Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

mergaites as irgi noriu mokytis turkų, tik nežnau nuo ko pradėti galpatarsit, pasidalinsit patirtim?

gal žinot gal yra kokios kasetes ar cd kur padeda išmokti?

noriu greitai ir lengvai išmokti lotuliukas.gif
Atsakyti
na taip greit neišmoksi, deje kasečių ar diskų aš neradau, tik yra tokia gelona knygutė, lietuviški - turkiški pasišnekėjimai.
apsilankyk turkishclass kaip tik šiandien prasideda naujas mokymosi maratonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 11 10, 15:52)
na taip greit neišmoksi, deje kasečių ar diskų aš neradau, tik yra tokia gelona knygutė, lietuviški - turkiški pasišnekėjimai.
apsilankyk turkishclass kaip tik šiandien prasideda naujas mokymosi maratonas biggrin.gif

Ne, šiandien dar neprasideda. Nukėlė dar kelioms dienoms, kad pasidarytų planus, kaip visus norinčius sutalpint biggrin.gif
Atsakyti
dekui merginos bandau registruotis, nors labai sunki kalba man atrodo, buvau labai daug kartu bet tik kokius 10 zodziu teatsimenu doh.gif
Atsakyti
Turkish Class visai neskuba doh.gif Man jau nusibodo laukti.
Atsakyti
o jie bent jau koki atsakyma tiems, kuriuos priima mokytis atsiuncia, ar ne? Nes as uzsiregistravau, net pamirsusi buvau, bet jokios zinutes kiek pamenu negavau, reikes imtis savarankiskai dar mokytis...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2008 11 25, 14:40)
o jie bent jau koki atsakyma tiems, kuriuos priima mokytis atsiuncia, ar ne? Nes as uzsiregistravau, net pamirsusi buvau, bet jokios zinutes kiek pamenu negavau, reikes imtis savarankiskai dar mokytis...

O tu tik užsiregistravai į tinklapį ar ir pasiprašei į pamokas specialioje temoje? Dabar jie tipo kuria sistemą, pagal kurią mokysis visi norintys. Tik kad jie derina visa tai jau mėnesiu ilgiau, nei buvo iš pradžių nustatyta schmoll.gif Mano kantrybė jau baigėsi.
Atsakyti
pasiprasiau forume tam skirtame, o puslapyje as jau seniai...
Atsakyti
QUOTE(Drute @ 2008 11 25, 18:17)
pasiprasiau forume tam skirtame, o puslapyje as jau seniai...

atsius asmenine zinute su visa info ir paprasys duoti atsakyma, ar tikrai noresi lankyt kursus smile.gif na, bent jau taip buvo anam kurse. jo, jie labai uzgaiso. net egzamino mums nepadare. na, bet pliusas tas, kad buvusius automatiskai perkels pas buvusius mokytojus, bet minusas tas, kad kol jie prades tuos kursus, as jau ir isvaziuosiu i Turkija g.gif
Atsakyti
Kada pamokos prasidėjo ar kas čia vyksta? :S Viena pažįstama forume parašė į asmeninę, kad jau pridavė pirmuosius namų darbus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 12 10, 15:43)
Kada pamokos prasidėjo ar kas čia vyksta? :S Viena pažįstama forume parašė į asmeninę, kad jau pridavė pirmuosius namų darbus blink.gif

jo, jau radau, pradejo ir nesiteike perspet nieko schmoll.gif pagrindiniam puslapyje, kaireje, yra parasyta turkish classes ir ten yra 4 lygiai ir jau galima daryti namu darbus. tik as nieko nesuprantu, nes as buvau beginner 1, bet ziuriu, kad jau esu darius ir beginner 2 namu darbus, tai matyt lygi teks paciai nusuitatyt arba daryt viska is eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(alexxxia @ 2008 12 11, 10:04)
jo, jau radau, pradejo ir nesiteike perspet nieko schmoll.gif pagrindiniam puslapyje, kaireje, yra parasyta turkish classes ir ten yra 4 lygiai ir jau galima daryti namu darbus. tik as nieko nesuprantu, nes as buvau beginner 1, bet ziuriu, kad jau esu darius ir beginner 2 namu darbus, tai matyt lygi teks paciai nusuitatyt arba daryt viska is eiles g.gif

As tai nezinau, tai kaip cia dabar elgtis, daryti bet kuriuos namu darbus, kuriuos noriu ar pasirinkti konkretu lygi ir viska is eiles mastau.gif
Atsakyti