Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

QUOTE(Lane @ 2008 07 10, 19:30)
Gramatika išdėstyta nebus. Čia labiau kalbos supratimui lavinti matant paveikslėlius. Bet gramatikos galima daug kur rast smile.gif

nu aisku 4u.gif dar nemaciau tos programos, bet jau isivaizduoju, kokia ji veiksminga 4u.gif
Atsakyti
sveikos,
as dar norejau del tarimo pasiklaust.
kaip skaityt zodzius, kurie turi dviguba priebalse? pvz., kapattı. kaip tariu? kaip viena T ar du kartus kartoju pabreztinai (kaip zodyje pussesere).
? g.gif
Atsakyti
kur visos? unsure.gif
Atsakyti
dar paklausiu.

jei kas nors kur nors uzmatysit sarasa daiktavardziu - isimciu, kuriu daugiskaitos daryba ir siaip priesagu deliojimas nepaklusta vowel harmony, gal galite ideti nuoroda?

(saat, harf, vaat, kalp........gal ir daugiau yra? g.gif )
Atsakyti
Penktadienis gi juk, ne visos namie lieka prie turkų kalbos ;D
mhm, jeigu rasim, tai žinoma pasidalinsim.
Atsakyti
Rosetta Stone programai uzteks 700MG talpos diskelio? g.gif Bijau, kad man tokio neuzteks verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 07 12, 12:56)
Rosetta Stone programai  uzteks 700MG talpos diskelio?  g.gif  Bijau, kad man tokio neuzteks  verysad.gif

Užteks, ji užima virš 400 MB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 12, 12:57)
Užteks, ji užima virš 400 MB smile.gif

o, labai gerai tada bigsmile.gif siandien jau isirasysiu, ziuresim ar veiks bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif

Kaip miela atrasti sia tema wub.gif
Pagalvojau, galeciau prisijungti prie jusu, ir kartu mokytis, o gal net ir kai ko pamokyti smile.gif Turku kalbos truputuka mokiausi praeita rudeni, igijau pagrindus, tada pavasario semestrui buvau isvaziavusi i Turkija pagal erasmusa pasimokyt... ir tai buvo bene ispudingiausias pusmetis mano trumpam gyvenimely wub.gif
Taigi turku kalbos mokiausi is vietiniu, tad pagrindus rasymo, tarimo turiu gerus, gal su gramatika prasciau, tik 5 laikus zinau... o ju ten daugiau biggrin.gif bet zodyna uztat prasiturtinau gerokai ivairiose srityse cool.gif Tai va, jei turit kokiu klausimuku, i kuriuos galeciau atsakyti, rasykit.
dar turiu visa mokomaja knyga (atsviesta) su pratybom, tai is ten pasimokau kai netingiu...
Stengsiuos pabendraut cia su jumi, ir pasikartot kai kuriuos dalykus, nes bijau kad ilgai nebendravus, kalba pasimirst gali doh.gif
Atsakyti
Šaunu, sveika prisijungus 4u.gif Labai gerai bus turėt daugiau pažengusių žmonių mirksiukas.gif 5 laikai tai labai daug blink.gif Iš kur ten dar jų yra biggrin.gif
Atsakyti
ai, ten tu laiku tai tik spek skaiciuot... nzn, pas juos prie laiku priskiriamos ir visokios dalyvines formos, ir nuosakos, tad sudejus taip ir gaunasi gerokai smile.gif
Atsakyti
gal gali pratybas ar ką tai nuskenuoti?
aišku tik tuo atveju, jei ten visiški pagrindai biggrin.gif
sveika prisijungus !
Atsakyti