na va ıssıuncıau kas prasete uzrasus, su laıku galesıu kur ıkeltı gramatıkos, be to turıu vıena programele, bet nesugalvoju kaıp galecıau ja pasıdalıntı su kıtomıs
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 17:23)
as dar kazkaip galvoju,kad reikia issiverst kuo daugiau svarbiu zodziu i turku kalba ir juos ismokt..ir manyciau taip mokytis kalbeti ir suprasti bus daug lengviau,nei is pat pradziu kalt gramatikos taisykles..
o as manau,kad svarbiau pirma gramatika pramokt,o zodynas tada pleciasi automatiskai.nes jei nezinodama gramatikos ieskosi zodzio ne bendraja forma zodynuose zodzio gali nerasti ..
Papildyta:
QUOTE(piene78 @ 2008 07 09, 17:43)
na va ıssıuncıau kas prasete uzrasus, su laıku galesıu kur ıkeltı gramatıkos, be to turıu vıena programele, bet nesugalvoju kaıp galecıau ja pasıdalıntı su kıtomıs
aciu,jau gavau
o gal DC++ programa naudojat?tai butu galima pasidalint arba per skype daugiau nzn kaip
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 09, 17:51)
o as manau,kad svarbiau pirma gramatika pramokt,o zodynas tada pleciasi automatiskai.nes jei nezinodama gramatikos ieskosi zodzio ne bendraja forma zodynuose zodzio gali nerasti ..
Papildyta:
aciu,jau gavau
o gal DC++ programa naudojat?tai butu galima pasidalint arba per skype daugiau nzn kaip
Papildyta:
aciu,jau gavau
na galıu pabandytı per msn atsıustı, ıs to adreso ıs kurıo ır uzrasus sıuncıau
o gramatıka ar pokalbıus pradetı labaı prıklauso nuo zmogaus tıpo, man atrodo abu varıantaı gerı
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 21:06)
Dar norėjau paklaust.. c raidė,tariasi kaip dž? o j kaip ž?
Taip
Surašiau abėcėlę ir tarimus
1 pamoka iš mano vadovėlio
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 21:31)
o kokia cia programa,ka ji daro
Skirta pradedantiems, programa angliška.
Darydama pratimus mokaisi turkų kalbos pradedant žodynu ir su kiekviena pamoka sunkėja. Duoda 4 paveikslėlius, pasako apibūdinimą ir turi išsirinkti teisingą. Gali rinktis, kad tau pasakytų ir parašytų apibūdinimą, galima tik vieną iš jų. Galima pasirinkti kalbėjimą, taip tikrintis tarimą, galima rašyti diktantą.
Iš manęs bloga aiškintoja Bet programa tikrai padeda įsiminti ir gerai praleisti laiką
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 21:56)
Skirta pradedantiems, programa angliška.
Darydama pratimus mokaisi turkų kalbos pradedant žodynu ir su kiekviena pamoka sunkėja. Duoda 4 paveikslėlius, pasako apibūdinimą ir turi išsirinkti teisingą. Gali rinktis, kad tau pasakytų ir parašytų apibūdinimą, galima tik vieną iš jų. Galima pasirinkti kalbėjimą, taip tikrintis tarimą, galima rašyti diktantą.
Iš manęs bloga aiškintoja Bet programa tikrai padeda įsiminti ir gerai praleisti laiką
aha tikrai gera dekui,labai jau antra dali siunciuosi
Selam, alexxxia !
Junkis Kažkur interneto platybėse buvau radusi sound dictionary, bet niekaip neberandu...
O žodynų nuorodų atrodo buvo praeituose puslapiuose, bet asmeniškai man jų dar nereikia, tai nežinau ...
Papildyta:
Mielosios, ką čia daryti su atsisiųstais failais? išekstraktuoti jų nereikia???
Tiesiog įrašyti į cd??? Nesigliaudau tokiuose dalykuose
Junkis Kažkur interneto platybėse buvau radusi sound dictionary, bet niekaip neberandu...
O žodynų nuorodų atrodo buvo praeituose puslapiuose, bet asmeniškai man jų dar nereikia, tai nežinau ...
Papildyta:
Mielosios, ką čia daryti su atsisiųstais failais? išekstraktuoti jų nereikia???
Tiesiog įrašyti į cd??? Nesigliaudau tokiuose dalykuose