laba laba
na, kaip smagu girdeti senus nikus, o tai pagalvojau - nejaugi pas forta duonkepe kasdien nebesisuka

Juk tiek jos ideju ir patarimu issisaugojau...
Ryt kepsiu juoda duona su raugu ir skaldytais grudais a la rugelis.
Gal kas is pnvz krasto? tai idrebciau to naminio raugo... Ziuriu, jis kuo toliau, tuo geresnis, ir kvapas toks issistovejes, nebe nenupasakojamas...
O man patinka standartiniai prieskoniai bei priedai duonai, be lyriniu nukrypimu

Va i balta - gardu medus ar mucovado (nerafinuotas cukranendriu) cukrus, o i juoda tik moliugo sekl, saulegrazos, sezamas, kmynai...
man smagu, kad galiu issikepti ir juodos, ir baltos duonos, tad visiskai netruksta pirktines... tiesa, kartais vyrui nuperku pigiausios pasenusios duonos pakepimui prie alaus

reiketu pamegint kept namine... nes va, baltos sumustiniams orkaitej - labai gerai eina...