Merginos , patarkite kas turite stoglangius. Pas mane terasa virš garažo , noriu ten turėti žiemos sodą bet man ten tamsoka, jei įdėsiu pora stoglangių kurių be kopėčių pasiekti nebus galima, ar neturėsiu bėdų , ar juos ten reikia dažnai plauti?
Ir stogas jau yra , jei dabar išpjaus ar bus sandarūs?
Jei kas galite pasidalinkite patirtimi.
O sniegas netirpsta nuo stoglangio ir nuo stogo tai labai gerai - vadinasi šiluma kiaurai neišeina- sniego nėra tik ant kiaurų stogų.
QUOTE(silainiai @ 2007 08 16, 16:27)
Geriau jau is anksto nusiteikti pesimistiskai ir buti maloniai nustebinta, nei istikus bedai pulti isterijon Per visa statybu laika neturejom problemu tik su santechnikais-silumistais... O kiti arba geria, arba deje kai ka...
Tai aš ir esu nusiteikus pesimistiškai - susiradom "auksarankį" meistrą, kuris po pirmos dienos, kai parodžiau prisuktų grindjuočių tarpus, jau bando "nusiplauti" Suku galvą, kaip vyrą priversti visus galus pabaigti, nes už bile kaip padarytą darbą didelių pinigų (ta prasme, aš uždirbu mažiau, nors dirbu pakankamai atsakingą darbą ) mokėti ranka nekyla
QUOTE(kliukse @ 2007 08 16, 15:33)
Tai aš ir esu nusiteikus pesimistiškai - susiradom "auksarankį" meistrą, kuris po pirmos dienos, kai parodžiau prisuktų grindjuočių tarpus, jau bando "nusiplauti" Suku galvą, kaip vyrą priversti visus galus pabaigti, nes už bile kaip padarytą darbą didelių pinigų (ta prasme, aš uždirbu mažiau, nors dirbu pakankamai atsakingą darbą ) mokėti ranka nekyla
deja ir musu visos seimos pajamos (o dirbam tikrai ne valytoja ir batsiuviu) nepaveztu vieno tapetuotojo ikainiu ...
QUOTE(Latelle @ 2007 04 07, 18:03)
Help!!! Pasakykite prasau kas ismanot kokiame aukstyje statomi stoglangiai,nes mums idejo,o man atrodo per zemai stoglangiai prasideda kazkur nuo 125-130cm .Please!
Man atrodo jog visai normaliai, pas mano tevus kazkur panasiai sudeti, gal net dar zemiau
Na jei cia antrame aukste tai nemanau kad labai zemai, beje ir vaikai ugteleje gales pasiekti
Sveikutės, pas mus Velux stoglangiai jau 6 metai... Esu labai jais patenkinta. Nėra jokių problemų nei dėl šildymo, nei dėl sniego. Labai gražu ir jauku. Ir lietus tik ramina, visai nenervuoja. Jei tik stogo nuolydis bei aukštis leidžia - rekomenduoju šiuos stoglangius...
Kiek domejomes, tai stoglangiu niekas nerekomenduoja, jei stogo nuolydis tik 7 laipsniai... o pas mus tiek gaunasi toje vietoje, kur reikia stoglangio... kitaip musu vonia liktu tik su dirbtiniu apsvietimu, o as visada labai norejau su langu tureti. Gal girdejote apie toki varianta ka nors? Ar isidejus neteks laikyti kibirelio po juo lietaus metu?
QUOTE(Elvia @ 2007 09 22, 14:01)
Kiek domejomes, tai stoglangiu niekas nerekomenduoja, jei stogo nuolydis tik 7 laipsniai... o pas mus tiek gaunasi toje vietoje, kur reikia stoglangio... kitaip musu vonia liktu tik su dirbtiniu apsvietimu, o as visada labai norejau su langu tureti. Gal girdejote apie toki varianta ka nors? Ar isidejus neteks laikyti kibirelio po juo lietaus metu?
ieik i psl www.velux.lt ir pasiskaityk apie viska, o jei nerasi info, tai pasiskambink i ofisa. manau tikrai viska paaiskins. beje, nuo spalio 1dienos stoglangiai brangsta
na aš tai į vonią nedėčiau Vistik kur stora siena, o kur stiklas.Prieik žiemą prie lango, juk nėra ten taip šilta, kaip prie sienos
bet ti ar veluxas ar paprastas langas, silumine varza panasi. o voniu su langu jauciu beveik kiekvienam naem surastume ir nesusala, taigi manau kad viskas normaliai
QUOTE(giedre.v @ 2007 09 23, 12:47)
ieik i psl www.velux.lt ir pasiskaityk apie viska, o jei nerasi info, tai pasiskambink i ofisa. manau tikrai viska paaiskins. beje, nuo spalio 1dienos stoglangiai brangsta
Aciu Teks taip ir padaryti... O kad brangsta, tai mums nepasiseke tada labai, nes siuo metu net noredami nenupirktume... abu uzsienyje sedim. Ai, jau pripratom prie tu kylanciu kainu... tik griztam po keliu menesiu ir vis pamatom didesnius skaiciukus.