Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimas

QUOTE(Nikki N @ 2009 02 04, 16:19)
Mama Greta,
mano idetas receptas yra su mielem, taigi, kepama "duonine" programa.


Sumaisiau su Pantereles receptu..... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2009 02 04, 16:18)
Kuchen - kepimas. Nu pvz iskepa kakzokia bulka, ir matai, kad zaloka, tai dar ant kuche uztsatyk kelias minutes wink.gif
Dar gali susimaisyt tesla mikseriu (sakute) ir supilt i duonkepe ir issikept su kuchen, cia kokiam sodo namely, kur orkaites ner, geras sprendimas wink.gif

O sandwich ir as neraukiu  blush2.gif  O ten tik kepa ar ir maiso? jei tik kepa, tai gal sumest pjaustyta duonele ir tipo ja paskrudina?

Negaliu ant savo paziuret, nes dabar picai tesla kildina wink.gif

Kuchen išvertus reikštų pyragas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šilingė @ 2009 02 04, 16:44)
Kuchen išvertus reikštų pyragas  g.gif


Tikrai taip, taisausi. Tai programa su kepimo milteliais kepiniams. (10 programa)

Backen - kepimas (12)

Sandwich - sumustiniu duonos kepimas (cia instrukcijoj taip parasyta).
Atsakyti
SOS.Merginos paaiškinkit man tundrai apie raugo proporcijas, užsimaišiau aš jį(1/2 puod rug. miltų( 100g.) 3/4 puod(100g.) vandens) o trečią dieną reikia 3 val. š. vandens ir 2/3 puod. miltų- gal kas galit tuos 2/3 paversti ml. arba gr.niekaip neapskaičiuoju kiek tų miltų reikia.Ačiū
Atsakyti
QUOTE(trimama @ 2009 02 04, 18:46)
SOS.Merginos paaiškinkit man tundrai apie raugo proporcijas, užsimaišiau aš jį(1/2 puod rug. miltų( 100g.) 3/4 puod(100g.) vandens) o trečią dieną reikia 3 val. š. vandens ir 2/3 puod. miltų- gal kas galit tuos 2/3 paversti ml. arba gr.niekaip neapskaičiuoju kiek tų miltų reikia.Ačiū

Dazniausiai 1 puodelis = 237 ml;
bet cia pas tave jei teisingai supratau 3/4 puodelio vandens = 100g vandens, o tai reiskia,kad 3/4 puodelio yra 100ml, taigi paskaiciavus 1 puodelis = 133 ml. tada 2/3 puodelio butu 89 ml.
Papildyta:
Nikki N, noriu keptiduona pagal tavo nurodyta recepta, bet iskilo klausimas. kokios temperaturos turi buti pasukos? tan raso 70-80 laipsniu, bet taip ir nesupratau - pagal Celsiju ar pagal Farenheita?
Atsakyti
Trimama - bus apie 60g, bet as dariau paprastai - kai jau ipilu vandens, ismaisau rauga, tada dedu miltu, kol pasidaro standi tesla, na, sunku su saukstu jau maisyt. Patikek - is esmes nelabai tos proporcijos daug reiskia... As dabar pamaitinu jau pagaminta rauga - jei zinau, kad jo reikes daugiau - pilu daugiau vandens ir dedu daugiau miltu, jei tik siaip, kad gyventu - pilu vos vandens ir pora s miltu...

bandau registruotis cook-talk, bet kazkodel nesulaukiu patvirtinimo, ale as juos prilausiu ax.gif

gerai kad daug receptu jau buvau nbusikopijavusi, puse - atsispauzdinusi (iki kol printeris paluzo...) tai dabar - tik kepk ir kepk thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_Greta @ 2009 02 04, 19:40)
Nikki N, noriu keptiduona pagal tavo nurodyta recepta, bet iskilo klausimas. kokios temperaturos turi buti pasukos? tan raso 70-80 laipsniu, bet taip ir nesupratau - pagal Celsiju ar pagal Farenheita?


Oi, dar ir sita pamirsau parasyti (mat seniai kukuruzu duonute bekepiau, dabar jau persikvalifikavau ant rugines biggrin.gif ) - as kukuruzu duona visada kepdavau su pienu, o ne kefyru ar pasukomis, kaip parasyta recepte. Mat pas mane namie kefyro paprastai nera...
O 70-80 tai, zinoma, pagal Farenheita biggrin.gif. Tai atitinka 21-26 Celsius. Bet, teisybe pasakius, as tai visada skysti ir miltus is pradziu kuri laika pakaitinu duonkepej, tada pridedu mieliu ir uzstatau programa. Taip man tikrai geriau iskyla. Nors daznai buna neramu - ar tik neiskepiau mieliu toje tesloje? blush2.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikki N: 04 vasario 2009 - 21:59
QUOTE(Mrs. R @ 2009 02 04, 20:42)

bandau registruotis cook-talk, bet kazkodel nesulaukiu patvirtinimo, ale as juos prilausiu  ax.gif



bandziau ir as, bet tylu jau seniai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 02 04, 21:42)
Trimama - bus apie 60g, bet as dariau paprastai - kai jau ipilu vandens, ismaisau rauga, tada dedu miltu, kol pasidaro standi tesla, na, sunku su saukstu jau maisyt. Patikek - is esmes nelabai tos proporcijos daug reiskia... As dabar pamaitinu jau pagaminta rauga - jei zinau, kad jo reikes daugiau - pilu daugiau vandens ir dedu daugiau miltu, jei tik siaip, kad gyventu - pilu vos vandens ir pora s miltu...

bandau registruotis cook-talk, bet kazkodel nesulaukiu patvirtinimo, ale as juos prilausiu  ax.gif

gerai kad daug receptu jau buvau nbusikopijavusi, puse - atsispauzdinusi (iki kol printeris paluzo...) tai dabar - tik kepk ir kepk  thumbup.gif



laba, parasyk savo raugo recepta, kiek darau man nesigauna, jau antra syki tenka ismest, ir dar toks klausimas, ar tas raugas kai stovi nenaudojamas jis buna skystokas (grietines tirstumo) ar kaip pagrandukas (apvalutis).
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2009 02 04, 22:40)

O 70-80 tai, zinoma, pagal Farenheita  biggrin.gif. Tai atitinka 21-26 Celsius.

Taip ir maniau smile.gif tik mane sutrikde,kad raso,jog reikia siltu pasuku,o siltas man reiskia siltesnis nei kambario temperaturos, na bent jau 37 laipsniu ar daugiau doh.gif
Atsakyti
O kaip duona issikepti be duonkepes ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neryte: 05 vasario 2009 - 15:43
QUOTE(Neryte @ 2009 02 05, 15:43)
O kaip duona issikepti be duonkepes  ax.gif


tesla det ne i duonkepe, o i orkaite smile.gif tik tesla teiks rankytem paminkyt biggrin.gif
Atsakyti