Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursai

QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:15)
laba diena  blink.gif

mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO.
Kokie čia nepagrįsti kaltinimai????
jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur  blink.gif

kam dar reik įrodymų? ? ?
dedu tos fotosesijos kadrus prašom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit. mad.gif

velniava, susinervinau.  mad.gif

ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė???
akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda.

Geros Jums nuotaikos  4u.gif
Papildyta:
pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ???

Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 11:39)
Na labai atsiprašome tada šios mamytės, nes tikrai mačiau kažkur, aišku galėjo kažkas tada ir forumo iškelti ir kur panaudoti, bet prisiekiu nes nėra man čia ko išsigalvoti ar puldinėti kitų, tik aš ją 100 proc. mačiau kažkur jau  blush2.gif

ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...)
Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę cool.gif

toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo.
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 11:48)
ne GALĖJO iškelti o iškėlė, kito varianto čia nėra, jei kažkur tikrai matėt. (ar tik pasirodė kad matėt...)
Prašau netingėti ir surasti kur, už bausmę  cool.gif

toliau jau aš pati išsiaiškinsiu kokią kas teisę turėjo kažkur kitur dėti kaip savo.

Nu lyg ir atiprašiau, bet bausti tai jau jūs manęs neturite teisės, nuteis mane tik po mirties šiaip jau, o man dar nesivaidena pstikėkite, per jauna esu kad jau vaidentusi, ant kelių nesiklaupsiu, bet po 100 kartų neatsiprašinėsiu. doh.gif
Ir lygintuvo tikrai man negaila, jai ką galiu aš tau kaip prizą atsiūsti nes tris turiu 4u.gif
Nesinervuok 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 01 spalio 2008 - 11:26
O net jei matei kitur, kas čia tokio? Kitur sm taisyklės tam pačiam žmogui savo nuotraukų publikuot nedraudžia. Tai net jei ir būtų matyta KITUR kam pulti žmogų, o ne visų pirma pagalvot, kad gal čia jis pats kažkur kitur įdėjo?

Na šiuo atveju panašu, kad ne pats, bet taip pradėt nuo kaltinimo, kad iš kažkur pavogė... unsure.gif doh.gif Aš pvz. visų pirma tikrai pagalvočiau, kad čia to paties žmogaus darbelis tik publikuotas kitur ir tiek.
O jei jau bandot kaltint, tai bent kažką kas jūsų supratimu bent būtų panašu į įrodymus pateikit, o ne taip tėkšt, kad internetinė, o nei kur nei ką nežinau. Aišku internetinė. Dabar aiškiai yra internete. Konkurse sm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 spalio 2008 - 12:00
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 spalio 2008 - 12:05
jei pasakei A sakyk ir B. "kažkur mačiau <...> nesivaidena", nu tai ir klausiu kur, nes niekur kitur nepublikavau. Tad ir man dabar jau įdomu pasidarė ar čia iš piršto laužta istorija. Nereik tikėtis kad po tokių dalykų aš tiesiog tylėsiu. Kol įrodymų nepamatėt per až toliau krėtėt purvus... kaip galit sakyt nesinervuok. g.gif

Dėl to tik džiaugiuosi į jokį konkursą savo vaiko nuotraukos nededanti, kažkaip kad lygintuvą kažkur kažkas mano rodo tai ne taip baisu jei pasakytų kad vaiką kur kitur publikuoja...

Atsakyti
nu viskas man su jumis aišku.

ei, visi, ar nemanot kad vulgaru iš interneto rastą foto dėti kaip savo???
visi -o taip, liūdna, tegu krenta ant sąžinės jei tai tiesa.

Kai pasakai tiesą, lyg ir oi atsiprašau, bet tikrai kažkur mačiau, man nesivaidena.. o jei nori sužinot kur mačiau ieškok pati blink.gif

na, jo, pritrūkau žodžių.
bet dėl įdomumo, informuokit kas jei kur rasit kur kažkas mano foko neatsiklausęs publikuoja 4u.gif
Atsakyti
Tas ir yra, kad nemokame gražiai, neužgaunant kitų išsiaiškinti tariamą arba ne melagystę mirksiukas.gif
Įsivaizduoju, kaip nemalonu būti neteisingai apdergtai console.gif , jausmas katastrofiškas
Tai dabar, jau kai viską įrodei-išrodei, tau neverta stoti kovon su tave apkaltinusia vagyste mergina irnesakyk.gif , nėr reikalo vargti irnesakyk.gif , už tave tai padarys SM mamos hihihi.gif
Užuojauta ir vienai, ir kitai pusei rolleyes.gif
Atsakyti
į kovą aš nestoju, gal kam ir aršiai pasirodė, bet stojau už savo teisybę.
aš į ją kreipiausi tik su vienu klausimu kur matė, bet man buvo leista suprast, kad tai esą mano pačios reikalas kur ji matė g.gif
palikim tai, aš tikrai niekad nieko neplagijuoju juk neįdomu taip.
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 13:16)
Gėdos turėtum

blink.gif
gal čia ne tuo adresu?

Pati žmogų nepateikdama jokių argumentų (kad ir nuorodos kur matyta)viešai įtarinėt nusigvelbus internetinę nuotrauką ima ir dar puola, kad nekaltai apkaltintas žmogus sureaguoja unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(NEWS @ 2008 10 01, 14:22)
Tai dabar, jau kai viską įrodei-išrodei, tau neverta stoti kovon su tave apkaltinusia vagyste mergina irnesakyk.gif , nėr reikalo vargti   irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 01, 16:00)
bet man buvo leista suprast, kad tai esą mano pačios reikalas kur ji matė  g.gif

taip išeina hihihi.gif
O šiaip šauni nuotrauka ir puiki fantazija, taip ir toliau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 01 spalio 2008 - 16:07
QUOTE(Karbynė @ 2008 10 01, 17:37)
jums tai nepasirodė nepriimtina, kai kitą pastatėt į tokią situaciją ar ne? wink.gif

Aš jau ponios atsiprašiau jai ką galite paskaityti atgal biški, ir per až atsiprašiau nors tai buvo traktuota kaip šmeištas, ką man dar padaryti doh.gif o jūs toliau mane čia kaip kokią raganą deginate wub.gif
Atsakyti
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 17:45)
Aš jau ponios atsiprašiau jai ką galite paskaityti atgal biški, ir per až atsiprašiau nors tai buvo traktuota kaip šmeištas, ką man dar padaryti  doh.gif  o jūs toliau mane čia kaip kokią raganą deginate  wub.gif

Niekas čia nedegina, tiesiog reikia už savo žodžius atsakyti mirksiukas.gif arba prieš rašant gerai pagalvoti ax.gif
Atsakyti