mano penkiametis sunus visad miegodavo pietu, nes maciau, kad jam to reikia,budavo piktas, nervuotas jei nepamiegodavo, db jau kiokie 3-4men matau, kad pietu miegas jam nebereikalingas, nes jei pamiega, nebeuzmiega vakare ilgai, o ir paguldytas miegot daznai nebeuzmiega-tad guldyt guldau, bet jau nebeilgai guldysiu
Mano panelei beveik 5 ir mes miegam pietu,tada pailsi ir nebuna pikta vakare
Abu darzelyje iki ~6.5metu miegodavo, bet savaitgaliais ir per atostogos nemigdydavom, nebudavo tokie isvarge, kad nulustu per pietus ir vakarop nebudavo nei irzlus, nei vangus. Darzelyje kazkaip be problemu miegodavo ir vargo nematydavo
QUOTE(iloncikas1980 @ 2010 07 28, 13:25)
Mano panelei beveik 5 ir mes miegam pietu,tada pailsi ir nebuna pikta vakare
tenka varyti varu, nes paskui tikrai būna sunku susikalbėti
savo sesiametes jau senai nevarau pietu miego, kai nori pati uzmiega, buna ir vakare valandele nusnaudzia, bet nuotaikai tai manau josios neitakoja.
Namiegam nuo 2 metu 10 menesiu. Jokiu problemu vakarais del irzlumo. Siaip labai aktyvus mano sunus. Nakti miegam 9-8
jau nuo 4 metuku nebemiegam,kartais pasitaiko kad numigs valandele,jai tuo metu blogai jautesi,ar labai nuvargus o seip miegucio jau einame 8 val
Iki 5.5 m miegojo (t.y. iki vasaros), dabar sunkiai nuvarau pietu miego, bet eina miegoti anksciau vakare. Bet.. kadangi yra mazyte sese, tai jei jis tuo metu buna ne su draugais, ar neturi idomios veiklos, tai eina pamiegoti kartu su sese (ir paskui didziuojasi kad jis ja uzmigde)
5 metuku dar visada pamiega pietuku miega
nemiega nuo 5-erių metų. Ir darželyje prasikankino , kai tekdavo ramiai pragulėt po kelias valandas.
sunkus atvejis jau nebenori niekaip eit,bet kai nueina, tai išmiega iki vakaro.brt tada vaiko nuotaika iš kart pasitaiso