Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

QUOTE(Turkish @ 2008 08 21, 22:01)
O kodėl susidomėjai? wink.gif

Na susidomejau ne tik turku kalba,bet ir pacia Turkija.Turkijos paprociais,kultura,religija ,muzika ir t.t
Ir siaip ateiti noreciau sieti butent su Turkija smile.gif
Atsakyti
Visvien išlieka klausimas KODĖL? biggrin.gif Mylimasis, simpatijos?
Atsakyti
Ne,ne jokie cia mylimieji nagu neprikiso biggrin.gif
Na buvau Turkijoje ir labai ten patiko.Todel nusprendziau daugiau apie ja suzinoti,o kuo daugiau suzinau,tuo norisi dar daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 22, 23:23)
Visvien išlieka klausimas KODĖL? biggrin.gif Mylimasis, simpatijos?

Man irgi ne is ne is to atejo noras gyvent turkijoj,mokintis kalba,ir t.t. ir pan lotuliukas.gif
Ir joks mylimasis neprikiso nagu nono.gif
Bendrai prikiso,tik tolimas jis man ax.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Va va, iš pradžių čiulbat, kad oj oj niekas, o po to ką ax.gif
Kaip sekasi mokytis? aš jau gėrimus ir maistą kremtu
Ajira - esi visiška pradedančioji? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 08 28, 16:05)
Va va, iš pradžių čiulbat, kad oj oj niekas, o po to ką  ax.gif 
Kaip sekasi mokytis? aš jau gėrimus ir maistą kremtu
Ajira - esi visiška pradedančioji?  4u.gif

Nea ne visiskai 4u.gif jau galiu sakitytis prie pazengusiuju blush2.gif
Atsakyti
ah cok iyi, bende ax.gif
Nasilsin ve adin Aira?
Atsakyti
Kızlar nerelerdesiniz, bakıyorum heves kaçtı herkezde lotuliukas.gif En kolay Türkce öğrenme yolu - bir Türkle evlenmek lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
Supratau vos kas antrą žodį ohmy.gif
Gal išverstum ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kobryte @ 2008 09 04, 14:52)
Kızlar nerelerdesiniz, bakıyorum heves kaçtı herkezde lotuliukas.gif  En kolay Türkce öğrenme yolu - bir Türkle evlenmek lotuliukas.gif  tongue.gif

Vertimas _ mergyes kur issilakstet,ziuriu kad praejo ikvepimas(noras) pas visas:Pats lengviausias turku kalbos mokymosi budas- işteketi uz turko lotuliukas.gif
Atsakyti
tai štai koks vertimas smile.gif
Pas mane tai noras nepraėjo, tik mokslai spaudžia, kaip papildomo laiko ir nelieka turkų kalbai, o jei ir turiu, tai ilsėjimąsi renkuosi. Ech, užtad turim potencialią pagalbininkę čia wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 09 04, 19:27)
tai štai koks vertimas smile.gif
Pas mane tai noras nepraėjo, tik mokslai spaudžia, kaip papildomo laiko ir nelieka turkų kalbai, o jei ir turiu, tai ilsėjimąsi renkuosi. Ech, užtad turim potencialią pagalbininkę čia wink.gif

blush2.gif nesu as profesionale o atvirksciau 100 procentine turku kalbos savamoksle. Kai teko mokytis turku kalbos nebuvo dar interneto , o ir zodynu rusu_ turku ar sunku buvo rastı net turcijoj, tai galima sakyti kad as işmokau iş Turku turku kalba. Kazkada ussukau i TÖMER'a Ankaroj tai jie nezinojo ka su manim daryti, nes kalbu tik su nezymiu akcento ,o rasyti nemoku lotuliukas.gif raşyba işmokau taip pat savarankişkai , bet visgi darau klaidu.
Atsakyti