QUOTE(Žuvelė @ 2009 01 10, 22:59)
Jau kaip egzotiškai skamba
Būtinai pasidalinkite, kaip sekėsi
Na ka, dalinuosi ispudziais. O jie tikrai ne kokie.....
Nu visiskas snipstas gavosi
siaip alyvuoges megstu, ir kaparelius megstu, ir duona su alyvuogemis jau buvau kepusi
(receptas net yra kazkur uz keliu ar keliolikos puslapeliu..) - taip kad problema tikrai ne pikantiskame skonyje. Greiciau jau pati tesla visai nevykusi gavosi. minkiau duonkepeje, o kepiau suformavusi kepaliuka orkaiteje. tai dar minkant duonkepeje supratau, kad tesla laaaaabai jau skysta ir pridejau kelis saukstus miltu. po dar pridejau miltu formuojant kepaliuka. ir tikriausiai vis tiek per skysta buvo. kepiau kone valanda 210C (gal dar orkaite eme slubuot..
), apskrudo labai graziai, o vidus taip ir liko kazkoks slapias... pomidoru ant virsaus irgi niekada daugiau nedesiu
, kaip kad siulo originalus receptas - nors jie ir skaniai apkepe, bet prie duonos neprikepe, o plotelis po jais atrode tiesiog tragiskai!
dar baisiau tai, kad kepiau ant kepimo popieriaus, pabarstyto miltais, ir tas popierius taip prikepe prie duonos "pado", kad nei peiliu neatplesi!!!!! visiskai sukepe, atrodo, kad to popieriaus ten nei nebutu
!! nors kiek esu kepusi bandeliu ar rageliu ar kazko panasaus, tokios problemos dar nebuvo iskile. Zodziu, esu pasipiktinusi ir nusivylusi. Vienintelis geras dalykas tai apskrudes kepaliuko virsus, apibarstytas rupia druska
(tiksliau - tik tie ploteliai, kur nebuvo pomidoru griezineliu....)
Nors va, savo pasipiktinima isliejau, tai jau ir juokas ima