sveikos, kaip sekasi mokytis? radau įdomų būdą, kaip išmokti naujų žodžių - apsiklijavau rašomojo stalo daiktus lapeliais su turkiškais pavadinimais, atitinkančiais daiktus. Visai nesistengiu jų kalti, o tiesiog kartais nukreipiu žvilgsnį, ir taip ilgainiui tikiuosi įsidėmėsiu.
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 16:24)
sveikos, kaip sekasi mokytis? radau įdomų būdą, kaip išmokti naujų žodžių - apsiklijavau rašomojo stalo daiktus lapeliais su turkiškais pavadinimais, atitinkančiais daiktus. Visai nesistengiu jų kalti, o tiesiog kartais nukreipiu žvilgsnį, ir taip ilgainiui tikiuosi įsidėmėsiu.
labas, puikus budas na, o as tai vis dazniau lendu i turkishclass ir apsiimu versti kam nors ne per sudetingiausios konstrukcijos zinutes tai tas irgi labai padeda ir jau ismoktu taisykliu nepamirsti, ir nauju vis dar ismokstu, ir zodziu i savo zodyneli galvon kraunuos, o ir pataiso ten vertimus turkai
aš tai dar niekaip nesiryžčiau pavertėjauti
Beje kaip tik tavęs paklaust norėjau - gal siūlai dabar jau tuos namų darbus pasisprendelioti?
Beje kaip tik tavęs paklaust norėjau - gal siūlai dabar jau tuos namų darbus pasisprendelioti?
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 18:43)
aš tai dar niekaip nesiryžčiau pavertėjauti
ai, o as tai verciu, pridarau klaidu, bet per klaidas ir mokomes
o apie kokius namu darbus kalbi? nelabai supratau
na ten kur beginner 1, ir 10 sekcijų duota, su namų darbais. http://www.turkishcl....php?group_id=1
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 19:00)
na ten kur beginner 1, ir 10 sekcijų duota, su namų darbais. http://www.turkishcl....php?group_id=1
ai, tu nori juos daryt, bet atsakymu neturi? taip supratau? as kazkaip vis dar nesuprantu, ko tu klausi
taip taip, apie tai kalbu. tu gal irgi sarisin? (blondinė)
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 19:34)
taip taip, apie tai kalbu. tu gal irgi sarisin? (blondinė)
ne, ne blondine tiesiog rasai, kad as siulau pasispresti namu darbus, nors kiek pamenu, as nieko nesiuliau
tai o kam tau spresti? jei uzsiregistravai i beginner 1, tai ateis ir tau laikas spresti. ka veiksi paskui, jei dabar spresi rekomenduoju sulaukti pamoku, juo labiau, kad jie zadejo sistema pamoku pakeisti ir padaryti jums patogesne
zodziu, pasisnekejom
aš rašiau, kad tu man siūlai?? uoj neturėjau taip omeny susitiko dvi necekavos arba viena
QUOTE(Turkish @ 2008 10 27, 20:55)
aš rašiau, kad tu man siūlai?? uoj neturėjau taip omeny susitiko dvi necekavos arba viena
nu, man tik paskui dasilo, kad klausei, ar gal tau rekomenduociau sprest ar ne, bet tu parasei , gal siulai... na, as tiesiogiai ir supratau zodziu, nedarykim daugiau gedos sau as siulau, palaukti ir nespresti. geriau mokykis nuosekliai su grupe
supratau, ačiū
merginos norėčiau atgaivinti šitą tema, man šiuo metu tapo aktuali ši kalba, labai norėčiau pasimokyti, bet kaune nelabai randu kur VDU yra lygtais, bet dabar semestro visurys, gal dar yra bendraminčių ar galinčių patarti kur ir kaippramokti