Įkraunama...
Įkraunama...

Turkų kalbos kursai <ČIA>

pamokelıu galesıu atsıustı tık reıkıa man ju paıeskotı ax.gif kıtam kompe jos pas mane
Atsakyti
Būsiu dėkinga ;>
Atsakyti
as ir thumbup.gif
Atsakyti
Merhaba,nasilsilar?
norejau jungtis prie jusu.jau pradedu uzmirsti turku kalba kai jos nenaudoju sad.gif
butu puiki galimybe kartu pasimokyti.

Papildyta:
p.s turiu kelis filmus turku kalba,vadoveliu ir pora zodynu.jei ka sudomins galesiu pasidalinti wink.gif
Atsakyti
Merhaba, iyiyim tesekkurler, sen ? wink.gif
Tatli gir - net ir nikas susietas hehe. Vadovėlių? iš kur? ohmy.gif bet tikriausia rusų kalba, ne? Dalintis mes tikrai pasirašom ax.gif tik gaila pačios nelabai turim ką pasiūlyti
Atsakyti
kas norıt man ı az atsıuskıt savo el.pasta atsıusıu sıo beı to besımokancıoms turku kalbos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Partena @ 2008 07 08, 16:04)
Merhaba, iyiyim tesekkurler, sen ? wink.gif
Tatli gir - net ir nikas susietas hehe. Vadovėlių? iš kur? ohmy.gif bet tikriausia rusų kalba, ne? Dalintis mes tikrai pasirašom  ax.gif  tik gaila pačios nelabai turim ką pasiūlyti

bende iyiyim teşekür ederim smile.gif
vadoveliai yra sviesti anglu kalba.bet turiu pagal vien turkiska vadoveli hoca padaryta pagalbine vertimu knygute.as metus mokiausi turku kalbos VDU.tai viska turiu bet jau primirsau daug ka
Papildyta:
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 08, 16:58)
bende iyiyim teşekür ederim smile.gif
vadoveliai yra sviesti anglu kalba.bet turiu pagal vien turkiska vadoveli hoca padaryta pagalbine vertimu knygute.as metus mokiausi turku kalbos VDU.tai viska turiu bet jau primirsau daug ka

p.s Vytautas Magnus Üniversitesinde türkçe örendim smile.gif
Atsakyti
Merginos, gal isversit ka reiskia yarışmaya blush2.gif

Sunkiai sekasi man su asmenimis, nelabai suprantu g.gif gal kas turit kokios galunes dedasi po tam tikru balsiu? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo begike: 08 liepos 2008 - 17:14
QUOTE(begike @ 2008 07 08, 18:13)
Merginos, gal isversit ka reiskia yarışmaya  blush2.gif

Sunkiai sekasi man su asmenimis, nelabai suprantu  g.gif  gal kas turit kokios galunes dedasi po tam tikru balsiu?  blush2.gif  4u.gif

cia ne asmenys o linksliai.cia kryptininkas ( (einu i) varzybas,lenktynes)nors reiktu ziureti pagal sakini.
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 08, 18:28)
cia ne asmenys o linksliai.cia kryptininkas ( (einu i) varzybas,lenktynes)nors reiktu ziureti pagal sakini.

ne taip supratot blush2.gif ten klausiau ka konkreciai reiskia tas zodis, o su asmenimis ten atskira tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 07 08, 18:32)
ne taip supratot  blush2.gif  ten klausiau ka konkreciai reiskia tas zodis, o su asmenimis ten atskira tema ax.gif

tai as jum ir atsakiau ka tas zodis reiskia.nezinau konkretaus sakinio bet butent tokia forma kaip parasyta t.y i lenktynes (varzybas)
Atsakyti
QUOTE(tatli_girl @ 2008 07 08, 18:37)
tai as jum ir atsakiau ka tas zodis reiskia.nezinau konkretaus sakinio bet butent tokia forma kaip parasyta t.y i lenktynes (varzybas)

sita supratau, bet paskui dar paraset kad ten ne asmenys o kryptininkai g.gif tai as nesuprantu asmenu...moku tuos im, sin, o, iz, siz, ler.. kai zodis baigiasi priebalsiu, suprantu, dadedi tas galunes ir viskas, o kai balsiu, jau kitokias galunes reik rasyt, as nezinau kokias blush2.gif
Atsakyti