Maniske 5m. priesinasi is paskutiniuju, bet paguldau ir paprasau, kad akeles uzmerktu ir 5min paguletu, tai po tu keliu minuciu parpia apie kokias 3val. Manau, kad tokiems vaikams dar miegas butinas,as ir pati su mielu noru pogulio daryciau, kartais ir prigulu...
Sveikos maytes, senai jau buvome uzsuke maniskiui yra beveik 5metai, jis LIetuvoje lanke darzeli, tai pietu miegodavo, o dabar esame isvyke i uzsieni, tai pietu nebemiega, bet buna piktas , sako kad jau didelis ir miegot nebepriprasom. o miega nuo mazdaug 22h iki 8-9 ryto.
Mūsiškiui kovą bus 5 m. Darželyje miega, namie savaitgaliais būna įvairiai. O kai serga, tai kartais tik perskaitom porą pasakėlių, o paskui vartosi valandą kokią ir tenka keltis ("nebesikankiname" ) Bent jau paguli, pailsi. O būna ir "nulūžta" kokiom 2 - 3 val. Įvairiai. Šiaip, aš UŽ pietų miegą
Aš už tai ,kad miegotų,bet sunkiai sekas" nulaužt" savaitgalį nebent kai važiuoji su mašina užsnūsta
mums kova bus 6 metai , tai gal nuo vasaros pabaigos jau namie nemiega pietu . bet jis nepiktas nieko , nepavarges buna , tai kazkaip ir neguldom mes jo . nebent pats atsigula ir uzmiega . o darzeli tai visada miega be problemu
QUOTE(rasa 123 @ 2012 08 24, 20:08)
mano mergaitei 6, bet namie tai sunkiai uzmiega per vasara gal 5 kartus miegojo. o kai darzeli buna tai visada miega. greiciau tas darzelis jau nesulaikiu
mano miega dukriukas pokaiciu:) norejom nebemiegot bet kad neiseina o beto labai pikta poto buna:)