Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

na va ıssıuncıau kas prasete uzrasus, su laıku galesıu kur ıkeltı gramatıkos, be to turıu vıena programele, bet nesugalvoju kaıp galecıau ja pasıdalıntı su kıtomıs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 17:23)
as dar kazkaip galvoju,kad reikia issiverst kuo daugiau svarbiu zodziu i turku kalba ir juos ismokt..ir manyciau taip mokytis kalbeti ir suprasti bus daug lengviau,nei is pat pradziu kalt gramatikos taisykles.. blush2.gif

o as manau,kad svarbiau pirma gramatika pramokt,o zodynas tada pleciasi automatiskai.nes jei nezinodama gramatikos ieskosi zodzio ne bendraja forma zodynuose zodzio gali nerasti .. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(piene78 @ 2008 07 09, 17:43)
na va ıssıuncıau kas prasete uzrasus, su laıku galesıu kur ıkeltı gramatıkos, be to turıu vıena programele, bet nesugalvoju kaıp galecıau ja pasıdalıntı su kıtomıs ax.gif

aciu,jau gavau smile.gif
o gal DC++ programa naudojat?tai butu galima pasidalint arba per skype daugiau nzn kaip
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 09, 17:51)
o as manau,kad svarbiau pirma gramatika pramokt,o zodynas tada pleciasi automatiskai.nes jei nezinodama gramatikos ieskosi zodzio ne bendraja forma zodynuose zodzio gali nerasti .. blush2.gif
Papildyta:
aciu,jau gavau smile.gif
o gal DC++ programa naudojat?tai butu galima pasidalint arba per skype daugiau nzn kaip

na galıu pabandytı per msn atsıustı, ıs to adreso ıs kurıo ır uzrasus sıuncıau ax.gif

o gramatıka ar pokalbıus pradetı labaı prıklauso nuo zmogaus tıpo, man atrodo abu varıantaı gerı thumbup.gif
Atsakyti
DEKUI,labai gera medziaga atsiuntei! 4u.gif
Papildyta:
Dar norėjau paklaust.. c raidė,tariasi kaip dž? o j kaip ž?
Atsakyti
Štai mano žadėta Rosetta Stone:

1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis

Reikia parsisiųsto aplanko turinį įrašyti į CD, kitaip instaliuota programa neveiks man atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 21:06)
Dar norėjau paklaust.. c raidė,tariasi kaip dž? o j kaip ž?

Taip 4u.gif

Surašiau abėcėlę ir tarimus
1 pamoka iš mano vadovėlio
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 21:06)
Štai mano žadėta Rosetta Stone:

1 dalis
2 dalis
3 dalis
4 dalis

Reikia parsisiųsto aplanko turinį įrašyti į CD, kitaip instaliuota programa neveiks man atrodo g.gif

o kokia cia programa,ka ji daro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 21:31)
o kokia cia programa,ka ji daro  blush2.gif

Skirta pradedantiems, programa angliška.
Darydama pratimus mokaisi turkų kalbos pradedant žodynu ir su kiekviena pamoka sunkėja. Duoda 4 paveikslėlius, pasako apibūdinimą ir turi išsirinkti teisingą. Gali rinktis, kad tau pasakytų ir parašytų apibūdinimą, galima tik vieną iš jų. Galima pasirinkti kalbėjimą, taip tikrintis tarimą, galima rašyti diktantą.

Iš manęs bloga aiškintoja blush2.gif Bet programa tikrai padeda įsiminti ir gerai praleisti laiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 21:56)
Skirta pradedantiems, programa angliška.
Darydama pratimus mokaisi turkų kalbos pradedant žodynu ir su kiekviena pamoka sunkėja. Duoda 4 paveikslėlius, pasako apibūdinimą ir turi išsirinkti teisingą. Gali rinktis, kad tau pasakytų ir parašytų apibūdinimą, galima tik vieną iš jų. Galima pasirinkti kalbėjimą, taip tikrintis tarimą, galima rašyti diktantą.

Iš manęs bloga aiškintoja blush2.gif Bet programa tikrai padeda įsiminti ir gerai praleisti laiką smile.gif

aha tikrai gera thumbup.gif dekui,labai jau antra dali siunciuosi bigsmile.gif
Atsakyti
Lane, piene78 aciu uz programas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Galiu ir as jungtis prie besimokanciu turku kalbos? ax.gif mane sieja su ja vienas zmogeliukas wub.gif kol kas praktiskai nieko nemoku, bet pazadu perskaityti visa temele ir pasivyti jus smile.gif
gal zinote koki masininio vertimo puslapi? 4u.gif
Atsakyti
Selam, alexxxia !
Junkis wink.gif Kažkur interneto platybėse buvau radusi sound dictionary, bet niekaip neberandu...
O žodynų nuorodų atrodo buvo praeituose puslapiuose, bet asmeniškai man jų dar nereikia, tai nežinau ...
Papildyta:
Mielosios, ką čia daryti su atsisiųstais failais? išekstraktuoti jų nereikia???
Tiesiog įrašyti į cd??? Nesigliaudau tokiuose dalykuose
Atsakyti