Mano mazoji pietu miegucio miega tik darzely, o namuose ji sako, kad nenori miego, tai ir neverciu, vakare viskas buna normaliai
ką tik atšventėm penktąjį gimtadienį. su tuo miegojimu tai kaip čia pasakius labai jau nenoriai, bet paguldytas miega -- reiškia to miego reikia. paprastai dėl to pietų miego konfliktų nebūna, bet užtenka kuriam laikui iškrist iš režimo -- buvo kalėdos-naujieji -- ištisai svečiai arba išvykos, tai pietų miegas nusibraukdavo. o atgal į režimą sugrįžti sunku vis nenoriu, kodėl, aš ne mažas, noriu žaisti, už ką leidžiu nemiegot savaitgaliais -- tada šventė.
Pasitaiko tokiu dienu kad miega pietu, bet labai retai.
Miega tik darželyje. Jei paguldau namie, retai kada teužmiega, dažniausiai prasivarto.
jus cia rasote 5-6metu ar eina pietu miego bet mano vaikui 12metu ir tai retkarciais parejes is mokyklos miega pietu miego tai ka jei nori ir miega, as tai sakau gal mokykloje pamokos buvo sunkios
maniškė nemiega pietų nuo 2,5 metukų.pavargdavau migdyti ir ant rankų nešiodavau po 2-3 valandas kankindavausi,paskui nusispjoviau jei nenori tai lai nemiega .bet dabar būna,kad pati pasako, kad nori miego,atsigula ir pamiega,bet tai būna nedažnai.
O mes tai siandien pirma karta su asarom keliavom i darzeli nebenorejo miegoti pietu prase, kad kas nors ja po pietu pasiimtu aukletojos issiklausinejau gal kas jai maiso uzmigti, tai sake, kad salia jos lovyteje niekas neguli ir ji gali ramiai miegoti Mums ryt bus 5 metukai tai gal jau daromes dideles ir su pietu miegeliu nebenorim draugauti
miega bet labai retai nz ar cia gerai ar blogai?