu cia rasai kazkam zinutes o del to kad,turi mediny vyra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo suvalke: 11 liepos 2008 - 12:44