Sveikos gyvos...
įsibrausiu į jūsų būrį... trumpai: mokausi, nes prieš uošvius gėda, kai susikalbėti negaliu
Sufi... dėkui už tavo pamokėles... gal daugiau galima
QUOTE(kcrains @ 2008 09 26, 12:58)
Sufi... dėkui už tavo pamokėles... gal daugiau galima
Malonu, kad esu naudinga. Šiandien sakiau pratęsiu... Kaip nors Pirma turiu pribaigti žiūrėti Draugus, nes pasidariau priklausoma nuo jų, gerai, kad jau 10 sezoną žiūriu, tai turkų k. pamokos bus pirmoje vietoje
QUOTE(salam_miglius @ 2008 09 19, 15:22)
Gal butu norinciu, kartu eiti privacias turku kalbos pamokas Kaune pas VDU destytoja Aleksandra Ismailova. Man vienai paciai kaip ir per brangu, o keliese butu super. As kol kas Turku kalbos dar nesimokinau, taip kad pradesiu nuo 0, siaip ketinu vaziuoti i Turkija mokytis su Erasmus, taip kad butinai reik ismokt Turku.
Na ir kaip sekasi ieškoti
QUOTE(kcrains @ 2008 09 26, 21:56)
Na ir kaip sekasi ieškoti
siandien buvo pirma paskaita, buvom keturiese
QUOTE(salam_miglius @ 2008 09 30, 22:36)
siandien buvo pirma paskaita, buvom keturiese
Cia vdu? pas Alexandra?
gal jau kokią literatūrą jis nurodė iš ko mokinsitės? Gal yra kokia knyga... tik mes nežinom
VDU Alexandras moko is Turkce ogreniyoruz ir turi tam mokymuisi is tu knygu parenges toki kaip ir zodyneli.
Turiu pirmo, antro ir trecio lygio knygos kopijas Ale Tomer knygos bence idomesnes, nes TURKCE OGRENIYORUZ labai jau tokios is krakusmecio...
Turiu pirmo, antro ir trecio lygio knygos kopijas Ale Tomer knygos bence idomesnes, nes TURKCE OGRENIYORUZ labai jau tokios is krakusmecio...
o kuris cia laikotarpis krakusmetis
krakusmetis, tokia idomis israiska, reiskianti laika pries kracha, sumaisti ir t.t. nu tarkim tokios istorines knygeles, pagyvenusios laiko atzvilgiu , bet gramatika mokantis koks skirtumas, kad jos nuobodzios. Bet kai as nuvaziavau tai supratau, kad visiskai nemoku susikalbeti apart ISTASYONda temos
Merginos, ar kuri bandėte dalyvauti www.turkishclass.com pamokose (turiu galvoje dalyvavimą klasėje, namų darbų ruošimą, testo laikymą)? Papasakokit... ar patiko, kaip mokytojai ir pan.
QUOTE(kcrains @ 2008 10 03, 20:39)
Merginos, ar kuri bandėte dalyvauti www.turkishclass.com pamokose (turiu galvoje dalyvavimą klasėje, namų darbų ruošimą, testo laikymą)? Papasakokit... ar patiko, kaip mokytojai ir pan.
Aš šiandien kaip tik pasiprašiau į pamokas žinau, kad saullutei dalyvavo.