Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

Teko pabuvoti ir keliuose ne kurortiniuose miesteliuose =) visgi esu stambulo gerbeja =)))
is tikro kaip keista, kad tavo meile turkijai atsirado dar jos neaplankius =) nes paprastai visi jos nemegsta, ir ypac turku =)))) reikia visus itikinet, kad turkai beveik tokie patys kaip mes, tik biski kitokie =))))
o tai kaip atsirado daug draugu turku? =) ir kaip uzgime ta meile turkijai? =)
Atsakyti
čia mes žiaurų off topic stumam, bet who cares biggrin.gif
Man ir begeliniai keista, kad kažkaip susidomėjau tokių musulmonišku kraštu. Metų bėgyje žinau apie visus Atatiurkus ir kurdų terorizmą, domiuosi šventėmis, religija ir pan. Bijau tik vieno - nuvažiavus nenusivilti biggrin.gif O simpatija Turkijai atsirado su interneto įvedimu. Visas pasaulis pasiekiamas buvo smile.gif
Aš, beje, dar labai jauna esu, tai man dar Turkiški malonumai prieš akis wink.gif O draugų tai kaip jau kažkur sakiau - milijonas n-tuoju laipsniu ! Bet buvau nuvykusi ir susitikti wink.gif
Atsakyti

ech, sorry del off topic =) bet taip smagu surast besidominciu turkija ir paklaust visko =)
jei patinka didelis surmulys ir demesys, tai manau tikrai neteks nusivilt =))
beje ana savaite per televizija rode apie stambula =) gal matet, filmuota medziaga gal labiau padeda susidaryt isudi, nei fotkes be garsu =)))) nes turkijoj garsu ojoj kiek daug =)
buvai nuvykus susitikt su draugais, bet nebuvai turkijoj =) hmm, idomu =)
Atsakyti
Buvau nuvykusi net į patį Vilnių biggrin.gif aš Utenoje gyvenu.
Nieko tokio, jei turi msn messengerį, gali duoti, paplepėsim šaltais vasaros vakarais apie šiltąją Turkiją !
Aš asmeniškai nesutikau realaus pažįstamo, kuris domėtusi TR, tad belieka tik "pasikalbėti su protingu žmogum" arba naudotis technologijų pagalba wink.gif
Atsakyti
Sveika saullutei 4u.gif

Faina veikla žadi užsiimti thumbup.gif Mano meilė Turkijai irgi prasidėjo ten dar nenuvykus, o bekalbant internetu su turkais biggrin.gif Turėjau neigiamą nusistatymą jų atžvilgiu, kadangi buvau mergaitė be smegenų ir savos nuomonės bei klausiau, ką kiti svaigsta doh.gif

Man čia kol kas gerai. smile.gif
Atsakyti
Sveika!

smagu isiliet i besimokanciuju buri ir sutikt azijoj esanciu lietuviu =)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saullutei: 20 liepos 2008 - 22:45
Selamlar kizlar, nasilsiniz bugun?

Ben de turkce ogrenmek istiyorum smile.gif
Atsakyti
Selam Smurka, iyiyim tesekkurler, sen nasilsin?
tamam thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 07 21, 09:20)
Selam Smurka, iyiyim tesekkurler, sen nasilsin?
tamam  thumbup.gif

ben coook iyiyim, sagol canim smile.gif

Ben bir az turkce konusuyorum, ama jei daugiau išmoksiu bus cok guzel lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smurka: 21 liepos 2008 - 11:08
Tai va tavo sakiniais mano turkų kalba ir apsiriboja, atsakyt jau nebežinočiau kaip biggrin.gif
Atsakyti
Aš gal ir daugiau moku, bet tik tada, kai aplinkybės priverčia. Na, kai reikia kalbėtis su turku, kuris nemoka tų užsienio kalbų, kurias moku aš. Po keletą dienų tekdavo tokiose draugijose praleisti, tai nori nenori žodžių bagažas pasipildo
Atsakyti
Ech kaip fainai jus cia!Jau ir paplepat!As ir gristu i jusu gretas..
Turkija tapo mano svajoniu krastu kur noreciau gyventi..Beje ten dar niekada neesu buvus,bet planuojam kita vasara ten apsilankyti..
Na nezinau,man turkai kaip ir visi kiti zmones..skiriasi tik realigija ir kultura..atsiranda zinoma ir tokiu kurie yra be galo ikyrus nori tik sekso,pasinaudoja merginom..bet manau kiekviena salis turi tokiu ,,geruoliu,, .Ne su vienu turku esu bendravus ir realiam ir virtualiam gyvenime.. ne vienas man sake: musu kultura yra issigimus ir iskreipta,ir ne visi turkai ir tokie nieksai..tokie dazniausiai sudaro toki ispudi apie mus,kad esam prasciausios klases zmones..
Na bet tenka pripazint ,kad ir lietuvoj yra visokiu..
Atsakyti