Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

turizmas - praverčia pasirodo....o ir mokytis kalbas - vienas malonumas.. wub.gif
stadija biggrin.gif ...nelabai žinau kokios jos ten yra biggrin.gif ....sakyčiau pradinėj vis dar..žodyną jau šiokį tokį turiu....sakynius irgi rezgu...dar trūksta to kalbos pajautimo ..praktikos daugiau.....šiuo metu apleidau blush2.gif .....

o jus jau senai mokotes? na ir kaip sekas? ..man beje ji tokia labai miela wub.gif ....ir tas skirtumas nuo kitų kalbų ( anglų,lietuvių,rusų)...tik dar daugiau sudomino mane...
Atsakyti
QUOTE(charmingSmile @ 2009 09 06, 15:21)
turizmas - praverčia pasirodo....o ir mokytis kalbas - vienas malonumas.. wub.gif
stadija  biggrin.gif ...nelabai žinau kokios jos ten yra  biggrin.gif ....sakyčiau pradinėj vis dar..žodyną jau šiokį tokį turiu....sakynius irgi rezgu...dar trūksta to kalbos pajautimo ..praktikos daugiau.....šiuo metu apleidau  blush2.gif  .....

o jus jau senai mokotes? na ir kaip sekas? ..man beje ji tokia labai miela  wub.gif  ....ir tas skirtumas nuo kitų kalbų ( anglų,lietuvių,rusų)...tik dar daugiau sudomino mane...

As tik pradedu ! turiu zodyna kuri patys su mb sudarem is temu kuriu as pageidavau biggrin.gif vis uzmesdavau aki i temas , ismokau skaiciuoti ir pan,taciau dabar pradedu intensyviai , turiu keleta zurnalu(jei kas nori gal galiu koki viena atsiusti) , ziuresim kaip seksis.
Kalba tikrai kitokia,taciau turkai pirmoji tauta kurie Š Č raides istaria teisingai lotuliukas.gif teko gyventi Olandijoje ir kiek zmoniu bande tiek niekam neiseidavo lotuliukas.gif
Atsakyti
As mokaus jau ~2 savaites taip normaliai... nedaug dar labai... blush2.gif
susirasineju su viena turke, kuri man visada padeda, duoda "namu darbu" ir patikrina paskui juos... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chr. @ 2009 09 06, 16:07)
As mokaus jau ~2 savaites taip normaliai... nedaug dar labai...  blush2.gif
susirasineju su viena turke, kuri man visada padeda, duoda "namu darbu" ir patikrina paskui juos... thumbup.gif

Kokio tipo namu darbai ? gal minciu duosi smile.gif mokaisi temomis ar atskirus dalykus(gramatika,veiks.daikt.bud.) ?
Atsakyti
QUOTE(Aasimah @ 2009 09 06, 18:27)
Kokio tipo namu darbai ? gal minciu duosi smile.gif mokaisi temomis ar atskirus dalykus(gramatika,veiks.daikt.bud.) ?

na, kadangi neseniai pradejau mokytis tai ne kazin ka ten ir mokiaus... Mokiausi asmenavima... tai ji man tiesiog prirasydavo daug veiksmazodziu ir kita diena arba veliau jai parasydavau atsakymus tai ji ten man istaisydavo ir paaiskindavo ka reikedavo.. vakar mane moke kaip klausimus sudarinet.. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kcrains @ 2009 09 06, 08:32)

na gi siandien ciupinejau sia knygute... na internete vaizdelis didesnis... o realybej knygute i sauja telpa. Tiesiog kelioninis vadovas. O as tikejausi normalioooooooooooos GRAMATIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS unsure.gif Teks dar laukti... gal kas... kada nors kokia nors gramatikos KNYGA isleis
Atsakyti
QUOTE(kcrains @ 2009 09 08, 18:40)
na gi siandien ciupinejau sia knygute... na internete vaizdelis didesnis... o realybej knygute i sauja telpa. Tiesiog kelioninis vadovas. O as tikejausi normalioooooooooooos GRAMATIKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOSSSSSSSSSSSSS  unsure.gif Teks dar laukti... gal kas... kada nors kokia nors gramatikos KNYGA isleis

Jooo as irgi pamacius sita knygute nusijuokiau, koks tikslas tokios mazutes knygutes..., jeigu mokintis tai is normalaus dydzio, o cia nebent prisiminimui jeigu kazkas uzkrito smile.gif
Papildyta:
As tai visoms patarciau mokintis is puslapio www.turkishclasess.com

Kairej pusej yra sablonas Turkish classes ten uzejus galima rasti keturias klases pirmoje klseseje yra pats ivadas viskas labai gerai su strukturizuota pagal sunkuma, todel is leto galima pasiekti ir auksciausia klase..., tuo paciu galite konsultuotis ir su mokytojais kurie kuruoja klases ir dar didelis privalumas kad galite po kiekvienos pamokos pasitikrinti savo zinias atlike testa ir iskart pamate savo rezultatus nuspresite ar gerai isisavinote pamoka ar dar reikia pakartoti..., pilnai tikiu kad siu keturiu klasiu pakanka puikiai itvirtinti zinias.

Kas man dar patinka, kad viskas sudeliota taip kad pirmose klasese paimtas zinias pritaikai trecioje ar ketvirtoje, pameginkite tikrai geras budas savarankiskai padirbeti su turku kalba! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jussy @ 2009 09 09, 09:52)
Jooo as irgi pamacius sita knygute nusijuokiau, koks tikslas tokios mazutes knygutes
As tai visoms patarciau mokintis is puslapio www.turkishclasess.com

aš sakau kad normalių knygų Turku mokytis nėra biggrin.gif
geriausia medžiaga - internete ..pritariu Jussy ..Turkishclasess thumbup.gif ..tikrai gerai..aš ir nuo to pradėjau..o nuoširdžiau darant pratimus tikrai galima išmokti ..
Atsakyti
QUOTE(kcrains @ 2009 09 05, 19:19)
sakot nera knyguciu mokymui????????????
Atsiradooooooooo

http://www.patogupir...N=9789986093770 ir kainele sakyciau nedidele

nuspirkau sita kai tik isleido:DDDDDD visad rankinei su manimi:DDDD kaip sakant mokomes:D
Atsakyti
QUOTE(assyte @ 2009 11 06, 23:52)
nuspirkau sita kai tik isleido:DDDDDD visad rankinei su manimi:DDDD kaip sakant mokomes:D

Gal visiškai atsitiktinai galėtumėte paskanuoti, kai laisvesnė būsite? ax.gif žinoma jei yra galymybė 4u.gif
Atsakyti
Na, ar nebeliko besimokanciu? biggrin.gif
Atsakyti
Ech, noretusi, bet is tiesu tai laiko nera, bent jau siais metais...
Atsakyti