Sveikos,pradejau ir as skaityt beginner 1, sunku labai,bet kaip nors.
bet ar butina ten registruotis?nes galim viska skaityt nesiregistravus?paaiskinkit kas kaip?
QUOTE(Sufi @ 2008 12 11, 18:11)
As tai nezinau, tai kaip cia dabar elgtis, daryti bet kuriuos namu darbus, kuriuos noriu ar pasirinkti konkretu lygi ir viska is eiles
as ir enlabai zinau, nes baigiau as ana karta ta beginner 1, o dabar ziuriu, kad as jau ir beginner 2 mokiaus, tai man dabar net i beginner 3 is karto, vadinas, reikia eiti. na, idomu idomu, ziuresim kaip cia bus.
Papildyta:
QUOTE(gabyte00 @ 2008 12 11, 18:42)
Sveikos,pradejau ir as skaityt beginner 1, sunku labai,bet kaip nors.
bet ar butina ten registruotis?nes galim viska skaityt nesiregistravus?paaiskinkit kas kaip?
na, zinoma, gali nesiregistruoti ir tik skaityti, bet jei nori daryti namu darbus ir bandyti pasitikrinti savo zinias bei klausti mokytoju, prisiregistruot teks
QUOTE(alexxxia @ 2008 12 11, 17:45)
na, zinoma, gali nesiregistruoti ir tik skaityti, bet jei nori daryti namu darbus ir bandyti pasitikrinti savo zinias bei klausti mokytoju, prisiregistruot teks
na tu teisi,bet cia jau reik rimtai uzsiimt,nebent naktim mokintis,nes su mano maziukais tai sunkoka kai aplink zuja,ne ka ir pasimokinsi.
o jusu turkaiciu temelej ar yra kuri nors gyvenanti Londone gal?
QUOTE(piene78 @ 2008 12 11, 19:29)
superinė
Na sweikos merginos ir ash prie jusu prisijungsiu...bet kad matau cia tyla tokia....gal jau nebesimokot kalbos ash va kaip tik db uzsiregistravau lankyt turku kalbos kursus VPU univere... ir dar superine knyga ish interno siuncius Hatit Turkish (Tomer) tikrai labai gera knygs, ten ir diskas priede...super! kazkiek pagrindu turiu...turejau paskaiteliu tokiu, tai destytoja butent ish shitos knygos ir buvo davusi visa medziaga...tikari efektyvu ir aishku ...na jeigu cia kas nors dar pasirodys tai tada dar pasirashinesiu...laukiu cia sugriztant Gorusuruz - iki pasimatymo! (sorry, kad ne turkishkom raidem, ilgai cia tepliotis reikes kol suvesiu jas )
sveika prisijungusi, o tai gal galetumei ir kitoms nuoroda ideti is kur siuntiesi, as tai turiu ta knyga, nes ji yra specialiai TOMER(Ankaros universiteto kalbu padalinys) studentams skirta.
jeigu mokeisi is sitos knygos tuomet bus lengva, bet kas nesimoke, tai tikrai sudetinga, nes gramatika nera paaiskinta, gramatika aiskina destytojai, tikrai detaliai ir aiskiai, deja vadoveliuose to nera...
jeigu mokeisi is sitos knygos tuomet bus lengva, bet kas nesimoke, tai tikrai sudetinga, nes gramatika nera paaiskinta, gramatika aiskina destytojai, tikrai detaliai ir aiskiai, deja vadoveliuose to nera...
QUOTE(Drute @ 2009 02 21, 09:53)
sveika prisijungusi, o tai gal galetumei ir kitoms nuoroda ideti is kur siuntiesi, as tai turiu ta knyga, nes ji yra specialiai TOMER(Ankaros universiteto kalbu padalinys) studentams skirta.
siuncius ish torrent tinklalapiu (pvz. www.torrents.ru)....man patinka, kad joje yra daug teksto ir dar CD...tai per nuobodzias paskaitas klausysiu...vistiek daugiau naudos
dar zadu nusipirkti dvi knygas, pagal kurias VDU univere turku kalbos kursus rengia....ten irgi ish turkijos uzsakytos...uz abi berods 50 lt...ir dar pilna parsisiunciau tu ivairiu knygu, bet dauguma rusu kalba....na db belieka kibti i mokslus
o tu gal Ankaroj studijuoji?
