Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursai

QUOTE(laukine @ 2008 07 16, 13:03)
pas tave dar SM lipduko nera tongue.gif
ale jau kito konkurso nugaletoja aiski  drinks_cheers.gif

O tai kur jį gaut? lotuliukas.gif Kas čia dalina lotuliukas.gif ?
Tai tada aišku,man pirmą vietą duokit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 16, 10:48)
o labai gera mintis - reik įvest punktą apie išviešinimus nepriklausomai nuo to kas tai padaro (apie "tarsi netiesioginius" išviešinimus irgi, kai "nueikit į tą konkursą ir pažiūrėkit patys")  biggrin.gif.
Jei išviešini ne savo - pats skrendi iš konkurso, o jei nedalyvauji gauni įspėjimą  cool.gif
Kuo čia dėtas tas, kuris to net nebando padaryt. Atsibos gal kam nors detektyvus žaist biggrin.gif

va čia išties geras patarimas smile.gif
manau pasitarę su moderatorėm, įtrauksim į taisykles šitą faktą smile.gif
Atsakyti
bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(insi @ 2008 07 17, 09:05)
bet tarkim taisyklėse pasakyta, kad nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. ta nuotrauka anoniminė nebuvo, tačiau buvo palikta bei todėl balsų skaičius visai nenustebino. tai ar bus laikomasi minėtų galimų nuostatų? g.gif

Man mano pažįstamų mamų nuotraukos asmeniškai irgi nėra anoniminės, nes atpažįstu, o daidoros tarkim nei žinojau nei ką. Nebūtina čia detektyvų žaist ir jei žinai, dar ir kitiem apskelbt kad žinotų, nes "aš atpažinau, tai reiškia jin išviešinta". O gal kitas nė nemanė atpažint. Nevapsės niekas ir tokių "atpažinusių" mažiau bus. O atpažino - lai pasilaiko sau. Beje aš išviešinimo netapatinu su asmeniniu atpažinimu, o su viešu aiškiu (ir dažniausiai tyčiniu) davimu suprast kieno yra konkreti nuotrauka.
Ne tada kai tai padaro pati konkurso dalyvė.
Man asmeniškai ta jūsų svarstoma nuotrauka buvo anoniminė. Iki galo. Ir apskritai čia ne konkretaus konkurso rezultatų aptarinėjimo tema wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 17 liepos 2008 - 12:11
as netgi ne is bendraamziu skyrelio vaikiukus jau atpazistu - tiesiog tos pacios dalyves daugiausia dalyvauja... bet tyliu, ir tai neturi reiksmes mano balsavimui uz ta foto, ar nebalsavimui. taip pat kai kuriu fotografavimo stilius jau darosi atpazistamas. taigis, visada kazka atpazinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
būtent, kad visada kažką atpažinsim. ar mamytę ar vaikutį ar kokią detalę. na bet gi netragedija, svarbu neišplepėt garsiai ir tiek.
o šiaip, kad ir balsuoju už tą, ką pažįstu, nusižengiu taisyklėm? gi ne? gal man iš tiesų graži ta foto nors ir nepažinočiau, vistiek balsuočiau ax.gif
Atsakyti
Aš ne apie foto konkursą, bet kitus, pvz kur yra romantiškiausias mano gyvenimo vakaras...

kaip ten vyksta, kada kas balsuoja ar čia moderatorės nusprendžia? g.gif
Atsakyti
Nustebino blink.gif Yra kelios temos kuriose mes mamos dedam savo vaikiukus ax.gif ir man net nepasižiūrėjus niko pasidaro aišku kieno ten nuotrauka biggrin.gif . Bet man tai neįtakoja balsavimo rezultatų. schmoll.gif Tai gal tada įveskim taisyklą kad vienas narys gali tik vieną kartą dalyvauti aplamai konkurse ir tai tik jeigu kur nors nėra anksčiau įdėjęs nuotraukos lotuliukas.gif doh.gif Ir juokinga ir graudu. O dėl tos konkrečios nmuotraukos, dėl kurios čia tokia banga kilo, tai ir aš už ją balsavau tongue.gif nors neatpažinau, ale balsavau kad man patiko nuotrauka wub.gif
Atsakyti
Pritariu kažkieno pasakytai minčiai, kad laimėjus prizinę vietą kažkurį laiką konkursuose dalyvauti būtų negalima. Daugelyje TV, radijo ir kt konkursų tokia sąlyga yra ir nemanau, kad blogai suteikti šansų laimėti ir kitiems ax.gif Taip ir "profai" laimėtų ne visus konkursus blush2.gif Ar bent jau ne tie patys biggrin.gif
Atsakyti
O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2008 07 27, 16:38)
O kada bus kitas konkursas? jau taip laukiam... ax.gif

iki 08,01 tai tikrai nebus, nes Rsutė atostogauja, o daugiau gallll bigsmile.gif
Atsakyti
Noriu konkurso su vaikais biggrin.gif
Atsakyti