QUOTE(-Jzh- @ 2011 10 26, 15:38)
Balturkoj domėjaus prieš 3 savaites, sakė greitu metu pradės nauja grupė kursą, o vakar man kaip tik į el.paštą atsiuntė registracijos anketą (matyt nes domėjaus), tai turbūt jau greitu metu pradžia kursų.
Soros International House teiravaus prieš 3 savaites, sakė prasidėtų tada, kai susirinktų grupė, bet aš, deja, buvau pirmoji besiteiraujanti.
SU Gimnazita tariausi, bet taip ir nenuėjau. Spalio pradžioj jie rinko kursą 40 ak.val, 450LT, vienas lygis. Čia kaip suprantu dabar renka iškart dviem kursams (dvigubai ilgesni patys kursai) ir kaina gaunasi tuomet mažesnė. Pasiklausiau kas dėsto, sakė lietuvė dėstytoja, kuri moka turkiškai ir dar kelias užsienio kalbas. Būtų įdomu dėstytojos profesionalumas, gal dėl to labiausiai ir sudvejojau
Jei eisi į atvirų durų dienas gal galėtum po to temoj pasidalint info?
Soros International House teiravaus prieš 3 savaites, sakė prasidėtų tada, kai susirinktų grupė, bet aš, deja, buvau pirmoji besiteiraujanti.
SU Gimnazita tariausi, bet taip ir nenuėjau. Spalio pradžioj jie rinko kursą 40 ak.val, 450LT, vienas lygis. Čia kaip suprantu dabar renka iškart dviem kursams (dvigubai ilgesni patys kursai) ir kaina gaunasi tuomet mažesnė. Pasiklausiau kas dėsto, sakė lietuvė dėstytoja, kuri moka turkiškai ir dar kelias užsienio kalbas. Būtų įdomu dėstytojos profesionalumas, gal dėl to labiausiai ir sudvejojau
Jei eisi į atvirų durų dienas gal galėtum po to temoj pasidalint info?
ok, po atviru duru dienos pasidalinsiu info, o tu tada mane apsviesk del Balturkos, kai suzinosi ka nors konkreciau, kada pradeda ir kokia kaina, jei jie vis dar yra Smolensko gatveje, man butu kaip ir arciau po darbo iki ju nusigauti