Tomeris turi daug padaliniu, as mokiausi Antalijos, intensyviuose vasaros kalbos kursuose.
Tiesa ir Vdu as mokiausi tai tas knygas gyvai turiu, bet labai tingiu knygas varyt tai dabar ziuriu visokias Turkiskas programas per TV ir mokausi klausydama padeda
Tiesa ir Vdu as mokiausi tai tas knygas gyvai turiu, bet labai tingiu knygas varyt tai dabar ziuriu visokias Turkiskas programas per TV ir mokausi klausydama padeda
QUOTE(Dreda @ 2009 02 21, 16:21)
siuncius ish torrent tinklalapiu (pvz. www.torrents.ru)....man patinka, kad joje yra daug teksto ir dar CD...tai per nuobodzias paskaitas klausysiu...vistiek daugiau naudos
dar zadu nusipirkti dvi knygas, pagal kurias VDU univere turku kalbos kursus rengia....ten irgi ish turkijos uzsakytos...uz abi berods 50 lt...ir dar pilna parsisiunciau tu ivairiu knygu, bet dauguma rusu kalba....na db belieka kibti i mokslus
O gal gali tiesioginę nuorodą nurodyti, iš kur siunteisi tą vadovėlį? Aš rusiškai sunkiai gaudausi, tai nemoku susirast
TurkishClass kas nors mokosi? Aš tai laukiau, laukiau ir mečiau Nors jau prasidėjo pamokos prieš daugiau nei mėnesį. Eisiu gal geriau pratęsti savo turkų k. pamokas dienoraštyje Aš kol nurašinėju, daug ką prisimenu
Laba diena turku kalbos propoguotojos
As ir mokinuosi turku kalbos, geriausiai padeda www.turkishclass.com ten galima prisiregistruoti ir dabar jau padare tame puslapyje pamokeles nuo pradedanciuju iki pazengusiu, esu dabar antrame lygyje (is viso ju yra 4 plius dar vienas jau sustiprintas), Taip mokytis yra paprasciau, nes perskaites pamokele gali is kart pasitikrinti zinias teste, kuriuos sudare to puslapio kurejai..., ir iskart ismeta tau klaudikes tad variantas superinis, pasiskaitai ir zinai savo rezultata
Tiesa cia jau aptarineta viskas gan senokai, o as tik dabar aptikau sia tema, bet visgi tikiuosi merginos atrasys, ar iki dabar jos mokinasi, o gal jau gerokai pazengusios yra
Beje saunuoles
As ir mokinuosi turku kalbos, geriausiai padeda www.turkishclass.com ten galima prisiregistruoti ir dabar jau padare tame puslapyje pamokeles nuo pradedanciuju iki pazengusiu, esu dabar antrame lygyje (is viso ju yra 4 plius dar vienas jau sustiprintas), Taip mokytis yra paprasciau, nes perskaites pamokele gali is kart pasitikrinti zinias teste, kuriuos sudare to puslapio kurejai..., ir iskart ismeta tau klaudikes tad variantas superinis, pasiskaitai ir zinai savo rezultata
Tiesa cia jau aptarineta viskas gan senokai, o as tik dabar aptikau sia tema, bet visgi tikiuosi merginos atrasys, ar iki dabar jos mokinasi, o gal jau gerokai pazengusios yra
Beje saunuoles
Galiu ir as pasidalinti savo megstamu website apie turku kalba. Toms, kas moka angliskai.
http://29984.rapidforum.com/
daug geros info:
Learn & Exercise Turkish
Vocabulary, Grammar, Texts, Exams and Practicing.
Tikiuosi bus naudinga..
http://29984.rapidforum.com/
daug geros info:
Learn & Exercise Turkish
Vocabulary, Grammar, Texts, Exams and Practicing.
Tikiuosi bus naudinga..