sveikos merginos
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti
P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?
Sveika prisijungusi!
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
QUOTE(Nikki N @ 2009 01 31, 21:38)
Sveika prisijungusi!
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
aciu,bandysiu kepti
Butinai, parasyk, kaip sekesi.
Man sita duonute iskyla nedaug, bet buna labai skani, ypac kol karsta.
Man sita duonute iskyla nedaug, bet buna labai skani, ypac kol karsta.
QUOTE(Putlutė @ 2009 01 31, 20:20)
sveikos merginos
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti
P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti
P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?
Rasau BORODINO duonos receptuka, kaip ir prasei:
330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu
Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis
QUOTE(panterele35 @ 2009 02 01, 14:08)
Rasau BORODINO duonos receptuka, kaip ir prasei:
330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu
Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis
330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu
Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis
gal galit parasyti kaip ka kada deti?kiek laiko turi raugas stoveti ir pan?arba duokit nuoroda su receptu
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 01, 21:17)
gal galit parasyti kaip ka kada deti?kiek laiko turi raugas stoveti ir pan?arba duokit nuoroda su receptu
Cia raugas nereikalingas, cia sauso mieles
Juk parasiau kaip ka deti paeiliui, tik kad priklauso kokia duonkepe, vienose reik pilti skysti pradzioj, kitose skysti pilti paskutinej eilej
As issiverciau is rusisko saito, nuorodos dabar nerasiu
QUOTE(Nikki N @ 2009 01 31, 21:38)
Sveika prisijungusi!
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
o kukuruzu duona rugsti? negaliu valgyt rugsciu duonu, nes kitaip iskart raniberl'a reiktu vartot, kazkaip nuo duonos sukyla man ten viskas
Kukuruzu duona
1 stikline kukuruzu miltu
1/2 stiklines kvietiniu miltu
3 a.s. kepimo milteliu
2 v.s. cukraus
1/2 a.s. druskos
2 kiausiniai
75 g margarino arba sviesto
250 ml pieno
1.Sumaisom kukuruzu miltus su kvietiniais miltais, druska, cukrumi ir kepimo milteliais
2.Atskirai sumaisom islydyta margarina ar sviesta, piena ir kiausinius.
3. Pirma ir antra punktus sumaisom greitai, kitaip nebus purus
4. Pilam mase i duonkepe ir kepam mazdaug 45 min.
receptas verstas is rusu kalbos, pati dar nebandziau kepti.
1 stikline kukuruzu miltu
1/2 stiklines kvietiniu miltu
3 a.s. kepimo milteliu
2 v.s. cukraus
1/2 a.s. druskos
2 kiausiniai
75 g margarino arba sviesto
250 ml pieno
1.Sumaisom kukuruzu miltus su kvietiniais miltais, druska, cukrumi ir kepimo milteliais
2.Atskirai sumaisom islydyta margarina ar sviesta, piena ir kiausinius.
3. Pirma ir antra punktus sumaisom greitai, kitaip nebus purus
4. Pilam mase i duonkepe ir kepam mazdaug 45 min.
receptas verstas is rusu kalbos, pati dar nebandziau kepti.
ar tik manes neileidzia i cook-talk ru psl ar cia visu jau praso registracijos? Del kopijavimo receptu... nes anksciau receptus laisvai perziuredavau, ir formuma net, o dabar - praso registruotis...
QUOTE(Mrs. R @ 2009 02 02, 18:45)
ar tik manes neileidzia i cook-talk ru psl ar cia visu jau praso registracijos? Del kopijavimo receptu... nes anksciau receptus laisvai perziuredavau, ir formuma net, o dabar - praso registruotis...
neleidzia ir manes
tai as dbr sita skaitau, beveik visi receptai yra
http://www.good-cook...c3228s1050.html