Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursai

Gera mintis drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kada ir koks bus naujas fotokonkursas? ax.gif
Atsakyti
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto verysad.gif Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis wub.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Ligitukas_: 24 rugsėjo 2008 - 15:59
QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 09 24, 16:58)
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  verysad.gif  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
2.Ir tikrai pasistengta, ir sugalvota, o ne svetima mintis  wub.gif 
user posted image

O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2008 09 24, 19:06)
O tai iš kur ta nuotrauka paimta??? Prašau nuorodą įdėti, o ne tik tuščiais kaltinimais žarstytis mirksiukas.gif

ir man idomu g.gif
Atsakyti
tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna verysad.gif aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė wub.gif
Atsakyti
Merginos ar nemanote kad yra per daug vulgaru konkursuose dėti internete rastas foto  verysad.gif  Jai konkursas foto, tai pasitelkite savo fantazijas, o čia suranda ir dar pirma vieta, fe, kad ir paskutinis konkursas:
1. Internetinė foto:
user posted image
user posted image

ar nemanote, kad jei kažką jau kaltinate vulgarumu, reikia tai pagrįsti?
Atsakyti
Tikrai laukiame naujų fotokunkursų biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2008 09 24, 20:53)
tikrai labai labai įdomu, nes jei iš tikro tai "svetima" nuotrauka, labai liūdna verysad.gif  aš už ją balsavau, labai labai ji man pasirodė wub.gif

niu žinokit ir man ta nuotrauka pasirodė laaabai matyta, bet nieko nerašiau, nes tikrai nežinau kur ir kada, o kaltinimais švaistytis neturiu jokio noro. Na, nepagautas - ne vagis. Jei jau ir ne autentiška ta foto, tai tebūnie žmogui ant sąžinės. O jei tikrai daryta - tai labai gražu, meniška ir pagirtina.
Atsakyti

blink.gif rodyk iš kur ištraukei unsure.gif
Atsakyti
1. Internetinė foto:
user posted image
user posted image

tikrai mineta nuotrauka nera is interneto..nezinau, kaip del minties, taciau si autore tikrai stengesi siam konkursui, asnet kelis variantus cia neidetus visos fotosesijos maciau..tikrai labai negrazu tai kalbeti neisikaiskinus visko schmoll.gif
Atsakyti
1. Internetinė foto:
user posted image

laba diena blink.gif

mintis MANO, idėja MANO, nuotrauka MANO, lygintuvas MANO.
Kokie čia nepagrįsti kaltinimai????
jei kas nukniso mano nuotrauką ir kurnors paviešino prašau parodyti kur blink.gif

kam dar reik įrodymų? ? ?
dedu tos fotosesijos kadrus prašom:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

šitų prašom irgi būkit malonūs nevokit ir kitur nepublikuokit. mad.gif

velniava, susinervinau. mad.gif

ko šiai poniai, lygintuvo pavydu pasidarė???
akyse aš prizo dar nemačiau ir niekokių žinių negaunu, jei kam labai dėl to širdį skauda.

Geros Jums nuotaikos 4u.gif
Papildyta:
pirkau plastelina, baibokus pati lipdziau, kompoziciją kūriau, ar įsivaizduojat koks dabar jausmas ???
Atsakyti