mano mergaitė nemiega po pietų nuo 3 metų o ir iki trijų metukų migdydavau apie 2 valandas, kartais pati nulūždavau, o ji taip ir neužmigdavo
2 mėn. per vasaros atostogas nebemiegodavo mano penkiametis, ryt i darzeli, manau, bus vel problema su grupe miegot vel iprast, bet turbut ne musu vienu beda cia, stiprybes ir kantrybes aukletojoms
Maniske nebemiega nuo 2.5... Ir kai kudikis buvo nemiegodavo daug kaip kiti. Dabar miega apie 10-11 valandu nakti. Jai pakanka. Bet uztai anksti guldau, 20-21. Tikrai ne visiems penkiameciams, net ne visiems trimeciams reikia pietu miego. As irgi labai anksti pradejau protestuoti pries dienos miega. Mociute pasakodavo kad pati uzmigdavo, o as niekaip.
Mniskiam 4.3m bet su mielu noru 2-3h pamiega ir saunu , maniciau. darzely aukletoja sako, kad pirmas uzmiega, paskutinis pabunda
Mano berniukui 5,5 eina i paruosiamaja ir ten guldo visus vaikucius.Miega be jokiu atsikalbinejimu.Vakare eina miegoti puse11. ryte keliu puse8. Tad manau ,kad tikrai truksta miegelio. Bet esu tokios nuomuones jeigu vaikas neprates nuo 2-3 metuku miegoti pietu tai niekas jo neprivers ir 5-6m.miegot.Kiekvienas vaikas skirtingai.
keliasi 7, darzeli miega, gulti eina 21
savaitgaliais jokiu miegu per pietus
gultis eina apie 21 ar anksciau
buna kad ussisedim savaitgaliais ,bet tada ir veliau pabunda
savaitgaliais jokiu miegu per pietus
gultis eina apie 21 ar anksciau
buna kad ussisedim savaitgaliais ,bet tada ir veliau pabunda
Musiskiui jei veiklos namie yra, tai nemiegam, bet jei veiksmo ner, tai beziuredamas multikus nuluzta valandelei