Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

Dabar mastau,galvoju,nnuo ko pradet mokytıs rımcıau,kad bent kokı sakını galecıau suregst...
nes dabar tu zodzıu nemazaı zınomu padrıkaı,ır nıeko gero taı neduoda.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 19, 16:10)
Dabar mastau,galvoju,nnuo ko pradet mokytıs rımcıau,kad bent kokı sakını galecıau suregst...
nes dabar tu zodzıu nemazaı zınomu padrıkaı,ır nıeko gero taı neduoda.. doh.gif

Mano dienoraščio pamokas peržiūrėk. bigsmile.gif Čia jau gramatikos pradeda reikėt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 07 19, 16:14)
Mano dienoraščio pamokas peržiūrėk. bigsmile.gif Čia jau gramatikos pradeda reikėt smile.gif

Na,kaip tau sekas mokytis? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 19, 21:20)
Na,kaip tau sekas mokytis? smile.gif  4u.gif

Aš tingiai, bet kol rašau pamokas, tai viską galvon deduosi thumbup.gif Ir daug ką atsimenu paskui.
Atsakyti
QUOTE(Sufi @ 2008 07 19, 21:22)
Aš tingiai, bet kol rašau pamokas, tai viską galvon deduosi thumbup.gif Ir daug ką atsimenu paskui.

man tai labai padeda visokiu straipsniu skaitymas verciant zodzius ,ir begalo dainu klausimas ir Rosetta Stone programa thumbup.gif
O is kur tu tas pamokas trauki? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 19, 21:36)
man tai labai padeda visokiu straipsniu skaitymas verciant zodzius ,ir begalo dainu klausimas ir Rosetta Stone programa thumbup.gif
O is kur tu tas pamokas trauki? thumbup.gif

Iš angliško vadovėlio smile.gif
Atsakyti
Sveikos!

Jusu aktyvus turku kalbos mokymasis mane paskatino uzsiregistruoti psl =)
nors dar tik katik pradejau mokytis, bet turiu geru noru kibt i sios kalbos mokymasi rimtai =) o priezastis tai tokia, kad yra tikimybe isvaziuot savanoriaut nuo sio rudens i stambula =)

labai gera tema uzvedet!
aciu =)
Atsakyti
Saullutei, oh kaip tik šiandien skaičiau apie volunteers in Turkey wink.gif
Jeigu nuo šio rudens, tai nebedaug beliko !
O tiksliau ką veiksi Stambule?
Atsakyti
Aga, labai nebedaug laiko liko =) bet kadangi nezinau ar tiksliai bus taip, todel ir taip pasyviai elgiuos =)))) nuo rudens, tai prasidetu visas geris spali ( juk dar biski laiko yra )=)))
o savanoriavimas butu organizacijoje, tai ir darbas ofise, ir su vaikais, ir campuose vasara =) toks viskas apie nieka =) bet be turku kalbos ten ne is vietos, todel reikia skubiai mokytis.
o ka, gal ir pati susidomejai savanoriavimu turkijoje?

Atsakyti
Labai sveikintina profesija, tikrai įgauni patirties, gebėjimo spręsti problemas tiek vienas, tiek būryje bendraminčių, o kur dar kalbą išmoksi.. bet gyvenimo tam nešvaistyčiau smile.gif na čia gal ir per aštrus žodis. Geriau imti toje šalyje darbelį legalų, keltis stažą (jei lieki) ir pan.
Atsakyti
Na kiekvienam savo =) pirmiausia norisi tiesiog paziuret, kas ten per gyvenimas =) o paskui bus matyt kas kur kaip ir su kuo =)
o pati ar jau buvus turkijoj? ir ar suzavejo galimas gyvenimas ten? ar tik seip patinka turku draugu turet =)
Atsakyti
Teisybė, norisi tikro gyvenimo pažiūrėti. Bet manau įdomu būtų paviešėti ten ne kuroritniuose miestuose. Pamatytum tikrąją Turkiją smile.gif
Ne, aš tik planuoju ateity ten apsilankyti, ir visus priblokšti savo turkų kalbos žiniomis biggrin.gif
Atsakyti