pas tave turkiškas pc/laptopas?
na as supratau kad ten ten gyvenancıos bendrauja...bet pırma ka perskaıcıau taı apıe maısta..taı ır pasakıau kad negamınu
pırktas turkıjoj...bet kartaıs pamırstu ısıjungtı englısh ısıjungtı
pırktas turkıjoj...bet kartaıs pamırstu ısıjungtı englısh ısıjungtı
o ten jau pastoviai gyveni? vyras, šeima?
oj ne...ne..ne... dar nepastovıaı...ır bıjau pastovıaı apsıgyventı.... nes nesveıkaı svorıo po kıekvıenos vasaros prıaugu ....
seımos kolkas nera...vyro ırgı.... bet grazus zıedas ant pırsto jau sedı .....
seımos kolkas nera...vyro ırgı.... bet grazus zıedas ant pırsto jau sedı .....
Gal butu norinciu, kartu eiti privacias turku kalbos pamokas Kaune pas VDU destytoja Aleksandra Ismailova. Man vienai paciai kaip ir per brangu, o keliese butu super. As kol kas Turku kalbos dar nesimokinau, taip kad pradesiu nuo 0, siaip ketinu vaziuoti i Turkija mokytis su Erasmus, taip kad butinai reik ismokt Turku.
na viena yra ketinti važiuoti, kita yra jau būti laimėjus ir tikrai važiuoti
tai kuris variantas?
tai kuris variantas?
tada laikau už tave
QUOTE(salam_miglius @ 2008 09 19, 15:54)
Na konkurso rezultatai bus tik spalio viduryje, tai dar nezinau 100%, taciau mano fakultetas labai mazas ir norinciu i Turkija gali is vis be manes daugiau nebuti, bent taip koordinatore sake, o ir siaip universitetas dvi vietas turi i ta universiteta Turkijoje, taip kad sansu daug
Na tai didziausios sekmes, o nejaugi paskaitos vyks ne anglu kalba? AS jau kaip ir du smestrus mokiausi kalba dar ir Turkijoj mokiausi ir vis tiek jauciuosi taip, kad universitete ne pyrageliai butu... jei paskaitos tik turkiskai, bet kita vertus Turkai labai jau FLEXIBLE people
Labas, as irgi studijuoju VDU ir buvau pasiemus turku kalba, bet kadangi nesusirinko pakankamai zmoniu musu buvo 2 ar 3) todel paskaitos nebevyksta;( sake bandyt kita semestra. bandysiu mokytis pati:) dar labai noreciau isvykti ten studijuoti, riektu gal bandyt per erasmus arba yra kazkokia nauja programa campus europae bet apie tai dar nezinau nieko