Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursai

kad tas vienodų fotoaparatų pasiūlymas buvo juokai, manau beveik visi suprato smile.gif o va kad visos nuotraukos būtų tikrai į temą, o ne pritempinėjamos, kad tik nebūtų nepatenkintų - būtų tikrai puiku thumbup.gif įdėja dėl tik medalių taip pat puiki.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 13, 16:36)
lotuliukas.gif  negi patikėjai, kad rimtai ir siūlė.,... nieks ant to nepasirašytų vistiek.

nu zdrastie...nepasirašytų. cool.gif Išsirinktų sm savo aparačiukus, dėtų sm logotipą, įvestų privalomą tvarką ir niekam nebūtų įdomu pasirašo ar ne - napasirašo ir nedalyvauja. Viskas paprasta cool.gif biggrin.gif

Dėl medalių pritariu. smile.gif Senokai jau buvo tai siūlančių. Kad prizo nebuvimas nebūtu stabdžiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 14 liepos 2008 - 11:11
kiek pamenu tai ne del prizu tie remejai ieskomi, o del to kad kazkaip butu $ foto talpinimui, nes foto daug vietos uzima, o talpa kainuoja etc.
jei kazka nuspangau tai sorry 4u.gif
Atsakyti
gali būt aišku, kad ir foto patalpinimas forume kainuoja.
tai reiktų tą kažkaip spręsti irgi..

gal tik palikti prizines vietas g.gif nors tada koks įdomumas, kai nebematai iš kokių foto jos buvo išrinktos g.gif
net nežinau kaip čia tie techniniai dalykai gali būti sprendžiami.
arba , kaip kažkur esu mačiusi, tik nepaskaysiu kur, kad balsavimui dalyvauja visos foto aišku, o tos, kurios negavo nė balso, tiesiog daugiau nebepublikuojamos. nedaug susitaupytų, bet visgi g.gif
Atsakyti
Man smalsu pasidarė: o Daidora dar turi savo nėštumo nuotraukų iš pievos? g.gif Jeigu turi, tai ateities konkursų nugalėtojas akivaizdus ir jūsų ginčai apie fotoaparatus netenka prasmės laugh.gif

Atsakyti
Kodėl netenka? Pasižiūri su kuo fotkyta, jei modelis aparato ne tas ir atmeti. Lengviau nebūna. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 15, 15:10)
Kodėl netenka? Pasižiūri su kuo fotkyta, jei modelis aparato ne tas ir atmeti. Lengviau nebūna.  bigsmile.gif

cia turejo omeny, kad kiek buvo konkursu, kur galejo dalyvauti nestuke.gif ir atitiko tema, tai visur buvo jos foto is tos pacios fotosesijos mirksiukas.gif

va cia wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laukine: 15 liepos 2008 - 15:09
Na ir kas, aš sakau, kad atmesti paprasta bus (bet ką), jei ne su tokio modelio aparatu fotkyta paprasta būtų, jei būtų įvesta taisyklė dėl suvienodinto aparato. bigsmile.gif

O fotografuota jos ne su mano nurodytu modeliu, taigi atmesti bus galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 15 liepos 2008 - 15:20
QUOTE(grange @ 2008 07 14, 23:13)
gali būt aišku, kad ir foto patalpinimas forume kainuoja.
tai reiktų tą kažkaip spręsti irgi..

gal tik palikti prizines vietas  g.gif nors tada koks įdomumas, kai nebematai iš kokių foto jos buvo išrinktos  g.gif
net nežinau kaip čia tie techniniai dalykai gali būti sprendžiami.
arba , kaip kažkur esu mačiusi, tik nepaskaysiu kur, kad balsavimui dalyvauja visos foto aišku, o tos, kurios negavo nė balso, tiesiog daugiau nebepublikuojamos. nedaug susitaupytų, bet visgi  g.gif

Dėl talpos tai gera mintis thumbup.gif Tik aš, manau, jau labai senų konkursų nuotraukų nepalikti irgi būtų neblogai (išskyrus prizines). Tarkime trijų metų senumo ar daugiau. Aišku visada atsiras tokių, kurie norės matyti, kaip tobulėjo per tuos metus ir pan. Bet kokiu atveju, nepatenkintų bus ax.gif

Karbyne, man regis, jei pradės dar riboti fotoaparatų modelius ir galimybes, tai dalyvauti noras visai praeis, nes nepatenkintų daugės (jų ir dabar užtenka)... Koks gi skirtumas profas darė ar ne, "šustras" fotoaparatas ar ne... Akivaizdu, kad laimi ne pagal šį kriterijų. Buvo ir yra aibės nuotrukų, kur trūksta kokybės (raiškos), bet surenka tikrai nemažai balsų ar net laimi. Tai daugiau priklauso nuo idėjos, nuo nuotaikos, nuo pateikimo... smile.gif
Atsakyti
nu o tai kas trukdo nuotaikas, idėjas ir pateikimą vienodu modeliu realizuot? Aš už lygybę biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 15 liepos 2008 - 17:54
QUOTE(Karbynė @ 2008 07 15, 18:54)
nu o tai kas trukdo nuotaikas, idėjas ir pateikimą vienodu modeliu realizuot? Aš už lygybę  biggrin.gif

Karbyne, o ne foto technikos platinimu uzsiimi? biggrin.gif bizniuka matai nori prasukti lotuliukas.gif lotuliukas.gif (juokauju jei ka biggrin.gif)
hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(laukine @ 2008 07 15, 21:42)
Karbyne, o ne foto technikos platinimu uzsiimi? biggrin.gif bizniuka matai nori prasukti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  (juokauju jei ka biggrin.gif)
hihihi.gif

nia, bet lipdukus ant aparačiukų su sm logotipu galėčiau suorganizuot bigsmile.gif
Atsakyti