Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

QUOTE(Partena @ 2008 07 13, 15:16)
aš ir dabar sėdžiu ir mokausi, suėda ištisas dienas tai.
Žaviuosi Turkija, ta kalba tokia senoviška atrodo, apskritai mane viskas masina susiję su Turkija, todėl ir nusprendžiau smile.gif
Mane erzina kad aš žodžių mintinai tingiu mokytis, apžvelgiu viską ir sakau - tą atsiminsiu, tą irgi, o po tikrovei nifigą nebepamenu jau po 10 minučių biggrin.gif

o tu kıekvıena dıena savo uzrasus 10 mınucıu paskaıtyk, nekaldama nuo pradzıu ıkı galo, po menesıo prısımınsı dauguma zodzıu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatica @ 2008 07 11, 11:15)
sveikos,
as dar norejau del tarimo pasiklaust.
kaip skaityt zodzius, kurie turi dviguba priebalse? pvz., kapattı. kaip tariu? kaip viena T ar du kartus kartoju pabreztinai (kaip zodyje pussesere).
g.gif

gal Lane ar Piene zinos? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zlatica @ 2008 07 13, 16:50)
gal Lane ar Piene zinos?  ax.gif

jo panasıaı kaıp pussesere, nera labaı pabreztınaı, bet skırıası nuo vıenos prıebalses tarımo, sıek tıek ılgıau tarıama. Tarıma sunku paaıskıntı, reıkıa ısgırstı ax.gif smile.gif
Atsakyti
tai čia žiūriu dauguma turi su kuo turkiškai bendrauti ir gyvai girdi kalbą, o aš tai tokių pažįstamų neturiu g.gif jaučiu man kolkas šitas reikalas gaunasi utopija unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Deisi @ 2008 07 13, 23:37)
tai čia žiūriu dauguma turi su kuo turkiškai bendrauti ir gyvai girdi kalbą, o aš tai tokių pažįstamų neturiu  g.gif jaučiu man kolkas šitas reikalas gaunasi utopija  unsure.gif

nepergyvenk, tu ne viena tokia drinks_cheers.gif mirksiukas.gif as irgi neturiu pazistamu, bet vistiek noriu ismokt, nes noriu susipazint ateity lotuliukas.gif
Atsakyti
oh vakar draugas per web kemerą atsivedė pusborlius ir pašnekėjo. Totaliai pamečiau galvą ax.gif
Štai kur stimulas vėl mokytis thumbup.gif
Atsakyti
tos kurıos neturı galımybes gırdetı turku kalbos sıulau pasızıuretı ır pasıklausytı turkıskos tv

samanyolu tv

reıkıa spaustı canlı yayın

trt tv

sıek tıek bus naudos 4u.gif ypac zıurınt ıvaırıas vaıkıskas laıdas ax.gif
Atsakyti
lygiai taip pat aš mokausi žiūrėdama vaikiškas laidas, tai ten spalvas, skaičiuot išmokau biggrin.gif
Daugiau turkiškų kanalų http://mediahopper.com/
Atsakyti
QUOTE(Turkish @ 2008 07 14, 13:48)
lygiai taip pat aš mokausi žiūrėdama vaikiškas laidas, tai ten spalvas, skaičiuot išmokau biggrin.gif
Daugiau turkiškų kanalų http://mediahopper.com/

Abi atsinaujinom su vardais biggrin.gif
Atsakyti
Ūt, kokie sutapimai biggrin.gif
Lane buvai, regis
Atsakyti
Taip, teisingai smile.gif
Atsakyti
liuks nuorodos thumbup.gif
galėsiu atostogas turiningai praleisti rolleyes.gif
ir po metų kitų drąsiai važiuoti į kokį Beleką ax.gif
Atsakyti