Mano Voveraitei 6 ........... miega tiek darželyje, tiek namie be jokių problemų. Visiška mano priešingybė .... dar dabar atsimenu kankinimąsi darželyje, kai liepdavo man miegoti, o mano akys stačios
Darzelyje miegodavo visada ir be problemu, o namie nuo 2 m. negalejau paguldyt
QUOTE(Kleoja @ 2008 07 03, 23:31)
Ar 5-6 m. vaikai dar miega pietų miego? Ar manote, kad tai būtina? Kokiais būdais to siekiate? Jei vaikai nemiega, kada keliasi ir kada eina miegoti vakare, nebuna irzlūs 2-aja dienos dali? padiskutuokime, laukiu nuomoniu, nes man tai aktualu, ir turbut ne tik man ? ačiū
darželyje miega,o namuose ne,manau kad reikalingas vaikui pietų miegas juk vaikas miegodamas auga,plius pailsi galvyte ir kunelis
QUOTE(Kolekcionierė @ 2008 11 17, 14:45)
darželyje miega,o namuose ne,manau kad reikalingas vaikui pietų miegas juk vaikas miegodamas auga,plius pailsi galvyte ir kunelis
, manoji taip pat, jei eina i darzeli, tai miega, jei namie lieka, tai
Mano visi tris kaip susitare nuo 3-4 metu namuose nemiega , o darzelyje nors nenorom bet uzmiega!
Mano sūnus miegodavo ir darželyje, ir iš 1-os klasės grįžęs dar numigdavo kartais. O dukra jau nuo 4 m. nemiega, ir darželyje neužmiega niekaip. Atsimenu ,dar kai buvo 4-rių, versdavau ją eiti miegoti, visus būdus išbandžiau, bet tik abi prisikankindavom, bet užmigt neišeidavo.
Tai tiesiog, manau, nuo vaiko priklauso, iki kelių metų jis miega pietų miego.
Tai tiesiog, manau, nuo vaiko priklauso, iki kelių metų jis miega pietų miego.
kai namie yra neguldau, bet manau,kad sveika butu pamiegoti, tik neguldau todel,kad po pietu miego vakare labai velai beuzmiega ...
Mano 6-mete namie nemiega,jau seniai.Darzelyje,ilgai guledama uzmiega,bet tada turime problema-vakare negali uzmigti.?Uzmiega apie puse pirmos,nakti
Mano 5 metu miega tik darzelyje,o namie nuo 3 metuku niekaip nepaguldytum pietu miegelio.