Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

QUOTE(Partena @ 2008 07 06, 23:16)
Tada mes būsime visiškai žalios abi. Aš tik bijau, kad pamesi entuziazmą ir vėl liksiu viena  verysad.gif 

As entuziazmo artimiausiu metu pamesti nezadu, nes pradejau gyventi Turkijoje, tai viena tikrai neliksi, tik as pirmom dienom turiu cia apsiprasti ir susitvarkyti svarbiausius dalykus, paskui jau rimtai kibsiu i turku k. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 11:41)
As entuziazmo artimiausiu metu pamesti nezadu, nes pradejau gyventi Turkijoje, tai viena tikrai neliksi, tik as pirmom dienom turiu cia apsiprasti ir susitvarkyti svarbiausius dalykus, paskui jau rimtai kibsiu i turku k. smile.gif

kokiam mieste gyvenat jei nepaslaptis? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 09, 11:57)
kokiam mieste gyvenat jei nepaslaptis? ax.gif

Ankaroje mirksiukas.gif

Temos dar neperskaiciau, valandos begyje tai padarysiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2008 07 07, 17:19)
güzel - grožis
galūnės
...
O jau žodyje kötü - blogis (gal taip verst biggrin.gif) galūnės yra su ta paskutine raide ü. Kada žinot, kad reikės prijungt to žodžio paskutinę raidę? aš visiškai susipudlavojusi

Aš tai tokius dalykus pagal klausą atsirankioju blush2.gif pvz kötüim neskamba, vadinasi i nereikia biggrin.gif

Už kažkiek laiko jau normaliai aš įsijungsiu ir dalinsiuos tuo, ką vadovėlyje rasiu smile.gif Gal vėliau net sugalvosim kokį tinklapį savo susikurti ir gražiai kartu gramatiką susirašysim bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 12:58)
Aš tai tokius dalykus pagal klausą atsirankioju blush2.gif pvz kötüim neskamba, vadinasi i nereikia biggrin.gif

Už kažkiek laiko jau normaliai aš įsijungsiu ir dalinsiuos tuo, ką vadovėlyje rasiu smile.gif Gal vėliau net sugalvosim kokį tinklapį savo susikurti ir gražiai kartu gramatiką susirašysim bigsmile.gif

turku kalboje dvieju balsiu susiliejimas neimanomas.tarp ju iterpiamas skiriamasis priebalsis y
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 09, 13:04)
turku kalboje dvieju balsiu susiliejimas neimanomas.tarp ju iterpiamas skiriamasis priebalsis y

Aaaa, tai bus kötüyüm, o aš kötüm galvojau biggrin.gif Oi reikia man vadovėlį griebt blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(charizsma @ 2008 07 07, 20:20)
o kaip tariasi tas sağol? zinau,kad raide ğ tarkim zodis eğer jis tariasi ejaž...o kaip su sağol?

ž ten neturėtų būti unsure.gif eer tarčiau.

Bet pastebėjau, kad kai kurie turkai po r raidės taria š švelnią g.gif Kaip čia yra? unsure.gif Pvz bir - birš
Atsakyti
sveikos.

radau dar viena puslapi, grynai priesagoms.
gal kam kada pravers - cia

tatli girl, aciu uz paaiskinimus.
savarankiskai mokantis daug klausimu lieka. noreciau i tikrus kursus, bet kad pasirinkimas.....
VU, maciau, kursai yra. gal esat girdeje kokiu atsiliepimu?
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2008 07 09, 13:19)
Aaaa, tai bus kötüyüm, o aš kötüm galvojau biggrin.gif Oi reikia man vadovėlį griebt blush2.gif
Papildyta:
ž ten neturėtų būti unsure.gif eer tarčiau.

Bet pastebėjau, kad kai kurie turkai po r raidės taria š švelnią g.gif Kaip čia yra? unsure.gif Pvz bir - birš

priklauso nuo to ka norite pasakyti jei norite pasakyti as esu bloga,negera tai ir bus kötüyüm o kötüm tai butu mano blogis
o sağol reiktu tarti sahol (h yra labai nezymi) beveik kaip saol gaunasi ta a tokia kaip prailginta
Atsakyti
gal zinot koki gera zodyna internete turku-anglu anglu-turku?
Viena toki esu radusi,bet puses zodziu neisvercia..
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2008 07 09, 14:55)
gal zinot koki gera zodyna internete turku-anglu anglu-turku?
Viena toki esu radusi,bet puses zodziu neisvercia..

Bandyk šitą www.seslisozluk.com
Atsakyti
Sugalvojau dėti pamokų turinį iš savo vadovėlio (Teach yourself turkish) į SM dienoraštį. Perrašinėdama ir pati geriau įsiminsiu, ir kažkam gali būti naudinga bigsmile.gif

Ir dar yra tokia programa Rosetta Stone įvairioms kalboms mokytis. Turiu turkų kalbai 1 lygiui. Galėsiu kada įkelti.
Atsakyti
as dar kazkaip galvoju,kad reikia issiverst kuo daugiau svarbiu zodziu i turku kalba ir juos ismokt..ir manyciau taip mokytis kalbeti ir suprasti bus daug lengviau,nei is pat pradziu kalt gramatikos taisykles.. blush2.gif
Atsakyti