Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

Türkçe konuşur musunuz? ax.gif
Atsakyti
Merhaba 4u.gif
Nasilsin? smile.gif

Na, as tai save baru doh.gif tingine esu doh.gif na, niekaip nesugebu taip normaliai atsisest ir susigalvot mokymosi sistema. o tai dabar ismokstu viena zodi, kita zodi, pasiziuriu kokia nors ju taisykle ir taip sokineju. dabar mokaus skaiciuoti, zodzius po truputi bandau isidemet, ivardzius kalu ir ta balsiu minkstuma, kietuma ir kaip ten prisideda ta -de ir -da). mokaus is turkishclass. super puslapis ir is tikruju ten labai viskas aiskiai isdestyta thumbup.gif dziaugiuos tik tiek, kad nors ir tingiai mokaus, bet susidomejimo dar nepraradau tongue.gif
Atsakyti
Nu kokia čia sistema? Aš jums pasakysiu, kaip aš turkų kalbą pramokau. ax.gif

Vieną kartą prisiregistravau saite, kuriame galima muziką parsisųsti. Ten kažkoks unikalus saitas, ne tik muzika dalintis galima, bet ir susipažinti, pačatinti. Prisiekiu visais šventaisiais, tame puslapyje tikrai neturėjau tikslų ką nors susirasti. Bet mane užkalbino toooks veršiaakis turkas, kad vos nuo kėdės nenukritau. Bet jis kalbėjo tik turkiškai ir vokiškai, o aš susišneku tik rusiškai ir angliškai. Atrodė, išsprūs gražuolėlis man iš rankų. Bet pasakiau, jam kad ben bir az turkce biliyorum... Nu ir prasidėjo. Kiekvieną vakarą po kelias valandas apsikrovusi žodynais bandžiau su juo susikalbėti.

Iš visos tos mūsų romantiškos istorijos tik vieną naudą ir gavau - smarkiai papildžiau savo žodyną smile.gif Sausas kalbų mokymasis ne man schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2008 07 27, 10:34)
Nu kokia čia sistema? Aš jums pasakysiu, kaip aš turkų kalbą pramokau. ax.gif

Vieną kartą prisiregistravau saite...
Sausas kalbų mokymasis ne man schmoll.gif

tai dabar ir as uzsiregistravau tam turkishclass, bet grynai tik tam, kad vertimus gauti. ten labai greitai isvercia thumbup.gif tai irgi pora turkiuku prisikabino, bet kad abu angliskai puikiai sneka, bet vienas sake, kai tik noresiu, jis su manim turkiskai kalbesis, kad ismokciau ka nors, tai matyt, teks naudotis Smurkos metodais mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
O tada reikia ir man ten uzsiregistruot smile.gif thumbup.gif negalvojau,kad ten taip sauniai,tik super pamokas is ten emiau ir mokiausi.. pramokau jau normaliai skaicius iki simtu,savaites dienas,kalbetis ten paklausti varda metus ir t.t. sekasi nesiseka biggrin.gif siaip yra jau tokia pradzia padaryta,beklausinedama dainas,vis aiskiau zinau,ka kiekvienas zodis reiskia,todel is tu zodziu jau lipdau sakinius,gal ne visiskai taisyklingus,bet esme tikrai supras kiekvienas.
Reikia ir man ten uzsiregistruot thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 28 liepos 2008 - 12:41
Sveikos!Kur dingusios?
Benarsydama labai gera daikciuka radau.Programa panasiai kaip alkonas.Turku-anglu zodynas thumbup.gif
http://www.turkishdi...et/download.php
Atsakyti
Aš tai naudoju www.seslisozluk.com
Irgi labai geras
Atsakyti
seniai čia besilankiau ax.gif
Turkų dar mokausi kasdien, perpratau maždaug galūnes, priesagas, bet dar toli iki gražių sakinukų surezgimo. Bet stūmuosi stūmuosi, draugas sako - kasdien vis labiau mane nustebini thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos visos!Turiu geru naujienu vis dar besimokanciom ir besidominciom turku kalba.Kiekviena diena 20h musu laiku vyksta virtualios turku kalbos pamokos!!!Pamokos trukme viena valanda.Pamoka veda patyres mokytojas.Jei norite galite tiesiogiai bendrauti su juo,daryti pratimus,o jums jis istaisys klaidas.Jei neturite mikrofono ar nedristate kalbeti,galite rasyti ,,chate,, kuris yra desneje puslapio.
Pamokos vyksta anglu kalba.Tai visiskai nemokama.
Tad pasiruoskite sasiuvinius,tusinukus pasigarsinkite koloneles ar ausines,ir i darba,sekmes!!!
http://webmeeting.di...Available=false
Kanalo pavadinimas erdinc
Jei nusprendete pamokos metu kalbeti su mokytoju ateikite 10 ar 15min anksciau ir pratestuokite mikrofonus.
Sekmes!!!
Atsakyti
Ech, galėtų ir dieną pamoką padaryt, nes aš neįsįvaizduoju, kaip man prisiverst mokytis wacko.gif Va sėdžiu, nieko neveikiu, bet galiu bet ką veikti, tik ne mokytis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 08 07, 11:22)
Ech, galėtų ir dieną pamoką padaryt, nes aš neįsįvaizduoju, kaip man prisiverst mokytis wacko.gif Va sėdžiu, nieko neveikiu, bet galiu bet ką veikti, tik ne mokytis lotuliukas.gif

Aš kai svečiavausi pas minik, jinai man papasakojo, kaip turkų išmoko. Tikrai nelankė jokių kursų ir prie vadovėlių nesėdėjo. Tiesiog visą dieną nesiskirdavo su anyta, kuri rodydavo į daiktus, sakydavo jų pavadinimus turkiškai, o ką nors veikdama, pavyzdžiui, džiaustydama drabužius, sakydavo, ką ima ir ką daro...
Atsakyti
Demesio sekanti pamoka vyks sestadieni!!!
Atsakyti