QUOTE(dontstop @ 2008 07 06, 22:56)
O aš viską stengiuosi pirkti pigiai. Nežinau, neteko dar nusivilti kokybe ir pirkti antrą kartą to paties daikto

Taigi posakis skūpus moka du kartus man negalioja

Man tai galioja - ne kartą tekę išmest pigų netikusį daiktą, tai dabar stengiuosi tokių nė nepirkt
Planuodama išlaidas, atsižvelgiu į savo finansines galimybes. Pvz, pagalvoju, kad su mano pajamom protinga išleisti drabužiams ne daugiau kaip tiek, kosmetikai - tiek ir t t ir limito neviršiju.
Panašiai ir aš: nusiteikiu, kad batus galiu pirkt už tiek ir tiek, rankinę - tiek ir tiek, kelnes - tiekk ir tiek ir t. t. Jei jau kas labai patinka, tai kartais viršiju limitą, bet proto ribose

Iš kitos pusės visada stengiusi pirkt ne vienam sezonui, tai padalijus ne taip baisiai ir viskas atrodo
Kas liečia kosmetiką, tai vadovaujuosi tokia taisykle: kol priemonė nepasibaigė, neperku kitos. Tad visko turiu po vieną: šampūnus, tušus ir tt. Į grožio salonus nevaikštau, visas grožio procedūras pasidarau pati namie.
Aš irgi vienetinė - net kvepalų ir tų tik po vieną, nebent prėjusio sezono būna likę
Drabužiams taupau pirkdama per išpardavimus, nukainavimus, prisimezgu pati sau megztinių (savikaina megztinio būna 10 -20 lt).
Aš kažkaip perku tada, kada reikia - ne per išpardavimus

Nes per išpardavimus rizika nusipirkt nereikalingų daiktų
Daugiau lyg nieko nedarau

, visada savaime išeina, kad išleidžiu mažiau, nei uždirbu

Kol kas ir man taip buvo, bet paėmiau būsto paskolą, tai jaučiu, kad gali toliau taip jau nebūt....