žiurėk,žiurėk,žiurėk tu, mes rupinames viskuo taip pat...
bet čia tik naujokės bandymas
tikiuos bent kiek padės.....
Ačiū
Tai tikrai nebuvo labai svarbu, tik šiaip, įdomumo dėlei
Dekoju už pagalbą
Tai tikrai nebuvo labai svarbu, tik šiaip, įdomumo dėlei
Dekoju už pagalbą
malonu padeti ..beje, turi kažką bendro su turkija ?
Šiaip nieko
Tik turėjau ten geras atostogas
Na ir draugų ratas prasiplėtė . Kartais pabendraujam
Tik turėjau ten geras atostogas
Na ir draugų ratas prasiplėtė . Kartais pabendraujam
o ..tai turi geras sąlygas turkiškai mokintis
Užsinorėjau ir aš turkiškai pramokt
Bet aš dar VISIŠKAI žalia Planuoju normaliai pradėti kitą savaitę, nes dabar laiko neturiu. Dabar tik turkiškas dainas klausydama žodžius paskaitau
Bet aš dar VISIŠKAI žalia Planuoju normaliai pradėti kitą savaitę, nes dabar laiko neturiu. Dabar tik turkiškas dainas klausydama žodžius paskaitau
o kaip žadi mokytis? savarankiškai..ar? ...aš dar žaliukė ...bet po truputi pagaunu esmę ..turkiškas dainas ir aš klausau..skaitymui padeda
Savarankiškai, aišku... Apie kursus jau seniai nebealvoju, pinigų gaila Savarankiškai ispanų išmokau.. italų mokaus.. tai ir su turkų kaip nors...
Papildyta:
Beje, ziuriu tema tokia apmirus
Papildyta:
Beje, ziuriu tema tokia apmirus
apmirus... ...bendrai lengviau gal butu...
kadangi turi patirties savarankiškai mokantis,tai pasirodo kad visdėlto įmanoma kažko išmokt....
kadangi turi patirties savarankiškai mokantis,tai pasirodo kad visdėlto įmanoma kažko išmokt....
aha, gaila kazkaip... idomu jos isvis forume nebesilanko ar tik sitoj temoj...
Na, negi nebera besimokanciu.... as siandien pradejau mokytis normaliai
Sveikos, turiu 600 psl. romaną turkų kalba ( vadinasi Empati) ir kažkokį storą turkišką žurnalą (500 psl. Marie Claire, kazkas panasaus i cosmopolitana manau...). Na turkų kalbos nemoku ir nesiruošiu kol kas mokytis,tad galėčiau už sutartinę kainą parduoti