Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

Na Jolita ji, taip į Sambulą smile.gif
o tai papasakok kaip maždaug tos pamokos vyksta? onlaine ???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Turkish: 16 spalio 2008 - 14:17
QUOTE(Turkish @ 2008 10 16, 15:14)
Na Jolita ji, taip į Sambulą smile.gif
o tai papasakok kaip maždaug tos pamokos vyksta? onlaine ???

Na, tai tuomet apie ta pacia snekam biggrin.gif super jai ten sekas viskas thumbup.gif

tai visas kursas suskirstytas i 10 savaiciu. pirma pamoka - abėcėlės mokymasis, tai paskaitai medziaga, duoti namu darbai, padarai, issiunti savo mokytojui, jis istaiso, paaiskina klaidas ir viskas. kita savaite suffix'u -e, -a, -de, -den ir t.t. mokymasis. ir vel tuo paciu principu. sakau, man asmeniskai naudos per mazai, nes mano mokytojas neaiskindavo man, ko as nesuprasdavau ir mokymosi tempas ten yra stipriai per greitas ir, sakau, pamokos tarpusavyje neturi jokio loginio rysio. sokineji nuo vieno dalyko prie kito. pvz. mums sakinio strukturos niekas neaiskino, o namu darbu, kur reikia sudaryneti sakinius yra ne vienas. ir apskritai sudaryneti sakinius gal paprase 8 savaitej.

buvo ten vienas mokytojas uzsideges ir vyko pamokos online, visi pasijungdavom, ir jis ten mums pasakodavo, aiskindavo, braizydavo, mes galejom klausti, atsakynet i jo klausimus ir t.t. va, sitos pamokos tai buvo fainos, bet padare jis tik pora kartu jas ir nutrauke.
Atsakyti
aha, sakė, ir oras pasaka... smile.gif
na visvien geriau negu nieko, aš jau pateikiau prašyma, tik neaišku kaip čia bus - norinčių laaabai daug
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 16, 17:25)
aha, sakė, ir oras pasaka... smile.gif
na visvien geriau negu nieko, aš jau pateikiau prašyma, tik neaišku kaip čia bus - norinčių laaabai daug

o as jau atrinkta ir menesio begyje tureciau suzinot, ar gauna projektas finansavima ir jei taip, tai nuo vasario keliu sparnus mirksiukas.gif
sekmes tau 4u.gif
Atsakyti
čia mes šiek tiek apie skirtingus dalykus, bet lyg ir supratau tave. tu čia gal apie savanoriavimą???
ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 16, 19:31)
čia mes šiek tiek apie skirtingus dalykus, bet lyg ir supratau tave. tu čia gal apie savanoriavimą???
ačiū smile.gif

na jo, apie skirtingus blush2.gif
o del tu kursu, tai kai atrinkinejo mus irgi buvo daug norinciu, tai jie ieskojo papildomu mokytoju savanoriu, kad sutalpinti visus norincius. manau, kad ka nors taip pat sugalvos ir sutalpins jus mirksiukas.gif bet tie kursai yra vienas ir tas pats, kad ir pati mokytumeis savarankiskai. na, bet pabandysi, o gal tau ir patiks. saullutei ir man jie nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
O aš bandysiu jungtis prie Beginner 2. Žiūrėsiu, kaip ten bus. Visgi geriau turėti įsipareigojimą kažkam atlikti užduotis ar išmokti kažką iki tam tikro laiko. Aš va kol sėdžiu namie ir galiu daryti, ką noriu, nė velnio nesimokau. schmoll.gif Nors planuoju ir į tikrus kursus eiti.
Atsakyti
linkiu, kad rastų pinigėlių finansavimui ir išvyktum į Turkiją - tada lauksim ilgo ilgo fotoraportažo friends.gif
nepamenu klausiau ar nelabai, bet koks tavo turkų kalbos lygis?
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 10 16, 21:14)
linkiu, kad rastų pinigėlių finansavimui ir išvyktum į Turkiją - tada lauksim ilgo ilgo fotoraportažo  friends.gif 
nepamenu klausiau ar nelabai, bet koks tavo turkų kalbos lygis?

aciu mirksiukas.gif
na, as dalyvavau beginner 1 grupeje. Kaip Sufi sake, is tikruju, privalumas yra didelis tame, kad jauti kazkokia atsakomybe atsisest ir bent karta per savaite pasimokyt kalbos, padaryt namu darbus. Ir sakau, mes buvom tas ju pirmasis blynas ir jie sake labai daug ka keis dabar, tai gali buti, kad jau jums pasitaikys jau geresnes kokybes kursai. na, o as prisijungiau taip pat prie beginner 2, tad turesiu galimybe palyginti, kaip jiems seksis. na, tikiuos, kad islaikysiu egzamina ir leis mane i antra lygi unsure.gif o tai dar gali buti, kad teks likti antriems metams blush2.gif
Atsakyti
Sveikos paneneles,
ziuriu cia yra nemazai jau pramokusiu turku kalba?! gal kas galetu man padeti ? ir isverstu is turku kalbos i lietuviu siuos zodzius:
" Askim seni ilk gördügüm günden beri unutamiyorum bende öyle bir iz biraktin ki kalbimin yarisini aldin bende senin kalbinin yarisini almak için mücadele..."

Atsakyti
Mieloji mano, aš negaliu tavęs pamiršti nuo pirmo mūsų susitikimo. Tu pasiglemžei mano širdį, aš užkariausiu tavąjąsmile.gif
PS vertė man turkas, nes aš nepasitikėjau savo turkų kalbos žiniomis. bet pagrindą supratau. ach, kokia šaunuolė biggrin.gif
Atsakyti
Aciu Tau labai Turkisch uz vertima smile.gif
nes labai jau smalsumas kamavo kas ten buvo parasyta, o issiversti pati nelabai sugebejau smile.gif
Atsakyti