Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursai

QUOTE(_Ligitukas_ @ 2008 10 01, 18:45)
Aš jau ponios atsiprašiau jai ką galite paskaityti atgal biški, ir per až atsiprašiau nors tai buvo traktuota kaip šmeištas, ką man dar padaryti  doh.gif  o jūs toliau mane čia kaip kokią raganą deginate  wub.gif

Kad atsiprašei, tai gerai rolleyes.gif Tai nu nu nu tau, Ligituk, dar kartelį ir daugiau taip nedaryk rolleyes.gif Manau čia bus šiokia tokia pamoka visoms, kad elgtumėmes atsargiau su nepagrįstais kaltinimais mirksiukas.gif

Tai ką? Susidraugaujam? friends.gif
Atsakyti
QUOTE(NEWS @ 2008 10 02, 13:08)
Kad atsiprašei, tai gerai  rolleyes.gif  Tai nu nu nu tau, Ligituk, dar kartelį ir daugiau taip nedaryk rolleyes.gif Manau čia bus šiokia tokia pamoka visoms, kad elgtumėmes atsargiau su nepagrįstais kaltinimais mirksiukas.gif

Tai ką? Susidraugaujam? friends.gif

Aš gi jau seniai siūliau susidraugauti , ir pati tiesiog pasimokiau nereplikuoti be faktų kišenėje blush2.gif o dabar susitaikymo proga vaišinu:
user posted image
Atsakyti
Galėtų jau būti naujas konkursas bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 10 02, 16:48)
Galėtų jau būti naujas konkursas  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Aha, jau kažkaip ilgokai neskelbia naujo konkurso rolleyes.gif

p.s. tai kaip ten dėl susitaikymo? Aaa? mastau.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AgnėM @ 2008 10 02, 15:48)
Galėtų jau būti naujas konkursas  bigsmile.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif jau tikrai, atrodo amžinybę nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NEWS @ 2008 10 02, 15:56)
p.s. tai kaip ten dėl susitaikymo? Aaa?  mastau.gif  mirksiukas.gif

brunette.gif
rūkau taikos pypkę
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2008 10 02, 17:06)
brunette.gif
rūkau taikos pypkę 
smile.gif

Tai parūkom kartu wub.gif
Atsakyti
man jau irgi norisi naujo konkursėlio rolleyes.gif
Atsakyti
O tai jau visas temas išsėmėme ar kaip čia? unsure.gif Kodėl taip ilgai nėra konkurso? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 10 03, 11:38)
O tai jau visas temas išsėmėme ar kaip čia? unsure.gif  Kodėl taip ilgai nėra konkurso? mastau.gif

gal ne temos, o priziukai išsisėmė hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(MaršuA @ 2008 10 03, 12:40)
gal ne temos, o priziukai išsisėmė hihihi.gif

Tai, kad daugėliui nėra tiek vertingi tie daiktiniai prizai kaip, kad medalis po avataru didis.gif ir kitų įvertinimas bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2008 10 03, 11:52)
Tai, kad daugėliui nėra tiek vertingi tie daiktiniai prizai kaip, kad medalis po avataru  didis.gif ir kitų įvertinimas bis.gif

taip tai taip drinks_cheers.gif Bet negi skelbsi konkursą be prizo, kai kas tikrai nesupras doh.gif
Atsakyti