Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

sveikos, kaip sekasi mokytis? radau įdomų būdą, kaip išmokti naujų žodžių - apsiklijavau rašomojo stalo daiktus lapeliais su turkiškais pavadinimais, atitinkančiais daiktus. Visai nesistengiu jų kalti, o tiesiog kartais nukreipiu žvilgsnį, ir taip ilgainiui tikiuosi įsidėmėsiu.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 16:24)
sveikos, kaip sekasi mokytis? radau įdomų būdą, kaip išmokti naujų žodžių - apsiklijavau rašomojo stalo daiktus lapeliais su turkiškais pavadinimais, atitinkančiais daiktus. Visai nesistengiu jų kalti, o tiesiog kartais nukreipiu žvilgsnį, ir taip ilgainiui tikiuosi įsidėmėsiu.

labas, puikus budas thumbup.gif na, o as tai vis dazniau lendu i turkishclass ir apsiimu versti kam nors ne per sudetingiausios konstrukcijos zinutes rolleyes.gif tai tas irgi labai padeda ir jau ismoktu taisykliu nepamirsti, ir nauju vis dar ismokstu, ir zodziu i savo zodyneli galvon kraunuos, o ir pataiso ten vertimus turkai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 27 spalio 2008 - 16:07
aš tai dar niekaip nesiryžčiau pavertėjauti smile.gif
Beje kaip tik tavęs paklaust norėjau - gal siūlai dabar jau tuos namų darbus pasisprendelioti?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 18:43)
aš tai dar niekaip nesiryžčiau pavertėjauti smile.gif
Beje kaip tik tavęs paklaust norėjau - gal siūlai dabar jau tuos namų darbus pasisprendelioti?

ai, o as tai verciu, pridarau klaidu, bet per klaidas ir mokomes mirksiukas.gif
o apie kokius namu darbus kalbi? nelabai supratau g.gif
Atsakyti
na ten kur beginner 1, ir 10 sekcijų duota, su namų darbais. http://www.turkishcl....php?group_id=1
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 19:00)
na ten kur beginner 1, ir 10 sekcijų duota, su namų darbais. http://www.turkishcl....php?group_id=1

ai, tu nori juos daryt, bet atsakymu neturi? taip supratau? g.gif as kazkaip vis dar nesuprantu, ko tu klausi lotuliukas.gif
Atsakyti
taip taip, apie tai kalbu. tu gal irgi sarisin? (blondinė) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 19:34)
taip taip, apie tai kalbu. tu gal irgi sarisin? (blondinė) biggrin.gif

ne, ne blondine lotuliukas.gif tiesiog rasai, kad as siulau pasispresti namu darbus, nors kiek pamenu, as nieko nesiuliau lotuliukas.gif
tai o kam tau spresti? jei uzsiregistravai i beginner 1, tai ateis ir tau laikas spresti. ka veiksi paskui, jei dabar spresi g.gif rekomenduoju sulaukti pamoku, juo labiau, kad jie zadejo sistema pamoku pakeisti ir padaryti jums patogesne thumbup.gif
zodziu, pasisnekejom lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxxia: 27 spalio 2008 - 19:18
aš rašiau, kad tu man siūlai?? uoj neturėjau taip omeny biggrin.gif susitiko dvi necekavos biggrin.gif arba viena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 20:55)
aš rašiau, kad tu man siūlai?? uoj neturėjau taip omeny biggrin.gif susitiko dvi necekavos biggrin.gif arba viena biggrin.gif

nu, man tik paskui dasilo, kad klausei, ar gal tau rekomenduociau sprest ar ne, bet tu parasei , gal siulai... na, as tiesiogiai ir supratau lotuliukas.gif zodziu, nedarykim daugiau gedos sau blush2.gif as siulau, palaukti ir nespresti. geriau mokykis nuosekliai su grupe mirksiukas.gif
Atsakyti
supratau, ačiū smile.gif
Atsakyti
merginos norėčiau atgaivinti šitą tema, man šiuo metu tapo aktuali ši kalba, labai norėčiau pasimokyti, bet kaune nelabai randu kur VDU yra lygtais, bet dabar semestro visurys, gal dar yra bendraminčių ar galinčių patarti kur ir kaippramokti blush2.gif
Atsakyti