Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

žiurėk,žiurėk,žiurėk tu, mes rupinames viskuo taip pat...

bet čia tik naujokės bandymas 4u.gif
tikiuos bent kiek padės.....
Atsakyti
Ačiū 4u.gif

Tai tikrai nebuvo labai svarbu, tik šiaip, įdomumo dėlei smile.gif

Dekoju už pagalbą
Atsakyti
malonu padeti smile.gif ..beje, turi kažką bendro su turkija ? ax.gif
Atsakyti
Šiaip nieko tongue.gif
Tik turėjau ten geras atostogas thumbup.gif
Na ir draugų ratas prasiplėtė ax.gif . Kartais pabendraujam smile.gif
Atsakyti
o ..tai turi geras sąlygas turkiškai mokintis biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Užsinorėjau ir aš turkiškai pramokt doh.gif biggrin.gif
Bet aš dar VISIŠKAI žalia blush2.gif Planuoju normaliai pradėti kitą savaitę, nes dabar laiko neturiu. Dabar tik turkiškas dainas klausydama žodžius paskaitau thumbup.gif
Atsakyti
o kaip žadi mokytis? savarankiškai..ar? ...aš dar žaliukė blush2.gif ...bet po truputi pagaunu esmę biggrin.gif ..turkiškas dainas ir aš klausau..skaitymui padeda thumbup.gif
Atsakyti
Savarankiškai, aišku... smile.gif Apie kursus jau seniai nebealvoju, pinigų gaila hihihi.gif lotuliukas.gif Savarankiškai ispanų išmokau.. italų mokaus.. tai ir su turkų kaip nors... smile.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
Beje, ziuriu tema tokia apmirus sad.gif
Atsakyti
apmirus... verysad.gif ...bendrai lengviau gal butu...
kadangi turi patirties savarankiškai mokantis,tai pasirodo kad visdėlto įmanoma kažko išmokt.... smile.gif
Atsakyti
aha, gaila kazkaip... sad.gif idomu jos isvis forume nebesilanko ar tik sitoj temoj...
Atsakyti
Na, negi nebera besimokanciu.... as siandien pradejau mokytis normaliai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu 600 psl. romaną turkų kalba ( vadinasi Empati) ir kažkokį storą turkišką žurnalą (500 psl. Marie Claire, kazkas panasaus i cosmopolitana manau...). Na turkų kalbos nemoku ir nesiruošiu kol kas mokytis,tad galėčiau už sutartinę kainą parduoti 4u.gif
Atsakyti