Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepimas

sveikos merginos 4u.gif
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi ax.gif ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti doh.gif

P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto g.gif gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?
Atsakyti
Sveika prisijungusi! 4u.gif
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2009 01 31, 21:38)
Sveika prisijungusi!  4u.gif
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas


aciu,bandysiu kepti mirksiukas.gif
Atsakyti
Butinai, parasyk, kaip sekesi. 4u.gif
Man sita duonute iskyla nedaug, bet buna labai skani, ypac kol karsta. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 01 31, 20:20)
sveikos merginos 4u.gif
uzsimaniau ir as iskepti duonele,tik niekada nesu to bandziusi ax.gif ziurejau daug receptu,bet ne visuose parasyta ka kaip su kuo ir kada maisyti,kiek raugas turi stoveti,kiek laiko,kokiam karsti kepti doh.gif

P.S.girdejau,kad kukuruzu duona labai skani,bet nepastebejau cia tokio recepto g.gif gal kuri zino recepta?ar yra bandziusi kepti?


Rasau BORODINO duonos receptuka, kaip ir prasei:

330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu

Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo panterele35: 01 vasario 2009 - 13:10
QUOTE(panterele35 @ 2009 02 01, 14:08)
Rasau BORODINO  duonos receptuka, kaip ir prasei:

330 ml vandens
2 v.s. obuoliu acto
2 v.s. medaus su kaupu
2 v.s. aliejaus
4 v.s. salyklo
1,5 a.s. druskos
470 g ruginiu miltu
80 g kvietiniu miltu
2 a.s. sausu mieliu

Ingridientu eiliskumas pagal jusu duonkepes rekomendacijas
v.s.- valgomas saukstas
a.s. arbatinis saukstelis


gal galit parasyti kaip ka kada deti?kiek laiko turi raugas stoveti ir pan?arba duokit nuoroda su receptu ax.gif
Atsakyti
Į duonkepės kepimo indą supilti visus skystus ingridientus įberti druskos, tada persijotus miltus ir ant viršaus užberti mieles(svarbiausia, kad mielės nesusiliestų su skysčiais) ir užstačius programą kepi.Bent jau aš taip darau.
Atsakyti
QUOTE(Putlutė @ 2009 02 01, 21:17)
gal galit parasyti kaip ka kada deti?kiek laiko turi raugas stoveti ir pan?arba duokit nuoroda su receptu ax.gif



Cia raugas nereikalingas, cia sauso mieles
Juk parasiau kaip ka deti paeiliui, tik kad priklauso kokia duonkepe, vienose reik pilti skysti pradzioj, kitose skysti pilti paskutinej eilej

As issiverciau is rusisko saito, nuorodos dabar nerasiu
Atsakyti
QUOTE(Nikki N @ 2009 01 31, 21:38)
Sveika prisijungusi!  4u.gif
is tiesu kukuruzu duona yra viena mano mylimiausiu, tik vis neprisidedu isversti recepto ir nufotografuoti, tai dar ir neidejau. Angliskas receptas


o kukuruzu duona rugsti? negaliu valgyt rugsciu duonu, nes kitaip iskart raniberl'a reiktu vartot, kazkaip nuo duonos sukyla man ten viskas smile.gif
Atsakyti
Kukuruzu duona

1 stikline kukuruzu miltu
1/2 stiklines kvietiniu miltu
3 a.s. kepimo milteliu
2 v.s. cukraus
1/2 a.s. druskos
2 kiausiniai
75 g margarino arba sviesto
250 ml pieno

1.Sumaisom kukuruzu miltus su kvietiniais miltais, druska, cukrumi ir kepimo milteliais
2.Atskirai sumaisom islydyta margarina ar sviesta, piena ir kiausinius.
3. Pirma ir antra punktus sumaisom greitai, kitaip nebus purus
4. Pilam mase i duonkepe ir kepam mazdaug 45 min.

receptas verstas is rusu kalbos, pati dar nebandziau kepti.
Atsakyti
ar tik manes neileidzia i cook-talk ru psl ar cia visu jau praso registracijos? Del kopijavimo receptu... nes anksciau receptus laisvai perziuredavau, ir formuma net, o dabar - praso registruotis...
Atsakyti
QUOTE(Mrs. R @ 2009 02 02, 18:45)
ar tik manes neileidzia i cook-talk ru psl ar cia visu jau praso registracijos? Del kopijavimo receptu... nes anksciau receptus laisvai perziuredavau, ir formuma net, o dabar - praso registruotis...


neleidzia ir manes schmoll.gif g.gif
tai as dbr sita skaitau, beveik visi receptai yra biggrin.gif
http://www.good-cook...c3228s1050.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo triule: 02 vasario 2009 - 19:34